Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazuji výsledky 21 až 25 z 25
  1. #21
    Dedy's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Vyškov
    Věk
    69
    Příspěvků
    1438
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: instalace Workbench 3.0 + 3.1

    Disky ano, partitiony ale tuším ne, kdysi jsem měl tenhle řadič, ale moc si už nevzpomínám, njn hlava už neslouží jako dřív.
    Amiga 600, Fúria EC020, Powerbook G4, 1.67GHz, MOS3.11, MacOSX 10.5.8
    Asus Zenbook Prime UX32VD

  2. #22
    Administrátor DaMi's Avatar
    Datum registrace
    29.09.2005
    Město
    Praha - Stodůlky
    Věk
    44
    Příspěvků
    1526
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: instalace Workbench 3.0 + 3.1

    4xEIDE 99 umí obsloužit disky do velikosti 128GB, takže buď v klidu. Jestli ale zatím používáš ten 4,3 GB disk, tam nemusíš řešit vůbec nic, ten bude fungovat na amize vždy.
    Amiga OCS, ECS, AGA, CGX, PPC
    ---------------------------------------------
    Líbí se mi Retropolis

  3. #23
    Sponzor los_carlos's Avatar
    Datum registrace
    03.06.2010
    Město
    Dobříš
    Věk
    42
    Příspěvků
    124
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: instalace Workbench 3.0 + 3.1

    Bych chtěl rozběhat ten větší 20GB, dneska chci nainstalovat "ovladače" k tomu 4xEIDE 99 a bych mohl použít CD-ROMku současně s tím 20GB diskem. A samozřejmě po nainstalování 4xEIDE 99 na disk 4,3GB se mi CD-ROMka neobjevila a WB mi nenajade vůbec, takže dneska chci i ten disk 4,3GB předělat a zprovoznit.
    A1200 2MBChip, 16MB Fast, Blizzard III 1230/40, Tower - Infinity,WD 20 GB HDD

  4. #24
    Sponzor los_carlos's Avatar
    Datum registrace
    03.06.2010
    Město
    Dobříš
    Věk
    42
    Příspěvků
    124
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: instalace Workbench 3.0 + 3.1

    Takže 20GB HDD + CD-ROM běží, ale po zapnutí A1200 se DH1: a DH2: hlásí jako NDOS , po restartu je vidím normálně jakože OK. Takže je třeba Patchnout ten scsi.device? A kam do Startupu to napsat, za 4xEIDE nebo před 4xEIDE?
    A1200 2MBChip, 16MB Fast, Blizzard III 1230/40, Tower - Infinity,WD 20 GB HDD

  5. #25
    Sponzor los_carlos's Avatar
    Datum registrace
    03.06.2010
    Město
    Dobříš
    Věk
    42
    Příspěvků
    124
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: instalace Workbench 3.0 + 3.1

    Tak patchovat netřeba dle Jacka3D - http://amiga.lukysoft.cz/?page=clanky/hardware/4xeide
    Naposledy upravil los_carlos : 19.10.2018 v 12:54:33
    A1200 2MBChip, 16MB Fast, Blizzard III 1230/40, Tower - Infinity,WD 20 GB HDD

  6. Líbí se mi jack-3d - těmto lidem se příspěvek líbí

Podobná témata

  1. Poblázněný Workbench
    By premo in forum Otázky začátečníků
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 01.01.2015, 13:33:31
  2. Štítky pro Workbench
    By Prober in forum AmigaOS obecně
    Odpovědí: 126
    Poslední příspěvek: 03.07.2011, 08:47:05
  3. Workbench disketa
    By tmp in forum Otázky začátečníků
    Odpovědí: 16
    Poslední příspěvek: 08.04.2011, 18:12:07
  4. Workbench.iff
    By Marien in forum AmigaOS obecně
    Odpovědí: 14
    Poslední příspěvek: 06.10.2010, 08:09:52
  5. Workbench 3.1 vs 3.9
    By True in forum Otázky začátečníků
    Odpovědí: 16
    Poslední příspěvek: 01.08.2007, 16:38:43

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots