Stránka 1 z 5 12345 PosledníPoslední
Zobrazuji výsledky 1 až 20 z 83

Téma: Hid2ami

Hybrid View

  1. #1
    k0x's Avatar
    Datum registrace
    24.08.2013
    Město
    Ostrava
    Příspěvků
    1626
    Post Thanks / Like

    Výchozí Hid2ami


  2. Poděkovat rok - tito lidé za příspěvek poděkovali
    Líbí se mi oxcom - těmto lidem se příspěvek líbí
  3. #2
    Retro gamer Solaris104's Avatar
    Datum registrace
    18.10.2006
    Město
    Vsetín
    Příspěvků
    2604
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Hid2ami

    To vypadá dobře, je jen otázkou času kdy zmiznou PS/2 myši a musíme připojovat nativní USB myši.
    I love Amiga

  4. #3
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    44
    Příspěvků
    3345
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Hid2ami

    Jo, fakt vypada. Objedname plosnaky?

  5. Líbí se mi rok - těmto lidem se příspěvek líbí
  6. #4
    Velký vezír IDEfix's Avatar
    Datum registrace
    05.09.2006
    Město
    Dvůr Králové n/L
    Věk
    53
    Příspěvků
    1608
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Hid2ami

    Quote Doda původně napsal: View Post
    Jo, fakt vypada. Objedname plosnaky?
    Pár bych jich taky uživil...

    Takže kdyby se dělala nějaká hromadná akce, rád se zúčastním.
    AmigaServiceMan

  7. #5
    rok's Avatar
    Datum registrace
    15.01.2013
    Město
    Nova Dubnica
    Příspěvků
    147
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Hid2ami

    Jo.
    C= A1200, Blizzard 1230-IV/50Mhz + FPU + 64MB RAM, CF 16GB, IndyAGA MKII, PCMCIA WiFi, 24" LCD

  8. #6
    springy's Avatar
    Datum registrace
    20.02.2013
    Město
    České Budějovice
    Věk
    35
    Příspěvků
    1407
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Hid2ami

    Taky, já taky!

  9. #7
    Scener jack-3d's Avatar
    Datum registrace
    28.04.2009
    Město
    Brno
    Věk
    36
    Příspěvků
    3271
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Hid2ami

    Správnej link pro zájemce na Amibay: http://www.amibay.com/showthread.php...hlight=HID2AMI
    http://jack.untergrund.net [ AMIGA 600 AMIGA 1200 AMIGA 1200T AMIGA 2000 AMIGA 4000 AMIGA 4000T CD32 Mac mini G4 ]

  10. #8
    bigmac's Avatar
    Datum registrace
    21.04.2009
    Město
    Jičín, Staré Hrady
    Věk
    49
    Příspěvků
    668
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Hid2ami

    dva bych také vzal...
    Minimig 4MB/ARM ; FPGA Arcade ; Amiga 500 ; Amiga 2000 ; Amiga 1200 ; AOS 4.1 FE -> WinUAE

  11. #9
    Sponzor Lasice's Avatar
    Datum registrace
    03.05.2007
    Město
    Libochovice
    Věk
    41
    Příspěvků
    848
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Hid2ami

    +3
    forever

  12. #10
    Czech Amiga News ExiE's Avatar
    Datum registrace
    12.04.2009
    Město
    NY
    Příspěvků
    1309
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Hid2ami

    mate nekdo predstavu na kolik takova cela postavena vec prijde?

  13. #11
    bigmac's Avatar
    Datum registrace
    21.04.2009
    Město
    Jičín, Staré Hrady
    Věk
    49
    Příspěvků
    668
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Hid2ami

    Quote ExiE původně napsal: View Post
    mate nekdo predstavu na kolik takova cela postavena vec prijde?
    Asi nejdražší je ten STM32 čip, ve Farnelu je za 160,- a pak PCB, ale i tak bych to odhadl na čtyři stovky? Nevím jak moc se do toho promítne poštovné...
    Minimig 4MB/ARM ; FPGA Arcade ; Amiga 500 ; Amiga 2000 ; Amiga 1200 ; AOS 4.1 FE -> WinUAE

  14. #12
    Dedy's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Vyškov
    Věk
    70
    Příspěvků
    1641
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Hid2ami

    Chjo, a z 6tikule to bude zase trčet do boku.
    Amiga 600, Fúria EC020, Powerbook G4, 1.67GHz, MOS3.11, zatím neregistrovaný,
    Asus Zenbook Prime UX32VD Xubuntu 18.04

  15. #13
    - Predseda's Avatar
    Datum registrace
    04.10.2006
    Město
    LV-426
    Věk
    41
    Příspěvků
    4324
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Hid2ami

    To bude asi tím, že šestikule má porty do boku?

  16. #14
    k0x's Avatar
    Datum registrace
    24.08.2013
    Město
    Ostrava
    Příspěvků
    1626
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Hid2ami

    Misto konektoru tam muze byt Canon9 kabel, tedy cela krabicka se pak muze presunouti dale od Amigy. Totez lze provest pomoci Canon9 prodluzky zejo

    Invazivni metoda pak muze byt odpajeni puvodniho portu na amize a nahrazeni timto adapterem. Jako jasne neni to inplace upgrade, muselo by se to nejak vymyslet, ale taky mozne.


    Jeste si tak rikam - jakmile je to odladene - a resi se defakto uz jen upgrade a opravy firmware, nedalo by se to nejak "miniaturizovat" pouzitim kompaktnejsich soucastek?

  17. #15
    Atomic Noro's Avatar
    Datum registrace
    13.02.2007
    Město
    Plzeň
    Věk
    43
    Příspěvků
    73
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Hid2ami

    Quote k0x původně napsal: View Post
    Misto konektoru tam muze byt Canon9 kabel, tedy cela krabicka se pak muze presunouti dale od Amigy. Totez lze provest pomoci Canon9 prodluzky zejo

    Invazivni metoda pak muze byt odpajeni puvodniho portu na amize a nahrazeni timto adapterem. Jako jasne neni to inplace upgrade, muselo by se to nejak vymyslet, ale taky mozne.


    Jeste si tak rikam - jakmile je to odladene - a resi se defakto uz jen upgrade a opravy firmware, nedalo by se to nejak "miniaturizovat" pouzitim kompaktnejsich soucastek?
    Přemýšlím, o tom, že některé novější Amigy 1200 od Amiga Technologies, neměli port pro myš pevně spojený, ale měli tam propojku a malý tišťák s konektorem spojený přes konektor uvnitř Amigy. Tam by to šlo doslova snadno schovat dovnitř.
    Bohužel moje dvandy to nemají ani jedna. Vzpomínám si, že ABBY to tak měl v té svojí.

  18. #16
    rok's Avatar
    Datum registrace
    15.01.2013
    Město
    Nova Dubnica
    Příspěvků
    147
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Hid2ami

    Ano, mam presne tento model Amigy. Muselo by sa ale vymysliet mechanicke uchytenie toho plosaku. Plosak s DSUB konektorom je prichyteny skrutkami DSUB konentora o plech tienenia. USB konektor ziadne take skrutky nema.
    C= A1200, Blizzard 1230-IV/50Mhz + FPU + 64MB RAM, CF 16GB, IndyAGA MKII, PCMCIA WiFi, 24" LCD

  19. #17
    Retro gamer Solaris104's Avatar
    Datum registrace
    18.10.2006
    Město
    Vsetín
    Příspěvků
    2604
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Hid2ami

    Já se díval na ten projekt, škoda, že tam nejsou desky v Eaglu. Jsou k dispozici jen vygenerované gerbery, které nejsou zrovna typické. Jinak bych udělal v Číně 10ks za pár korun. Mohu zkusit poslat gerbery do elecrow.com, jestli z toho udělají PCB.
    Naposledy upravil Solaris104 : 23.01.2019 v 09:56:32
    I love Amiga

  20. #18
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    44
    Příspěvků
    3345
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Hid2ami

    Nech jich 10 klidne udelat.

    Jinak za me je nejlepsi tam dat kabel misto konektoru, protoze "vylomeni" je s podobnou veci skoro jistota.

  21. Poděkovat Dedy - tito lidé za příspěvek poděkovali
  22. #19
    Retro gamer Solaris104's Avatar
    Datum registrace
    18.10.2006
    Město
    Vsetín
    Příspěvků
    2604
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Hid2ami

    Na tom webu nejsou podklady pro nějaký PCB editor typu Eagle, KiCAD, jen gerber data, takže nic nemohu změnit.
    Naposledy upravil Solaris104 : 23.01.2019 v 10:15:08
    I love Amiga

  23. #20
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    44
    Příspěvků
    3345
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Hid2ami

    Nic nemen, ja si tam ten kabel proste pripajim.

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots