Stránka 8 z 10 PrvníPrvní 12345678910 PosledníPoslední
Zobrazuji výsledky 141 až 160 z 191
  1. #141
    - Predseda's Avatar
    Datum registrace
    04.10.2006
    Město
    LV-426
    Věk
    41
    Příspěvků
    4227
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amiga OS 3.1.4 vydán

    Quote Dedy původně napsal: View Post
    Takže co dál? Taky jsem zatím nekoupil, a už asi ani nekoupím
    Ale jo. https://www.amiga-shop.net/Amiga-Sof...4f4ba0ca5d679e
    "pořád lepší než stará s vypižlanýma dírama" (Solaris104 2017)



  2. Poděkovat springy - tito lidé za příspěvek poděkovali
  3. #142
    D.T.A. Software Studio DJM's Avatar
    Datum registrace
    03.02.2013
    Město
    Nitrianske Rudno
    Věk
    36
    Příspěvků
    907
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amiga OS 3.1.4 vydán

    Tak uz sa to zas moze predavat ?
    Diskety by sa mi pacili, ale namiesto ROMky by som bral radsej asi subor pre blizzkick... Na druhu stranu na Amige bez turbokarty sa to zrejme nebude dat namapovat softwarovo.

    EDIT: tak uz som nasiel zmenu od Hyperionu:

    AmigaOS 3.1.4 is available as physical set of 3,5" floppy diskettes and machine specific ROM(s) from your Amiga dealer (download of digital version included after registering with supplied serial number).

    Takze to bude snad ok. Ked uz som bol skoro rozhodnuty pre ten digital download ( nechaval som to az na december ), tak mi to zrusili...
    Naposledy upravil DJM : 30.10.2018 v 16:59:58
    Amiga 1200T (E/Box)+BlizzardPPC 603p/363+060/66+BVision PPC+256MB+KS3.1+Cocolino+Lyra 2+Fast Ata MK-IV+320GB WD Blue 3200AAJB PATA HDD(PFS3)+dvdrw+dvd+cf2ide
    Amiga 1200+BlizzardPPC 603e/210+040/25+128MB+KS3.1+CF4GB(PFS3)

  4. Líbí se mi springy - těmto lidem se příspěvek líbí
  5. #143
    Sponzor Lasice's Avatar
    Datum registrace
    03.05.2007
    Město
    Libochovice
    Věk
    41
    Příspěvků
    814
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amiga OS 3.1.4 vydán

    Quote Predseda původně napsal: View Post
    zeptam se blbe asi blbe, ale jelikoz tomu nerozumim: tady to dostanu na disketach a i s romkou?
    forever

  6. #144
    Czech Amiga News ExiE's Avatar
    Datum registrace
    12.04.2009
    Město
    NY
    Příspěvků
    1269
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amiga OS 3.1.4 vydán

    Quote Lasice původně napsal: View Post
    zeptam se blbe asi blbe, ale jelikoz tomu nerozumim: tady to dostanu na disketach a i s romkou?
    ano, jen je otazka jak dlouho. Podle me se ten prodej pokusi opet zastavit, nepochopil jsem proc by fyzicke kopie distribuovat slo a digital download ne...

  7. #145
    springy's Avatar
    Datum registrace
    20.02.2013
    Město
    České Budějovice
    Věk
    35
    Příspěvků
    1377
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amiga OS 3.1.4 vydán

    Quote DJM původně napsal: View Post
    Tak uz sa to zas moze predavat ?
    Diskety by sa mi pacili, ale namiesto ROMky by som bral radsej asi subor pre blizzkick... Na druhu stranu na Amige bez turbokarty sa to zrejme nebude dat namapovat softwarovo.

    EDIT: tak uz som nasiel zmenu od Hyperionu:

    AmigaOS 3.1.4 is available as physical set of 3,5" floppy diskettes and machine specific ROM(s) from your Amiga dealer (download of digital version included after registering with supplied serial number).

    Takze to bude snad ok. Ked uz som bol skoro rozhodnuty pre ten digital download ( nechaval som to az na december ), tak mi to zrusili...
    Tak a já teď nevím, kterou verzi koupit dřív... Když si koupím verzi pro A1200 a zpřístupní mi download digitální verze, můžu pak ten kickstart mapovat přes furiatune do A600, použít ho do Vampíra (nebo pro ně musí být ta A500/600/2000 verze (i když digitální). Nebo musím koupit jednu kopii pro každou Amigu? Protože najednou na to nemám a než bych našetřil na další kopii, mám strach, že to zase někdo potopí. pokud by to ale tak šlo, asi bych koupil verzi pro A4000 (která snad jednou poběží) a do ostatních Amig bych kickstart mapoval. Ach jo, mám z toho hlavu v pejru.

  8. #146
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    44
    Příspěvků
    3299
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amiga OS 3.1.4 vydán

    Hlavne nevysiluj, nic ti neutece. Kdyz to v budoucnu nepujde koupit, tak ono se to nejak uz vyresi.

    Jinak ve zkratce ROMky pro ECS a AGA amigy jsou ruzne.

  9. Líbí se mi DJM - těmto lidem se příspěvek líbí
  10. #147
    springy's Avatar
    Datum registrace
    20.02.2013
    Město
    České Budějovice
    Věk
    35
    Příspěvků
    1377
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amiga OS 3.1.4 vydán

    Už se krotím... Každopádně je tedy potřeba minimálně dvou různých kopií, abych pokryl všechny Amigy. Asi teda počkám na PP, tam to určitě někdo mít bude a nechám se navnadit naživo. Taky jsem si všiml, že nemají verzi pro CD32, tam je to s romkou jak?

  11. #148
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    44
    Příspěvků
    3299
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amiga OS 3.1.4 vydán

    Ty ROMky nejsou predevsim nic, bez ceho by jsi nemohl zit. CD32 nikoho moc nezajima, s tim se nama cenu moc delat a ma pochopitelne minimalne diky podpore CDRomu jinou ROMku.

  12. Poděkovat springy - tito lidé za příspěvek poděkovali
  13. #149
    D.T.A. Software Studio DJM's Avatar
    Datum registrace
    03.02.2013
    Město
    Nitrianske Rudno
    Věk
    36
    Příspěvků
    907
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amiga OS 3.1.4 vydán

    Tak to vypada ze digital download je zas funkcny...

    Uz som sa bal ze som zavahal a nikde to teraz nezozeniem. Pisali local dealers, ale v ponuke to ma len alinea za 34.95eur+13eur postovne, teda spolu 47.95eur a romistore za 79.81eur. A to sa mi zda uz dost predrazene, ked digital stoji 29.95eur. A bohvie ci to uz maju naozaj napredaj alebo len v ponuke...
    Amiga 1200T (E/Box)+BlizzardPPC 603p/363+060/66+BVision PPC+256MB+KS3.1+Cocolino+Lyra 2+Fast Ata MK-IV+320GB WD Blue 3200AAJB PATA HDD(PFS3)+dvdrw+dvd+cf2ide
    Amiga 1200+BlizzardPPC 603e/210+040/25+128MB+KS3.1+CF4GB(PFS3)

  14. #150
    D.T.A. Software Studio DJM's Avatar
    Datum registrace
    03.02.2013
    Město
    Nitrianske Rudno
    Věk
    36
    Příspěvků
    907
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amiga OS 3.1.4 vydán

    Uz sa zas len rozhodnut ci kupit alebo nekupit. Nedigitalne od dealerov som rozhodnuty ze urcite nie. A ten digital download zase vaham. Urcite to nebudem pouzivat na hlavnej BPPC Amige, kde mam 3.9. Viacmenej sa chcem len zabavit s instalaciou a vyskusat si to na "zaloznej" netowerovej Amige, ktoru potom zase odlozim do krabice. Len ci ma zmysel koli 2 hodinkam zabavy vyhodit necelych 30eur...
    Amiga 1200T (E/Box)+BlizzardPPC 603p/363+060/66+BVision PPC+256MB+KS3.1+Cocolino+Lyra 2+Fast Ata MK-IV+320GB WD Blue 3200AAJB PATA HDD(PFS3)+dvdrw+dvd+cf2ide
    Amiga 1200+BlizzardPPC 603e/210+040/25+128MB+KS3.1+CF4GB(PFS3)

  15. #151
    D.T.A. Software Studio DJM's Avatar
    Datum registrace
    03.02.2013
    Město
    Nitrianske Rudno
    Věk
    36
    Příspěvků
    907
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amiga OS 3.1.4 vydán

    Tak som ho v piatok kupil. Robil som brachovi recap A1200 a nainstaloval som mu ho. Ma B1230-IV. Pridal som aj nejake veci z OS3.9. Nenasiel som moznost dat ikony do other memory ako v 3.9. Da sa to niekde nastavit ?
    Naposledy upravil DJM : 23.12.2018 v 17:39:41
    Amiga 1200T (E/Box)+BlizzardPPC 603p/363+060/66+BVision PPC+256MB+KS3.1+Cocolino+Lyra 2+Fast Ata MK-IV+320GB WD Blue 3200AAJB PATA HDD(PFS3)+dvdrw+dvd+cf2ide
    Amiga 1200+BlizzardPPC 603e/210+040/25+128MB+KS3.1+CF4GB(PFS3)

  16. #152
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    44
    Příspěvků
    3299
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amiga OS 3.1.4 vydán

    Mozna ze to dela nova icon.library automaticky. Ja ani nevim, proc by to nekdo daval do chip.

  17. #153
    D.T.A. Software Studio DJM's Avatar
    Datum registrace
    03.02.2013
    Město
    Nitrianske Rudno
    Věk
    36
    Příspěvků
    907
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amiga OS 3.1.4 vydán

    Tesil som sa ze si pustim zas zopar diem na 030ke, kde to nebude brzdit PPC. Po par demach prislo na radu Friday At Eight od Polka Brothers a pozeram ze hudba nesedi do efektov. Efekty su pribrzdene a tak to nesedi. Neda mi to a skusam cim by to mohlo byt. Najprv ROMka (mapujem blizkickom) - ta to neni, potom SetPatch - ten to tiez neni a takymto stylom postupne som prisiel nato ze to brzdi mmu.library v LIBS, ktoru som tam doinstaloval len koli tomu ze OS (CPU CHECKINSTALL v startup-sequencii) tolko s nou otravoval. Takze mmu.library u mna konci a ide prec z LIBS. Neviem k comu je dobra, ale viem k comu je zla a nedovolim aby klasicke dema nieco brzdilo aj na 030, staci mi to na BPPC a CPU CHECKINSTALL zabodkociarkujem...
    Amiga 1200T (E/Box)+BlizzardPPC 603p/363+060/66+BVision PPC+256MB+KS3.1+Cocolino+Lyra 2+Fast Ata MK-IV+320GB WD Blue 3200AAJB PATA HDD(PFS3)+dvdrw+dvd+cf2ide
    Amiga 1200+BlizzardPPC 603e/210+040/25+128MB+KS3.1+CF4GB(PFS3)

  18. #154
    D.T.A. Software Studio DJM's Avatar
    Datum registrace
    03.02.2013
    Město
    Nitrianske Rudno
    Věk
    36
    Příspěvků
    907
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amiga OS 3.1.4 vydán

    Quote Doda původně napsal: View Post
    Mozna ze to dela nova icon.library automaticky. Ja ani nevim, proc by to nekdo daval do chip.
    Ja myslim ze to automaticky nerobi, pretoze ked otvorim adresar s vela ikonami, tak ubudne dost chipky. V OS3.9 je v Prefs/Workbench moznost Images in Graphics alebo Other memory. Ked mam Others Memory, tak mam cipku takmer celu volnu, ked dam Graphics memory, tak mi ani neotvori adresar s WHD hrami (je ich tam vela), lebo nema cipku. Na BPPC Amige s OS3.9 to mam vyriesene tak, takze v pohode. Inac vsimol som si ze to nefunguje vo WinUAE a aj ked vyberem OtherMemory, tak ubuda z cipky. Tam je mi to ale jedno, lebo si tam mozem pridat aj 8MB cipky.
    Teraz by som chcel vediet, ci sa to nejako da aj v AOS3.1.4 ?
    Naposledy upravil DJM : 23.12.2018 v 19:03:16
    Amiga 1200T (E/Box)+BlizzardPPC 603p/363+060/66+BVision PPC+256MB+KS3.1+Cocolino+Lyra 2+Fast Ata MK-IV+320GB WD Blue 3200AAJB PATA HDD(PFS3)+dvdrw+dvd+cf2ide
    Amiga 1200+BlizzardPPC 603e/210+040/25+128MB+KS3.1+CF4GB(PFS3)

  19. #155
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    44
    Příspěvků
    3299
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amiga OS 3.1.4 vydán

    Quote DJM původně napsal: View Post
    Ja myslim ze to automaticky nerobi, pretoze ked otvorim adresar s vela ikonami, tak ubudne dost chipky. V OS3.9 je v Prefs/Workbench moznost Images in Graphics alebo Other memory. Ked mam Others Memory, tak mam cipku takmer celu volnu, ked dam Graphics memory, tak mi ani neotvori adresar s WHD hrami (je ich tam vela), lebo nema cipku. Na BPPC Amige s OS3.9 to mam vyriesene tak, takze v pohode. Inac vsimol som si ze to nefunguje vo WinUAE a aj ked vyberem OtherMemory, tak ubuda z cipky. Tam je mi to ale jedno, lebo si tam mozem pridat aj 8MB cipky.
    Teraz by som chcel vediet, ci sa to nejako da aj v AOS3.1.4 ?
    Koukal jsem ma to a asi mas pravdu. Pak je potreba nainstalovat novou icon.library z aminetu, ktera pouziva chip ram minimalne. Ostatne tahle knihovna je obecne jeden z nejdulezitejsich upgrade originalni instalace wb, coz plati i pro OS39 a zrejme i pro 3.1.4.

  20. Líbí se mi springy - těmto lidem se příspěvek líbí
  21. #156
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    44
    Příspěvků
    3299
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amiga OS 3.1.4 vydán

    DJM> mmu.library je podivnost. Pokud to nejaky soft vylozene z duleziteho duvodu nevyzaduje, tak to taky nepouzivam.

  22. Líbí se mi DJM, springy - těmto lidem se příspěvek líbí
  23. #157
    jan's Avatar
    Datum registrace
    31.08.2012
    Město
    Bratislava
    Věk
    37
    Příspěvků
    19
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amiga OS 3.1.4 vydán

    ahojte
    prepacte ze takto sem som vstupil
    ALe stretol sa niekto s tym ze aj po nainstalovani originalnych kniznic 68060.library zacali hlasky typu "System failure"?

    Vymenil som ROM 3.1 na 3.1.4
    Na CF HDD povodna instalacia AmigaOS 3.9 BB4 sla bez problemov,
    Potom som spravil cistu instalaciu Amiga OS 3.1.4
    a Podobne ako na tvojom obrazku 3 sa mi ukazala hlaska o doinstalovani spravnej kniznice z Install3.1.4
    Samozrejme tam, na disku nebola, tak som doinstaloval kniznice pre Blizzard 1260 z original krabice (verzia 1.3) a nastali problemy:
    po icvh instalacii sa mi zobrazi hlaska "System failure C:CPU"
    a Suspend a Reboot a som v koncoch
    Ma niekto podobnu skusenot, alebo aku verziu 060 kniznice pouzit?
    dakujem



    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: IMG_6329.jpg
Zobrazeno: 45
Velikost: 56,0 KB
ID: 8962   Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: IMG_6328.jpg
Zobrazeno: 44
Velikost: 80,7 KB
ID: 8963  
    Naposledy upravil jan : 23.12.2018 v 21:01:26

  24. #158
    Administrátor DaMi's Avatar
    Datum registrace
    29.09.2005
    Město
    Praha - Stodůlky
    Věk
    44
    Příspěvků
    1633
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amiga OS 3.1.4 vydán

    Quote DJM původně napsal: View Post
    Ja myslim ze to automaticky nerobi, pretoze ked otvorim adresar s vela ikonami, tak ubudne dost chipky.
    Jak se to chová s icon.library Petera K. z listopadu t.r?

    Quote jan původně napsal: View Post
    Ma niekto podobnu skusenot, alebo aku verziu 060 kniznice pouzit?
    Stáhni si poslední knihovny z phase5.a1k.org, mělo by to zabrat, ty originální bych nepoužíval.
    BTW: pěkná krabička i vše okolo, chválím
    Amiga OCS, ECS, AGA, CGX, PPC
    ---------------------------------------------
    Líbí se mi Retropolis

  25. #159
    D.T.A. Software Studio DJM's Avatar
    Datum registrace
    03.02.2013
    Město
    Nitrianske Rudno
    Věk
    36
    Příspěvků
    907
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amiga OS 3.1.4 vydán

    tak s tou mmu.library ide pomalsie viac veci, napr. Zeroes and Ones od Asylum.
    Divne je, ze ked zrusim (staci premenovat) tuto library tak vsetko ide v pohode akurat pri kazdom bootovani systemu SetPatch zahlasi recoverable alert 3f02 803e, po ktorom bootovanie pokracuje...
    Naposledy upravil DJM : 23.12.2018 v 23:15:54
    Amiga 1200T (E/Box)+BlizzardPPC 603p/363+060/66+BVision PPC+256MB+KS3.1+Cocolino+Lyra 2+Fast Ata MK-IV+320GB WD Blue 3200AAJB PATA HDD(PFS3)+dvdrw+dvd+cf2ide
    Amiga 1200+BlizzardPPC 603e/210+040/25+128MB+KS3.1+CF4GB(PFS3)

  26. #160
    D.T.A. Software Studio DJM's Avatar
    Datum registrace
    03.02.2013
    Město
    Nitrianske Rudno
    Věk
    36
    Příspěvků
    907
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amiga OS 3.1.4 vydán

    Quote DaMi původně napsal: View Post
    Jak se to chová s icon.library Petera K. z listopadu t.r?
    Skopyroval som to tam a chova sa to tak isto.
    V readme pise:
    This icon.library won't waste ChipMem for any Workbench icons.
    Set Prefs/Workbench to use other memory or WBCTRL IMT=ICONFAST.

    V prefs/workbench taka moznost neni v AOS3.1.4 a to druhe tiez nejde.
    Naposledy upravil DJM : 24.12.2018 v 10:07:01
    Amiga 1200T (E/Box)+BlizzardPPC 603p/363+060/66+BVision PPC+256MB+KS3.1+Cocolino+Lyra 2+Fast Ata MK-IV+320GB WD Blue 3200AAJB PATA HDD(PFS3)+dvdrw+dvd+cf2ide
    Amiga 1200+BlizzardPPC 603e/210+040/25+128MB+KS3.1+CF4GB(PFS3)

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots