Zobrazuji výsledky 1 až 15 z 15

Téma: Vampire 1200

  1. #1
    Scener jack-3d's Avatar
    Datum registrace
    28.04.2009
    Město
    Brno
    Věk
    36
    Příspěvků
    3265
    Post Thanks / Like

    Thumbs up Vampire 1200

    Zakládám nové téma, ať se to oddělí od těch stávajících V2 a V4.

    Fotky:

    Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: V1200.jpg
Zobrazeno: 90
Velikost: 107,8 KB
ID: 9133 Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: V1200B.png
Zobrazeno: 82
Velikost: 531,8 KB
ID: 9134

    Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: v1200_b.jpg
Zobrazeno: 78
Velikost: 87,3 KB
ID: 9135 Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: v1200_c.jpg
Zobrazeno: 86
Velikost: 64,0 KB
ID: 9136
    http://jack.untergrund.net [ AMIGA 600 AMIGA 1200 AMIGA 1200T AMIGA 2000 AMIGA 4000 AMIGA 4000T CD32 Mac mini G4 ]

  2. Líbí se mi oxcom, Vejce, rok, TherioN, davesade, Poison - těmto lidem se příspěvek líbí
  3. #2
    Czech Amiga News ExiE's Avatar
    Datum registrace
    12.04.2009
    Město
    NY
    Příspěvků
    1284
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Vampire 1200

    Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: v1200_coming.jpg
Zobrazeno: 114
Velikost: 210,6 KB
ID: 9140

    Edit: kdyby to chtel nekdo na plakat nebo treba na tricko tak tady je to v plne palbe
    http://www.cartoonmonkey.com/vampire...oot-600dpi.png
    Naposledy upravil ExiE : 18.02.2019 v 21:38:59

  4. Poděkovat Cerv - tito lidé za příspěvek poděkovali
    Líbí se mi rok - těmto lidem se příspěvek líbí
  5. #3
    Czech Amiga News ExiE's Avatar
    Datum registrace
    12.04.2009
    Město
    NY
    Příspěvků
    1284
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Vampire 1200

    jen takova zajimavost

    Quote Igor Majstorovic původně napsal:
    First V1200 was designed on as we call it V666 who contained Cyclone V and 2 SDRAM chips. Later on I decided to build V1200 based on Cyclone III as starting point. What will be used on final card is still not determined. I have tried to boot card with Cyclone V alone and because I don't understand chip well after about 2 months of work I didn't make it happen. After so much frustration Cyclone III was only solution to at least get some info using device I understand better. Idea was to try to do it alone to not waste team's time who was working hard on standalone board. Eventually I failed also with C3 so team jumped in and within 3 days of crazy debugging we made it happen. We had many problems so far in various areas, from hardware bugs to very complex controllers. Now everything needs to be optimized to get even better results first regarding motherboard access who is very slow now. But, despite everything I am quite surprised how card works and complete system is very very stable.
    Naposledy upravil ExiE : 18.02.2019 v 21:40:46

  6. Poděkovat DaMi - tito lidé za příspěvek poděkovali
  7. #4
    DRAGON2001's Avatar
    Datum registrace
    08.07.2015
    Město
    VM
    Příspěvků
    194
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Vampire 1200

    Quote ExiE původně napsal: View Post
    Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: v1200_coming.jpg
Zobrazeno: 114
Velikost: 210,6 KB
ID: 9140

    Edit: kdyby to chtel nekdo na plakat nebo treba na tricko tak tady je to v plne palbe
    http://www.cartoonmonkey.com/vampire...oot-600dpi.png

    Moc pěkné, díky !!!!

  8. #5
    - Predseda's Avatar
    Datum registrace
    04.10.2006
    Město
    LV-426
    Věk
    41
    Příspěvků
    4263
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Vampire 1200

    Quote ExiE původně napsal: View Post
    Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: v1200_coming.jpg
Zobrazeno: 114
Velikost: 210,6 KB
ID: 9140

    Edit: kdyby to chtel nekdo na plakat nebo treba na tricko tak tady je to v plne palbe
    http://www.cartoonmonkey.com/vampire...oot-600dpi.png
    Tvle ten obrázek je fakt hrůza
    "pořád lepší než stará s vypižlanýma dírama" (Solaris104 2017)



  9. Poděkovat Dedy - tito lidé za příspěvek poděkovali
  10. #6
    DRAGON2001's Avatar
    Datum registrace
    08.07.2015
    Město
    VM
    Příspěvků
    194
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Vampire 1200

    ber to s nadhledem....

    Quote Predseda původně napsal: View Post
    Tvle ten obrázek je fakt hrůza

  11. Poděkovat Delihc - tito lidé za příspěvek poděkovali
  12. #7
    Scener jack-3d's Avatar
    Datum registrace
    28.04.2009
    Město
    Brno
    Věk
    36
    Příspěvků
    3265
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Vampire 1200

    Trochu vylepšený výkon...

    Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: v1200_3.jpg
Zobrazeno: 101
Velikost: 127,7 KB
ID: 9168
    http://jack.untergrund.net [ AMIGA 600 AMIGA 1200 AMIGA 1200T AMIGA 2000 AMIGA 4000 AMIGA 4000T CD32 Mac mini G4 ]

  13. #8
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    44
    Příspěvků
    2660
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Vampire 1200

    Take 133Mhz Pentium
    Amiga 600 2MB Chip, Furia 030/40MHz, FDD HD 1,76MB (AriseR6i)
    Furiatune homepage

  14. #9
    Czech Amiga News ExiE's Avatar
    Datum registrace
    12.04.2009
    Město
    NY
    Příspěvků
    1284
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Vampire 1200

    Quote Boboo původně napsal: View Post
    Take 133Mhz Pentium
    To jsi podle me optimista. Pentiu na 133 Mhz hadam skoro 150 MIPS.
    Neuvadi se ze 68060 na 75 Mhz ma 110 MIPS?

    Vzhledem k tomu, ze to je Cyclone III a nebezi optimalne a ze za poslednich 10 dni zvedli vykon o vice jak 20 MIPS, tak snad jeste povylezou...

  15. Líbí se mi lacoh - těmto lidem se příspěvek líbí
  16. #10
    rok's Avatar
    Datum registrace
    15.01.2013
    Město
    Nova Dubnica
    Příspěvků
    143
    Post Thanks / Like
    C= A1200, Blizzard 1230-IV/50Mhz + FPU + 64MB RAM, CF 16GB, IndyAGA MKII, PCMCIA WiFi, 24" LCD

  17. #11
    - Predseda's Avatar
    Datum registrace
    04.10.2006
    Město
    LV-426
    Věk
    41
    Příspěvků
    4263
    Post Thanks / Like
    "pořád lepší než stará s vypižlanýma dírama" (Solaris104 2017)



  18. Poděkovat rok - tito lidé za příspěvek poděkovali
  19. #12
    k0x's Avatar
    Datum registrace
    24.08.2013
    Město
    Ostrava
    Příspěvků
    1525
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Vampire 1200

    Fixed II:





    Otazka je - kam je ten produkt smerovan - od Vampire 500/600 tech odlisnosti neni moc a pak uz se nabizi standalone Vampire...

    Naposledy upravil k0x : 20.05.2019 v 14:53:05

  20. Poděkovat rok - tito lidé za příspěvek poděkovali
    Líbí se mi Predseda - těmto lidem se příspěvek líbí
  21. #13
    Czech Amiga News ExiE's Avatar
    Datum registrace
    12.04.2009
    Město
    NY
    Příspěvků
    1284
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Vampire 1200

    Quote k0x původně napsal: View Post
    Otazka je - kam je ten produkt smerovan - od Vampire 500/600 tech odlisnosti neni moc a pak uz se nabizi standalone Vampire...
    Odpoved je jednoducha, bude urcen vsem tem, co nemaji A500/A600 a tim padem ani Vampire 500/600, ale maji A1200 a take chteji rychlou Amigu. A je jich spousta. Zatim neni tak uplne jasne jak bude finalni verze Vampire 1200 vypadat, v soucasnosti je to spis porad prototypova karta na ktere overuji funkcnost propojeni Vampira a Amigy 1200.

  22. Poděkovat rok - tito lidé za příspěvek poděkovali
    Líbí se mi k0x - těmto lidem se příspěvek líbí
  23. #14
    rok's Avatar
    Datum registrace
    15.01.2013
    Město
    Nova Dubnica
    Příspěvků
    143
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Vampire 1200

    Pre mna napr. standalone vampir nie je. Chcem mat rychlu amigu a chcem ju mat v mojej A1200.
    Trochu stale dufam, ze na vamipra implementuju aspon Ethernet.
    C= A1200, Blizzard 1230-IV/50Mhz + FPU + 64MB RAM, CF 16GB, IndyAGA MKII, PCMCIA WiFi, 24" LCD

  24. #15
    Czech Amiga News ExiE's Avatar
    Datum registrace
    12.04.2009
    Město
    NY
    Příspěvků
    1284
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Vampire 1200

    Quote rok původně napsal: View Post
    Pre mna napr. standalone vampir nie je. Chcem mat rychlu amigu a chcem ju mat v mojej A1200.
    Trochu stale dufam, ze na vamipra implementuju aspon Ethernet.
    Ethernet je vyresen pro Vampire 500/600, pravdepodobne bude stejne resen na Vampire 1200, Vampire standalone ho ma primo na desce...

    https://wiki.apollo-accelerators.com.../expansionport
    Naposledy upravil ExiE : 20.05.2019 v 20:31:13

Podobná témata

  1. Vampire V4
    By ExiE in forum Hardware
    Odpovědí: 78
    Poslední příspěvek: 16.06.2019, 22:30:52
  2. Vampire 500
    By ExiE in forum Hardware
    Odpovědí: 437
    Poslední příspěvek: 06.04.2019, 10:23:44
  3. Vampire 500 V2+
    By oxcom in forum Hardware
    Odpovědí: 66
    Poslední příspěvek: 30.10.2018, 08:55:22
  4. Vampire 1200
    By ExiE in forum Hardware
    Odpovědí: 18
    Poslední příspěvek: 03.08.2017, 11:01:12
  5. Hardware Vampire 1200 Project
    By oxcom in forum Novinky
    Odpovědí: 27
    Poslední příspěvek: 17.05.2017, 17:23:08

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots