Stránka 4 z 4 PrvníPrvní 1234
Zobrazuji výsledky 61 až 65 z 65
  1. #61
    Amiga Times Magazin Amigoun's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Praha
    Věk
    39
    Příspěvků
    1151
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: SIDplayer pro zorro II

    Mě SID player na A3000 funguje.
    A500, A500+, Amiga 600HD/ACA630, A600 V2-Apollo 68080, Amiga 1200/Blizz1230/50, CD32, A3000, A4000/060, Minimig, Powerbook G4 17" MorphOS, SAM460cr AmigaOS4 God is great!

  2. #62
    Amiga Times Magazin Amigoun's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Praha
    Věk
    39
    Příspěvků
    1151
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: SIDplayer pro zorro II

    Ještě jedno upozornění, pokud budete někdo SIDPlayer stavět, na tišťáku je chybka (kondíky 47uF a 22uF mají být správně 470nF a 220nF -keramické).
    A500, A500+, Amiga 600HD/ACA630, A600 V2-Apollo 68080, Amiga 1200/Blizz1230/50, CD32, A3000, A4000/060, Minimig, Powerbook G4 17" MorphOS, SAM460cr AmigaOS4 God is great!

  3. Poděkovat oxcom - tito lidé za příspěvek poděkovali
  4. #63
    k0x's Avatar
    Datum registrace
    24.08.2013
    Město
    Ostrava
    Příspěvků
    1218
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: SIDplayer pro zorro II

    @oxcom - takze jaka je tvoje recenze Amiga SID

  5. #64
    oxcom's Avatar
    Datum registrace
    24.05.2011
    Město
    PD
    Příspěvků
    464
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: SIDplayer pro zorro II

    Áno, už som dosku popajkoval a urobil prvé testy. Ako písal Amigoun, pozor na tie kondíky, mal som tam tantaly a jeden mi hneď po zapnutí strelil, tak silno, že som zvyšky kondiku musel vymetať z celej Amigy. Našťastie po výmene kondíkov už to šľapalo dobre. Potom som ešte zistil nepríjemnú vec, že mám nefunkčny MOS 6581, chcel som to otestovať na reálnom SID čipe, ale bohužiaľ. Tak som musel použiť Nano SwinSID. Škoda.

    Smutné je, že v A2000 s Vampire (skúšal som aj viaceré jadra) mi to urobí presne to isté ako písal BigMac. Mám teraz málo času, ale chcem ešte odskúšať DeliTracker na základnej A2000 s 8 MB Fast RAM, či aspoň tam bude fungovať. Inak sa to celé zasekne. Na procesore 030 a vyššie to nemôžem odskúšať (nemám takú turbokartu pre A2000).

    V A4000 to funguje podobne ako Amigoun-ovi v A3000. Karta nemá samozrejmä autoconfig, takže nie je nikde detekovaná, ale ako emulátor Frodo, tak aj DeliTracker s ňou spolupracujú. Viď video nižšie. Skúšal som verzie Froda 2.3, 2.4 a 4.1 a vo všetkých mi to fungovalo. Je celkom príjemné počuť hudbu z tejto Zorro II karty. Týmto sa chcem poďakovať BigMac-ovi za túto malú sériu dosiek pre SID čip.


  6. Poděkovat k0x - tito lidé za příspěvek poděkovali
  7. #65
    Amiga Times Magazin Amigoun's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Praha
    Věk
    39
    Příspěvků
    1151
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: SIDplayer pro zorro II

    Zkusil jsem update ARMSIDa na v2.6, ale bohužel se nic dramaticky nezměnilo. V konfig programu se na C64 dá natrdo nastavit 6581 a uložit do flash, což jsem udělal, ale u SIDPlayeru to hraje jen pokaženě.
    A500, A500+, Amiga 600HD/ACA630, A600 V2-Apollo 68080, Amiga 1200/Blizz1230/50, CD32, A3000, A4000/060, Minimig, Powerbook G4 17" MorphOS, SAM460cr AmigaOS4 God is great!

Podobná témata

  1. Zorro-LAN-IDE
    By k0x in forum Hardware
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 16.12.2016, 00:46:43
  2. ZORRO II + karty
    By Poison in forum Otázky začátečníků
    Odpovědí: 23
    Poslední příspěvek: 11.04.2011, 09:50:58
  3. Zorro II sloty
    By sccs in forum Hardware
    Odpovědí: 31
    Poslední příspěvek: 18.11.2007, 01:58:29
  4. Micronik ZORRO Z-3
    By Anubis in forum Hardware
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 30.04.2007, 21:57:32
  5. Síťová karta do Zorro slotů
    By Doda in forum Hardware
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 22.11.2006, 18:59:25

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots