-
O: Hid2ami
rád bych poprosil také o jeden osazený a osazený s USB, děkuji 
jen se ujistim, protože to je celé v EN, připojim to do Amigy na joy port 1 a můžu tam připojit USB myšku nebo USB ovladač z XBOXu atd . .
-
Mě fascinuje, jak to každý objednává osazené a nikdo se zatím k osazování nemá. Hlásí se někdo? Já objednám jen PCB.
-
Poděkování / Oblíbenost - 0 Poděkovat, 1 Líbí se mi, 0 Nelíbí se mi
k0x - těmto lidem se příspěvek líbí
-
Solaris104 původně napsal:
Mě fascinuje, jak to každý objednává osazené a nikdo se zatím k osazování nemá. Hlásí se někdo? Já objednám jen PCB.
Netusim, co te na tom fascinuje. Jen jsem vyjadril svuj zajem, pokud by nekdo planoval vyrobit par osazenych. Kdyz se nikdo nenajde, tak proste nic.
I kdyz mozna bych se mohl vykaslat na psani novinek tady a radeji se zacit ucit poradne pajet, to me hned nenapadlo
-
Dedy - těmto lidem se příspěvek líbí
-
No jasně ExiE, a potom se u Tebe hlsím o jedno osazené PCB.
Amiga 600, Fúria EC020, Powerbook G4, 1.67GHz, MOS3.11, zatím neregistrovaný,
Asus Zenbook Prime UX32VD Xubuntu 18.04
-
forever
-
-
Ja chci dva plosnaky, pokud bude malo, staci mi do zacatku jeden.
-
já bych taky měl zájem o 1-2 plošňáky. Ale tišťák +naprogramovaný chip a součástky by byla lepší varianta.
Amiga 600 rev.1.5, A604 1MB ChipRAM, ROM 3.1, Fúria S628 68000/28 1,5MB Fast, FuriaRAM 8MB Fast, SUBWAY USB, IDE FIX Express, CF 4GB 3x; MAS Player
Efika 5200B Directron Case + PicoPSU, HDD, Radeon 9250 128Mb, MorphOS Registered
-
Minimig 4MB/ARM ; FPGA Arcade ; Amiga 500 ; Amiga 2000 ; Amiga 1200 ; AOS 4.1 FE -> WinUAE
-
Poděkování / Oblíbenost - 1 Poděkovat, 1 Líbí se mi, 0 Nelíbí se mi
ExiE - tito lidé za příspěvek poděkovali
Dedy - těmto lidem se příspěvek líbí
-
Objednal jsem první várku 10 kusů PCB, občas přijde i o nějaký kus více. Zatím to necháme každému po jednom kuse. Pokud se to osvědčí, objednám další várku. Taky se může stát, že vyjde novější revize PCB.
Solaris104
Doda
rok
IDEfix
springy
bigmac
lasice
Exie (postaví mu to bigmac)
Sciner
kachna
Co Poison a Dedy? Jsem ochotný jeden kus někomu postavit.
-
springy - tito lidé za příspěvek poděkovali
Lasice - těmto lidem se příspěvek líbí
-
Solaris104 původně napsal:
Objednal jsem první várku 10 kusů PCB, občas přijde i o nějaký kus více. Zatím to necháme každému po jednom kuse. Pokud se to osvědčí, objednám další várku. Taky se může stát, že vyjde novější revize PCB.
Solaris104
Doda
rok
IDEfix
springy
bigmac
lasice
Exie (postaví mu to bigmac)
Sciner
kachna
Co Poison a Dedy? Jsem ochotný jeden kus někomu postavit.
Jestli se Dedy nepřihlásil dřív tak já to tedy beru, šéfe
-
Dedy - tito lidé za příspěvek poděkovali
Lasice - těmto lidem se příspěvek líbí
-
Já počkám na další várku, díky Poisone.
Amiga 600, Fúria EC020, Powerbook G4, 1.67GHz, MOS3.11, zatím neregistrovaný,
Asus Zenbook Prime UX32VD Xubuntu 18.04
-
Poison - těmto lidem se příspěvek líbí
-
-
bigmac původně napsal:
Pokud se nějaké PCB dostane i ke mě, nakonec je zájemců spousta (kolik se objednalo desek)...tak ti to dám dohromady a ty se raději drž svého kopyta

Diky moc. Jdu tedy napsat nejakou tu novinku a Dedimu se omlouvam, zatim to pajeni odlozim.
-
Pokud ještě něco zbylo, tak bych měl zájem o jeden komplet sestavený kus. Děkuji.
A500,2xA500+(020),A600,CDTV,CD32,4xA1200(030),A400 0(040),komplet ATARI 8/16/32/64-bit,Didaktik192,Maťo,SharpMZ800,4xC64,C128
-
Jestli bude ještě druhá várka,tak bych byl rád za jeden kompletní kousek,dík.
-
Hello, I am Sampedenawa, the creator of HID2AMI.
Sorry for the English language, but I am Italian and I do not understand/write Czech.
I see you are interested in my adapter: if you have any question, feel free to ask !
-
k0x - těmto lidem se příspěvek líbí
-
Sampedenawa původně napsal:
Hello, I am Sampedenawa, the creator of HID2AMI.
Sorry for the English language, but I am Italian and I do not understand/write Czech.
I see you are interested in my adapter: if you have any question, feel free to ask !
Hi and welcome!
Great achievement to create this project as well as registration to Czech speaking Amiga forum. 
Some people here would be happy if you can share PCB editor sources not only gerber data.
Naposledy upravil k0x : 30.01.2019 v 20:15:22
-
Already done (I read it your complaints on this forum) 
Have a look at updated github page, you will find both sch and brd files (full DeLuxe version, with both mosfets and debug port (not useful for users, but still there)
All I ask if you make derived projects/modifications, is to share them as well as I did with the hardware. Thanks !
Naposledy upravil Sampedenawa : 30.01.2019 v 19:14:25
-
Poděkování / Oblíbenost - 4 Poděkovat, 0 Líbí se mi, 0 Nelíbí se mi
-
Ciao Sampedenawa, it's great to have you here. I don't expect our users will be capable of doing modifications of your project, but if yes, we will respect your request. Thank you for the project you delivered to the amiga community
.

Amiga OCS, ECS, AGA, CGX, PPC
---------------------------------------------
Líbí se mi
Retropolis