Stránka 5 z 5 PrvníPrvní 12345
Zobrazuji výsledky 81 až 85 z 85

Téma: Vampire 1200

  1. #81
    - Predseda's Avatar
    Datum registrace
    04.10.2006
    Město
    LV-426
    Věk
    42
    Příspěvků
    4563
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Vampire 1200

    No ještě aby ne, sakra. Říkám že na Blizzarda, který je 30 let starý a papírově pomalejší, je to parádní práce.
    "pořád lepší než stará s vypižlanýma dírama" (Solaris104 2017)



  2. Líbí se mi Dedy, k0x, Wolfus - těmto lidem se příspěvek líbí
  3. #82
    k0x's Avatar
    Datum registrace
    24.08.2013
    Město
    Ostrava
    Příspěvků
    1928
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Vampire 1200

    Vampire1200 on CD32 by Edu Arana


    Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: ESHmtSJXUAIKOZB.jpg
Zobrazeno: 41
Velikost: 145,0 KB
ID: 10153




  4. Líbí se mi oxcom - těmto lidem se příspěvek líbí
  5. #83
    rok's Avatar
    Datum registrace
    15.01.2013
    Město
    Nova Dubnica
    Příspěvků
    172
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Vampire 1200

    Taaaak. Vampire 1200 dorazil. Zatial celkom sklamanie.
    - je v nom CORE 2.12, o ktorom na oficialnej WIKI (wiki.apollo-accelerators.com) nie je ani zmienka.
    - utilita VCONTROL zjavne s tymto CORE nepracuje, nedokaze z neho vycitat ani verziu CORE a opakovane citanie S/N karty dava nahodne odpovede
    - z vyroby prisiel Vampir s napalenym KICK 3.1. Kedze v ROM socketoch mam KICK 3.1.4 a nainstalovany WB 3.1.4, chcel som napalit KICK 3.1.4 aj do Vampirovej FLASH pomocou utility vampireflash314. Ta vsak zahlasi chybu "unable to identify FLASH type". Takze zatial je v startup-sequence natiahnutie KICKu do Vampiru cez utilitu vampiremap314.
    - s tymto CORE nefunguje PCMCIA slot. Ani CF adapter, ani Ethernet karta, co je neskutocky opruz, nakolko mi na prenos dat z PC ostavaju len diskety.
    - Milkytracker nefunguje dobre a mrzne. Nemate niekto funkcnu verziu ?
    - Instalacia Picasso96 a SAGA 1.7.1 v pohode, Workbench funguje. PPaint na SAGA screene funguje tiez. DeluxePaintV ale na SAGA Screene nefunguje. DPaint zamrzne. Neviete niekto preco ?
    - po zamrznuti niekedy nepomoze obycajny reset CTRL-A-A. Treba vyp/zap.

    zajtra pokracujem.
    C= A1200, Blizzard 1230-IV/50Mhz + FPU + 64MB RAM, CF 16GB, IndyAGA MKII, PCMCIA WiFi, 24" LCD

  6. Poděkovat k0x, Delihc - tito lidé za příspěvek poděkovali
    Líbí se mi Falcon_11 - těmto lidem se příspěvek líbí
  7. #84
    Velký vezír IDEfix's Avatar
    Datum registrace
    05.09.2006
    Město
    Dvůr Králové n/L
    Věk
    53
    Příspěvků
    1676
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Vampire 1200

    Já sem musel svého Vampíra do pětikule flešnout přes takový oný USB bazmek, jelikož mi v Amize v OS taky hlásila ta fleš utilita, že ne-é...
    AmigaServiceMan

  8. #85
    rok's Avatar
    Datum registrace
    15.01.2013
    Město
    Nova Dubnica
    Příspěvků
    172
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Vampire 1200

    Videl som na vampire fore RC verzie Core s podporou PCMCIA, tiez novu verziu VControl aj flesovacej utility... a tiez apel na trpezlivost. VAMPIR 1200 je stale very fresh.
    C= A1200, Blizzard 1230-IV/50Mhz + FPU + 64MB RAM, CF 16GB, IndyAGA MKII, PCMCIA WiFi, 24" LCD

Podobná témata

  1. Vampire V4
    By ExiE in forum Hardware
    Odpovědí: 137
    Poslední příspěvek: 10.03.2020, 01:27:11
  2. Vampire 500 V2+
    By oxcom in forum Hardware
    Odpovědí: 68
    Poslední příspěvek: 09.02.2020, 20:20:09
  3. Vampire 500
    By ExiE in forum Hardware
    Odpovědí: 437
    Poslední příspěvek: 06.04.2019, 10:23:44
  4. Vampire 1200
    By ExiE in forum Hardware
    Odpovědí: 18
    Poslední příspěvek: 03.08.2017, 11:01:12
  5. Hardware Vampire 1200 Project
    By oxcom in forum Novinky
    Odpovědí: 27
    Poslední příspěvek: 17.05.2017, 17:23:08

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots