Zobrazuji výsledky 1 až 14 z 14
  1. #1
    k0x's Avatar
    Datum registrace
    24.08.2013
    Město
    Ostrava
    Příspěvků
    1057
    Post Thanks / Like

    Výchozí Checkmate 1500 plus

    Chlapik jmenem Stephen Jones pracuje na projektu Checkmate 1500 plus.

    Navazuje na design A3000 a bude mozno ji osadit nekolika platformami jako A500/A1200, PC ci Raspberry Pi

    Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: checkmate1500plus.jpg
Zobrazeno: 112
Velikost: 23,2 KB
ID: 8362Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: checkmate1500plus3.jpg
Zobrazeno: 118
Velikost: 46,2 KB
ID: 8364Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: checkmate1500plus2.jpg
Zobrazeno: 111
Velikost: 21,1 KB
ID: 8363




  2. Líbí se mi Lisiak4, springy, krtek11 - těmto lidem se příspěvek líbí
  3. #2
    Czech Amiga News ExiE's Avatar
    Datum registrace
    12.04.2009
    Město
    NY
    Příspěvků
    1081
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Checkmate 1500 plus

    No, chlapik postupuje. Uz zjistil, ze sehnat slot in DVD mechaniku uz je temer nemozne a kdyz vidim ty tri male vetracky vzadu, tak to bude pekny hukot...

  4. Líbí se mi Dedy, springy - těmto lidem se příspěvek líbí
  5. #3
    k0x's Avatar
    Datum registrace
    24.08.2013
    Město
    Ostrava
    Příspěvků
    1057
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Checkmate 1500 plus


  6. Líbí se mi jack-3d - těmto lidem se příspěvek líbí
  7. #4
    Administrátor DaMi's Avatar
    Datum registrace
    29.09.2005
    Město
    Praha - Stodůlky
    Věk
    44
    Příspěvků
    1461
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Checkmate 1500 plus

    Další video, nyní i o historii původní amigy 1500 checkmate a připravovaném kickstarteru.

    Amiga OCS, ECS, AGA, CGX, PPC
    ---------------------------------------------
    Líbí se mi Retropolis

  8. #5
    trafo's Avatar
    Datum registrace
    18.09.2008
    Město
    Česká Třebová
    Věk
    42
    Příspěvků
    255
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Checkmate 1500 plus

    Škoda, ze nedělají kastli pro Falcona s CT60 a CTPCI. Teď to mam v Bigtoweru a rád bych to přehodil do nějaké pěkné case.
    A500,2xA500+(020),A600,CDTV,CD32,4xA1200(030),A400 0(040),komplet ATARI 8/16/32/64-bit,Didaktik192,Maťo,SharpMZ800,4xC64,C128

  9. Líbí se mi lacoh - těmto lidem se příspěvek líbí
  10. #6
    k0x's Avatar
    Datum registrace
    24.08.2013
    Město
    Ostrava
    Příspěvků
    1057
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Checkmate 1500 plus


  11. Líbí se mi Dedy - těmto lidem se příspěvek líbí
  12. #7
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    43
    Příspěvků
    3008
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Checkmate 1500 plus

    Docela dobry.

    Nicmene vzhledem k tomu kam smeruje Vampire, tedy k samostatne verzi, tak ja nejak nevidim duvod, davat do toho tu A500 desku. K cemu tam bude ?

  13. Líbí se mi lacoh, Dedy - těmto lidem se příspěvek líbí
  14. #8
    bigmac's Avatar
    Datum registrace
    21.04.2009
    Město
    Jičín, Staré Hrady
    Věk
    48
    Příspěvků
    613
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Checkmate 1500 plus

    Podle mě získáš jedině zorro II sloty.
    Minimig 4MB/ARM ; FPGA Arcade ; Amiga 500 ; Amiga 2000 ; Amiga 1200 ; AOS 4.1 FE -> WinUAE

  15. #9
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    43
    Příspěvků
    3008
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Checkmate 1500 plus

    Neni do nich co dat, Vampire uz ma vsechno.

  16. #10
    Czech Amiga News ExiE's Avatar
    Datum registrace
    12.04.2009
    Město
    NY
    Příspěvků
    1081
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Checkmate 1500 plus

    Kdyz bych chtel mit opravdu peknou Amigu z Vampira V4, tak si poridim novou repliku bedny pro A500 s upravama pro Vampira, originalni Amiga 500 klavesnici a vic nepotrebuju. Vampire ma
    2x USB
    2x DB9
    RJ45
    IDE 40 pin
    IDE 44 pin
    HDMI
    MicroSD slot
    + 3x rozsirujici rozhrani

    Zadne zorro sloty ani nic podobneho nema smysl...

  17. Líbí se mi Dedy, jack-3d - těmto lidem se příspěvek líbí
  18. #11
    bigmac's Avatar
    Datum registrace
    21.04.2009
    Město
    Jičín, Staré Hrady
    Věk
    48
    Příspěvků
    613
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Checkmate 1500 plus

    Ja netvrdím že to má dnešního pohledu smysl, ale třeba by rádi dál používaly grabovací kartu do zorroII a pak ta deska má opodstatnění
    Minimig 4MB/ARM ; FPGA Arcade ; Amiga 500 ; Amiga 2000 ; Amiga 1200 ; AOS 4.1 FE -> WinUAE

  19. #12
    Radegast's Avatar
    Datum registrace
    05.05.2014
    Město
    Brno
    Příspěvků
    9
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Checkmate 1500 plus

    Škoda, ze nedělají kastli pro Falcona s CT60 a CTPCI. Teď to mam v Bigtoweru a rád bych to přehodil do nějaké pěkné case.
    Doporučuji skříň od MEGA STE/TT030, jak to mám já.

    Vypadá hezky a vleze se tam. Ale to i do skříně od STFM/STE...
    Naposledy upravil Radegast : 23.08.2018 v 23:21:20

  20. #13
    trafo's Avatar
    Datum registrace
    18.09.2008
    Město
    Česká Třebová
    Věk
    42
    Příspěvků
    255
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Checkmate 1500 plus

    No, jo. Mám sice čtyři kastle od TT a čtyři kastle Mega STE, ale jaksi jsou v nich počítače. Žádnou prázdnou nemám.
    A500,2xA500+(020),A600,CDTV,CD32,4xA1200(030),A400 0(040),komplet ATARI 8/16/32/64-bit,Didaktik192,Maťo,SharpMZ800,4xC64,C128

  21. #14
    andrew's Avatar
    Datum registrace
    23.05.2016
    Město
    SK
    Věk
    40
    Příspěvků
    246
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Checkmate 1500 plus


Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots