Zobrazuji výsledky 1 až 17 z 17
  1. #1
    Moskyti + Horizontal Lamerz Delihc's Avatar
    Datum registrace
    14.05.2009
    Město
    Brno (Boskovice)
    Věk
    38
    Příspěvků
    955
    Post Thanks / Like

    Výchozí MilkyTracker v1.02

    MilkyTracker v1.02

    FT2 compatible music tracker - For Amiga platforms (OS3.x, OS4.x, WarpOS, MorphOS, AROS)

    https://www.eevul.net/amiga/ports/milkytracker/
    Made by Amigans for Amigans 2015

  2. #2
    rok's Avatar
    Datum registrace
    15.01.2013
    Město
    Nova Dubnica
    Příspěvků
    102
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: MilkyTracker v1.02

    Nedari sa mi to rozbehat vo vyssom rozliseni ako 640x480 Zatial len vo WinUAE.
    C= A1200, Blizzard 1230-IV/50Mhz + FPU + 64MB RAM, CF 16GB, IndyAGA MKII, PCMCIA WiFi, 24" LCD

  3. #3
    Moderátor davesade's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Los Angeles 2019, Praha
    Věk
    37
    Příspěvků
    2474
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: MilkyTracker v1.02

    Diky! TOhle urcite vyzkousim!
    Amiga 1200 + Blizzard 1260 + 64 MB RAM + CF2IDE + Indivision AGA Mk1 + PCMCIA2CF + WHDLoad registered

  4. Líbí se mi Delihc - těmto lidem se příspěvek líbí
  5. #4
    Moderátor davesade's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Los Angeles 2019, Praha
    Věk
    37
    Příspěvků
    2474
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: MilkyTracker v1.02

    Hmm, tak na realne Amize pod OS3.1 mi to hazi error "couldn't initialize sdl". Nevygooglil jsem reseni, nema nekdo nejaky napad? Kde mam vzit ono SDL?
    Amiga 1200 + Blizzard 1260 + 64 MB RAM + CF2IDE + Indivision AGA Mk1 + PCMCIA2CF + WHDLoad registered

  6. #5
    bigmac's Avatar
    Datum registrace
    21.04.2009
    Město
    Jičín, Staré Hrady
    Věk
    48
    Příspěvků
    625
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: MilkyTracker v1.02

    Quote davesade původně napsal: View Post
    Hmm, tak na realne Amize pod OS3.1 mi to hazi error "couldn't initialize sdl". Nevygooglil jsem reseni, nema nekdo nejaky napad? Kde mam vzit ono SDL?
    Potřebuješ SDL knihovnu http://aminet.net/package/dev/misc/SDL-Amiga
    Minimig 4MB/ARM ; FPGA Arcade ; Amiga 500 ; Amiga 2000 ; Amiga 1200 ; AOS 4.1 FE -> WinUAE

  7. #6
    D.T.A. Software Studio DJM's Avatar
    Datum registrace
    03.02.2013
    Město
    Nitrianske Rudno
    Věk
    36
    Příspěvků
    763
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: MilkyTracker v1.02

    Pred chvilou som to skusal a nemam na to nervy. Kazdu chvilu to pada alebo sa seka. Ked to nahodou chvilu ide tak je to vdaka SDL pomale a nepouzitelne. Ked dam play, tak uz sa nic neda spravit okrem CTRL+A+A.
    Rozlisenie sa mi podarilo zvysit, ale to nema zmysel. Dal som mu aj nejake protrackerovske moduly a vsetky nehral dobre.
    Ostavam pri PROTRACKERy a OCTAMEDe..

    PS: Skusal som 3.x verziu, pretoze WOS verziu som nenasiel aj ked ju spominaju...
    Naposledy upravil DJM : 03.07.2018 v 16:18:13
    Amiga 1200T (E/Box)+BlizzardPPC 603e/363+060/66+BVision PPC+256MB+KS3.1+Cocolino+Lyra 2+Fast Ata MK-IV+320GB WD Blue 3200AAJB PATA HDD(PFS3)+dvdrw+dvd+cf2ide
    Amiga 1200+BlizzardPPC 603e/210+040/25+128MB+KS3.1+CF4GB(PFS3)

  8. #7
    Moderátor davesade's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Los Angeles 2019, Praha
    Věk
    37
    Příspěvků
    2474
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: MilkyTracker v1.02

    Hmm, mel jsem to popsat mnohem lepe.

    Ted jsem to zkousel a myslim si, ze SDL mam nainstalovane, protoze napriklad SCUMMVM mi jede a pokud vim, tak to je taky SDL port.

    Ale na odkazu Aminetu jsem si prochazel README a musim rici, ze jsem vubec nepochopil, odkud se bere referovany mount GG: napriklad, cili je mozne, ze mam SDL nejakou starou verzi nebo spatne nainstalovane. Co je horsi, ze nevim, jak jinak to nainstalovat .

    Krom toho mam nyni ale presnejsi chybovku: Couldnt initialize SDL: No available video device.

    Coz je teda hodne divny.

    Mam nainstalovany AmigaSYS 3.1.
    Amiga 1200 + Blizzard 1260 + 64 MB RAM + CF2IDE + Indivision AGA Mk1 + PCMCIA2CF + WHDLoad registered

  9. #8
    D.T.A. Software Studio DJM's Avatar
    Datum registrace
    03.02.2013
    Město
    Nitrianske Rudno
    Věk
    36
    Příspěvků
    763
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: MilkyTracker v1.02

    To vyzera ze uz mas SDL nainstalovane OK ale nedari sa mu otvorit viacbitovu obrazovku. Mas RTG (nejaku graficku kartu) ? Myslim ze to MT vyzaduje...
    Amiga 1200T (E/Box)+BlizzardPPC 603e/363+060/66+BVision PPC+256MB+KS3.1+Cocolino+Lyra 2+Fast Ata MK-IV+320GB WD Blue 3200AAJB PATA HDD(PFS3)+dvdrw+dvd+cf2ide
    Amiga 1200+BlizzardPPC 603e/210+040/25+128MB+KS3.1+CF4GB(PFS3)

  10. #9
    Moderátor davesade's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Los Angeles 2019, Praha
    Věk
    37
    Příspěvků
    2474
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: MilkyTracker v1.02

    Hmm, aha, tak grafickou kartu nemam, AGA only...

    Avšak teď jsem se proklikal až k https://github.com/AmigaPorts/MilkyTracker a tam uvádějí dependenci na této verzi SDL: https://github.com/HenrykRichter/libSDL12_Amiga68k

    Možná to je ten problém? Nevím, jestli jde o identickou knihovnu, jako je tady na Aminetu ke stažení: http://aminet.net/package/dev/misc/SDL-Amiga

    Pokud ale píšeš, že to nejede moc dobře, tak to asi nemá smysl ani víc zkoušet. Ale chtěl jsem tomu dát šanci, však proč jinak by to dělali, že jo .
    Amiga 1200 + Blizzard 1260 + 64 MB RAM + CF2IDE + Indivision AGA Mk1 + PCMCIA2CF + WHDLoad registered

  11. #10
    D.T.A. Software Studio DJM's Avatar
    Datum registrace
    03.02.2013
    Město
    Nitrianske Rudno
    Věk
    36
    Příspěvků
    763
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: MilkyTracker v1.02

    Neviem preco to robilii, ARTI tiez robil vela portov hier, len prekompiloval a hotovo - na real masine nehratelne/nepouzitelne.
    Mozno ze na Vampire alebo v emulatore to je rychle, ale to je pre mna bezpredmetne...
    Ako som pisal predtym, vystacim si s klasickymi amiga trackermi.

    Tu som nasiel minimum req. pre 68k a spominaju aj RTG: http://eab.abime.net/showthread.php?t=89515

    Co sa tyka SDL, tak ten na amige nemam rad a ani jeho vyvoj nesledujem. Z heart of the alien som cele SDL vyhodil a spravil zobrazovanie priamo na amigu, nie cez nejake pc knihovne...
    Amiga 1200T (E/Box)+BlizzardPPC 603e/363+060/66+BVision PPC+256MB+KS3.1+Cocolino+Lyra 2+Fast Ata MK-IV+320GB WD Blue 3200AAJB PATA HDD(PFS3)+dvdrw+dvd+cf2ide
    Amiga 1200+BlizzardPPC 603e/210+040/25+128MB+KS3.1+CF4GB(PFS3)

  12. Líbí se mi oxcom - těmto lidem se příspěvek líbí
  13. #11
    Amiga Times Magazin Amigoun's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Praha
    Věk
    38
    Příspěvků
    1143
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: MilkyTracker v1.02

    Quote DJM původně napsal: View Post
    Co sa tyka SDL, tak ten na amige nemam rad a ani jeho vyvoj nesledujem. Z heart of the alien som cele SDL vyhodil a spravil zobrazovanie priamo na amigu, nie cez nejake pc knihovne...
    SDL je určitě velká brzda mnoha portů, ale bohužel málokdo umí překopat kód pro nativní Amiga zobrazení.
    A500, A500+, Amiga 600HD/ACA630, A600 V2-Apollo 68080, Amiga 1200/Blizz1230/50, CD32, A3000, A4000/060, Minimig, Powerbook G4 17" MorphOS, SAM460cr AmigaOS4 God is great!

  14. #12
    looke's Avatar
    Datum registrace
    05.10.2009
    Město
    Praha
    Věk
    42
    Příspěvků
    336
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: MilkyTracker v1.02

    abych se priznal, Milky Tracker mam na Macu a to ovladani se mi nelibi, pouzivam ho jen na export mych .MODu z ProTrackera do .wavu... Nastesti nemam potrebu skladat vickanalove .xmka...
    Didaktik M+D40+AY / Amiga 1200+4 GB 2,5" HDD+sampler JRC+BenQ BL702a+CF / ACD32+Paravision SX-1+ext. floppy - s odpalenym radicem :(((/ PowerMac G4 MDD 2x 1,42 GHz FW800+Airport+USB 2.0+PCI SATA+SSD

  15. #13
    Moderátor davesade's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Los Angeles 2019, Praha
    Věk
    37
    Příspěvků
    2474
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: MilkyTracker v1.02

    Hmm, ok, díky, nyní je to jasné. To si moc nezamilkytrackeruju. Zpět k Octamedu!
    Amiga 1200 + Blizzard 1260 + 64 MB RAM + CF2IDE + Indivision AGA Mk1 + PCMCIA2CF + WHDLoad registered

  16. Líbí se mi Delihc - těmto lidem se příspěvek líbí
  17. #14
    amiga autista Lisiak4's Avatar
    Datum registrace
    13.04.2009
    Město
    Brno - Bystrc
    Věk
    39
    Příspěvků
    1786
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: MilkyTracker v1.02

    Já se k Octamedu nevracím, já u něj zůstávám
    A Protracker to jistí.
    Amiga - PMD 85

  18. #15
    ghh's Avatar
    Datum registrace
    14.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    42
    Příspěvků
    1246
    Post Thanks / Like

    Unhappy O: MilkyTracker v1.02

    Mě se MilkyTracker líbí, ale starší verze má horší ovládání a hlavně debilní filerequestr. Ve verzi 1.02 jsem našel už dvě chyby, který výrazně snižujou komfort. Nemožnost editovat efekt (ale dá se tam pastnout) a nejdou přejmenovat nástroje. Píšu o MOS verzi, tak někdo zkuste jestli se tyhle chyby vyskytujou i v m68k verzi.
    Amiga DraCo DaMi PegasosII G4 G5

  19. #16
    D.T.A. Software Studio DJM's Avatar
    Datum registrace
    03.02.2013
    Město
    Nitrianske Rudno
    Věk
    36
    Příspěvků
    763
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: MilkyTracker v1.02

    ja to urcite testovat nebudem, nechcem na ten shit uz ani kliknut....
    Amiga 1200T (E/Box)+BlizzardPPC 603e/363+060/66+BVision PPC+256MB+KS3.1+Cocolino+Lyra 2+Fast Ata MK-IV+320GB WD Blue 3200AAJB PATA HDD(PFS3)+dvdrw+dvd+cf2ide
    Amiga 1200+BlizzardPPC 603e/210+040/25+128MB+KS3.1+CF4GB(PFS3)

  20. Líbí se mi Lisiak4, ghh - těmto lidem se příspěvek líbí
  21. #17
    Moskyti + Horizontal Lamerz Delihc's Avatar
    Datum registrace
    14.05.2009
    Město
    Brno (Boskovice)
    Věk
    38
    Příspěvků
    955
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: MilkyTracker v1.02

    Amiga verze je solidně odfláknutá...

    Každopádně na Protracker a Octamed taky nedám dopustit, na skládání asi není nic jednoduššího a zvládne to každý.
    Naposledy upravil Delihc : 05.07.2018 v 15:14:14
    Made by Amigans for Amigans 2015

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots