Stránka 4 z 4 PrvníPrvní 1234
Zobrazuji výsledky 61 až 80 z 80
  1. #61
    Sciner's Avatar
    Datum registrace
    15.12.2015
    Město
    Ostrava
    Příspěvků
    176
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: RPI + RecalBox

    Tak mě napadá jestli by jsi si neměl nechat změnit název tématu.
    Třeba emulace na Wii
    Amiga A1200 tower Micronik, Blizzard PPC 200/60 256, Bvision+OS3.9, ZORRO sloty mc, USB, DVD, CF, Oktagon 2008 scsi.
    Powerbook G4 1.6Ghz 2GB MorphOS.

  2. Líbí se mi Lasice - těmto lidem se příspěvek líbí
  3. #62
    Sponzor Lasice's Avatar
    Datum registrace
    03.05.2007
    Město
    Libochovice
    Věk
    41
    Příspěvků
    848
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: RPI + RecalBox

    takže co vše za emulátory rozjedu na Wii?
    forever

  4. #63
    springy's Avatar
    Datum registrace
    20.02.2013
    Město
    České Budějovice
    Věk
    35
    Příspěvků
    1407
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Retropie - pár otázek

    A až to všechno rozjedete u sebe, tak si od vás nechám poradit.

  5. #64
    Moskyti + Horizontal Lamerz Delihc's Avatar
    Datum registrace
    14.05.2009
    Město
    Brno (Boskovice)
    Věk
    39
    Příspěvků
    1054
    Post Thanks / Like
    Made by Amigans for Amigans 2015

  6. #65
    kunilingus's Avatar
    Datum registrace
    29.12.2015
    Město
    Hill Valley 1955
    Příspěvků
    782
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: RPI + RecalBox

    Quote Lasice původně napsal: View Post
    takže co vše za emulátory rozjedu na Wii?
    Jak píše delihc.

    Co se mě týče, tak smysl má jen AMIGA, SNES, C64, ZX (viz poznámky výše) a možná DOS.
    Na RPI jsem ještě koketoval s PSX (pár ucházejících her pro dva), N64 (sračka) a MAME.

    Nic náročnějšího asi na WII nemá smysl, protože je hardwarově výrazně slabší než RPI, na kterým novější věci už moc nešly...
    Ooou nly a mííííí gáááááááá, mejks it pááá si bľľľľľľľľ ♫♫♫

  7. Líbí se mi Lasice - těmto lidem se příspěvek líbí
  8. #66
    kunilingus's Avatar
    Datum registrace
    29.12.2015
    Město
    Hill Valley 1955
    Příspěvků
    782
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: RPI + RecalBox

    DOSBOX ani nezkoušejte, je pomalej jak hovno, aby to vůbec něco zobrazovalo, musí se přeskakovat frejmy, a i pak je to totálně bez šance
    Ale co vlastně s DOSem, že jo
    Ooou nly a mííííí gáááááááá, mejks it pááá si bľľľľľľľľ ♫♫♫

  9. #67
    kunilingus's Avatar
    Datum registrace
    29.12.2015
    Město
    Hill Valley 1955
    Příspěvků
    782
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: RPI + RecalBox

    Kdyžtak to prosím někdo zas přejmenujte, třeba na RPI (Recalbox) & WII (Homebrew)
    Ještě by to asi chtělo celý přesunout do fóra Emulace na ostatních platformách
    Ooou nly a mííííí gáááááááá, mejks it pááá si bľľľľľľľľ ♫♫♫

  10. #68
    kunilingus's Avatar
    Datum registrace
    29.12.2015
    Město
    Hill Valley 1955
    Příspěvků
    782
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: RPI + RecalBox

    Ještě pár poznámek, abych to nezapoměl:

    ad myš (USB 1):
    - bezdrátová buď nefunguje vůbec, nebo má na prd odezvu
    - drátová funguje stabilně v krajním USB (USB 1), ve druhém (USB 2) se po chvíli extrémně zpomalí a pak zasekne

    ad klávesnice
    (USB 2): naštěstí funguje i v USB 2, občas se odpojí, ale stisknutím libolné klávesy se ihned zas připojí

    ad USB stick
    (USB 1): funguje jen v USB 1
    Ooou nly a mííííí gáááááááá, mejks it pááá si bľľľľľľľľ ♫♫♫

  11. #69
    Sponzor Lasice's Avatar
    Datum registrace
    03.05.2007
    Město
    Libochovice
    Věk
    41
    Příspěvků
    848
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: RPI + RecalBox

    Quote kunilingus původně napsal: View Post
    Ještě pár poznámek, abych to nezapoměl:

    ad myš (USB 1):
    - bezdrátová buď nefunguje vůbec, nebo má na prd odezvu
    - drátová funguje stabilně v krajním USB (USB 1), ve druhém (USB 2) se po chvíli extrémně zpomalí a pak zasekne

    ad klávesnice
    (USB 2): naštěstí funguje i v USB 2, občas se odpojí, ale stisknutím libolné klávesy se ihned zas připojí

    ad USB stick
    (USB 1): funguje jen v USB 1
    kdyz jedes ty emulatory nefunguji gc sloty na joy?
    forever

  12. #70
    kunilingus's Avatar
    Datum registrace
    29.12.2015
    Město
    Hill Valley 1955
    Příspěvků
    782
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: RPI + RecalBox

    to nevim, nemám jak vyzkoušet, každopádně funguje wiimote a pravděpodobně i s připojeným joypadem

    proč se ptáš?
    Ooou nly a mííííí gáááááááá, mejks it pááá si bľľľľľľľľ ♫♫♫

  13. #71
    Sciner's Avatar
    Datum registrace
    15.12.2015
    Město
    Ostrava
    Příspěvků
    176
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: RPI + RecalBox

    Právě jsem vyzkoušel tu bezdrátovou myš, jel jsem přes Uae Can Fodder a paráda - prodleva neznatelná. Zapojil jsem přes hub usb i tu klávesnici do jedničky a do dvojky usb Flash.
    Amiga A1200 tower Micronik, Blizzard PPC 200/60 256, Bvision+OS3.9, ZORRO sloty mc, USB, DVD, CF, Oktagon 2008 scsi.
    Powerbook G4 1.6Ghz 2GB MorphOS.

  14. #72
    kunilingus's Avatar
    Datum registrace
    29.12.2015
    Město
    Hill Valley 1955
    Příspěvků
    782
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: RPI + RecalBox

    Zkoušel jsem to zleva zprava, bez šance
    Asi máš trochu jinou verzi Wii nebo něco
    Naposledy upravil kunilingus : 16.03.2019 v 12:17:26
    Ooou nly a mííííí gáááááááá, mejks it pááá si bľľľľľľľľ ♫♫♫

  15. #73
    kunilingus's Avatar
    Datum registrace
    29.12.2015
    Město
    Hill Valley 1955
    Příspěvků
    782
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: RPI + RecalBox

    Quote kunilingus původně napsal: View Post
    Takze uz zbyva posledni vec, rozbehat achtung die kurve pro 6. Co se me tyce, bez sance
    Takže taky vyřešeno, stačilo přemapovat ALT a CTRL ve WINUAE (obě strany) - nechápu, proč se mi to povedlo až teď
    - Na PC má teď amiga 100% funkčnost + navíc krásně pracuje s USB Joypady, například s tímto
    - Keyrah totálně zklamal

    Takže pokud jde o záchranu amigy před politím pivem, tak na hraní ve více hráčích se mi to teď jeví následovně:

    PC + TV/Projektor:

    - Amiga: pro 1 - 6 (možná i 8 ) hráčů na ext. klávesnici
    - PC: pro 2 - 4 na lokále (např. castle crashers, towerfall atd.), to k pivu vypadá hodně dobře
    - SNES: lepší ovladače

    WII homebrew:
    - WII: kvůli pohybu, tancování a tak, což se ale spíš hodí pro rodinou pařbu s ženskejma a dětma
    - C64: krásně funguje pro dva joypady (na PC je to mnohem komplikovanější)
    - ZX: výborně nastavitelné, jen pro 1 hráče
    - (Amiga: jen pro 1 - 2)
    - (SNES: s wii ovladači)

    RPI jsem vyřadil, protože je překonanej na všech frontách
    Kdybych byl úplný čuně, tak bych teď začal emulovat wii na PC a zůstal by mi v ruce jen jeden kousek železa, ale to už asi ne
    Naposledy upravil kunilingus : 18.03.2019 v 20:47:06
    Ooou nly a mííííí gáááááááá, mejks it pááá si bľľľľľľľľ ♫♫♫

  16. Líbí se mi Sciner, lacoh - těmto lidem se příspěvek líbí
  17. #74
    Czech ATO Sindlarv's Avatar
    Datum registrace
    09.04.2009
    Město
    Brno
    Příspěvků
    220
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: RPI + RecalBox

    Zajímavá diskuse, díky za ni... musím říct, že mě Wii nalákalo. Mohl by mi někdo poradit jakožto člověku, který nikdy žádnou konzoli neměl, je potřeba nějaká konkrétní revize hardwaru, nějaké dodatečné úpravy, něco dalšího? Přečetl jsem si wiki k Wii i FAQ na wibrew, ale asi hledám odpovědi na základní věci, které každý zná
    AmigaOS // AROS

  18. Líbí se mi kunilingus - těmto lidem se příspěvek líbí
  19. #75
    Sciner's Avatar
    Datum registrace
    15.12.2015
    Město
    Ostrava
    Příspěvků
    176
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: RPI + RecalBox

    Quote kunilingus původně napsal: View Post
    Jak píše delihc.

    Co se mě týče, tak smysl má jen AMIGA, SNES, C64, ZX (viz poznámky výše) a možná DOS.
    Na RPI jsem ještě koketoval s PSX (pár ucházejících her pro dva), N64 (sračka) a MAME.

    Nic náročnějšího asi na WII nemá smysl, protože je hardwarově výrazně slabší než RPI, na kterým novější věci už moc nešly...

    Za mě ještě ScummVM - frčí jak má a já si hraju své oblíbené adventury z 90tých
    Amiga A1200 tower Micronik, Blizzard PPC 200/60 256, Bvision+OS3.9, ZORRO sloty mc, USB, DVD, CF, Oktagon 2008 scsi.
    Powerbook G4 1.6Ghz 2GB MorphOS.

  20. #76
    Sciner's Avatar
    Datum registrace
    15.12.2015
    Město
    Ostrava
    Příspěvků
    176
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: RPI + RecalBox

    Quote Sindlarv původně napsal: View Post
    Zajímavá diskuse, díky za ni... musím říct, že mě Wii nalákalo. Mohl by mi někdo poradit jakožto člověku, který nikdy žádnou konzoli neměl, je potřeba nějaká konkrétní revize hardwaru, nějaké dodatečné úpravy, něco dalšího? Přečetl jsem si wiki k Wii i FAQ na wibrew, ale asi hledám odpovědi na základní věci, které každý zná
    Podle mě je to jedno jakou verzi - já mám asi jednu s nejstarších verzí ještě s konektory pro původní ovladače a jede vše. Původní systém stejně nepoužiješ a vše jede přes Homebrew channel. To je appka která přibyde v oknech WII po cracku.
    Pak se vše láduje přes SD kartu.
    Amiga A1200 tower Micronik, Blizzard PPC 200/60 256, Bvision+OS3.9, ZORRO sloty mc, USB, DVD, CF, Oktagon 2008 scsi.
    Powerbook G4 1.6Ghz 2GB MorphOS.

  21. #77
    bigmac's Avatar
    Datum registrace
    21.04.2009
    Město
    Jičín, Staré Hrady
    Věk
    49
    Příspěvků
    668
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: RPI + RecalBox

    Quote Sciner původně napsal: View Post
    Podle mě je to jedno jakou verzi - já mám asi jednu s nejstarších verzí ještě s konektory pro původní ovladače a jede vše. Původní systém stejně nepoužiješ a vše jede přes Homebrew channel. To je appka která přibyde v oknech WII po cracku.
    Pak se vše láduje přes SD kartu.
    Já si to nemyslím, tady abych upřesnil čím novější wii a firmware tím větší pruda s hacknutím. Dokonce na posledních sériích nefungovali wii remote z starších konzolí. Moje zkušenost
    Minimig 4MB/ARM ; FPGA Arcade ; Amiga 500 ; Amiga 2000 ; Amiga 1200 ; AOS 4.1 FE -> WinUAE

  22. #78
    Czech ATO Sindlarv's Avatar
    Datum registrace
    09.04.2009
    Město
    Brno
    Příspěvků
    220
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: RPI + RecalBox

    Dik, to jsem potreboval slyset.
    AmigaOS // AROS

  23. #79
    Sponzor Lasice's Avatar
    Datum registrace
    03.05.2007
    Město
    Libochovice
    Věk
    41
    Příspěvků
    848
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: RPI + RecalBox

    mam ted doma 4x Wii, jedno moje kupovane pred x lety, asi prvni verze a jeste je v nem chip a ted dalsi 3 takze verze budou asi odlisne zkusim to casem testnout teda
    forever

  24. #80
    Moderátor davesade's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Los Angeles 2019, Praha
    Věk
    37
    Příspěvků
    2586
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: RPI + RecalBox

    Vyjma uplne nejnovejsi revize Wii (ta, ktera nema podporu GameCube) mam pocit, ze jsem pomoci Letterbombu hacknul uplne vsechna Wii (cca 10 za mou "karieru"). Opruz nastaval az pri instalaci spravne verze cIOSu, coz bylo pokazde jine (dle konkretni verze Wii a firmwaru), ale jestli si to dobre pamatuju, tak utilita Pimp My Wii byla schopna tohle zautomatizovat (a na to staci LetterBomb).
    Amiga 1200 + Blizzard 1260 + 64 MB RAM + CF2IDE + Indivision AGA Mk1 + PCMCIA2CF + WHDLoad registered

  25. Líbí se mi Lasice, kunilingus - těmto lidem se příspěvek líbí

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots