Stránka 23 z 23 PrvníPrvní ... 4567891011121314151617181920212223
Zobrazuji výsledky 441 až 449 z 449

Téma: Ghh

  1. #441
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    44
    Příspěvků
    3297
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Ghh

    To je tedy docela dobry for. Neregistrovany MOS ti rozkrajel zivot na 40-ti minutova kvanta

  2. #442
    ghh's Avatar
    Datum registrace
    14.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    42
    Příspěvků
    1301
    Post Thanks / Like

    Cool FFShop MorphOS

    Včera se mi podařilo vyřešit "nevyřešitelnej" problém (hodně hodin testů a čtení manuálů). Přepsat FFShop z Arexxu do AmigaE(ECX). Zatim jen základy, ale už to rozpoznává video, zvuk atd.
    Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: ffshop0.7mos.jpg
Zobrazeno: 56
Velikost: 70,5 KB
ID: 8999
    Amiga DraCo DaMi PegasosII G4 G5

  3. Líbí se mi Turrican, bigmac, davesade - těmto lidem se příspěvek líbí
  4. #443
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    44
    Příspěvků
    3297
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Ghh

    Proc to prepisujes?

  5. #444
    Administrátor DaMi's Avatar
    Datum registrace
    29.09.2005
    Město
    Praha - Stodůlky
    Věk
    44
    Příspěvků
    1631
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Ghh

    Quote Doda původně napsal: View Post
    Proc to prepisujes?
    Možná aby to bylo rychlejší?
    Amiga OCS, ECS, AGA, CGX, PPC
    ---------------------------------------------
    Líbí se mi Retropolis

  6. #445
    ghh's Avatar
    Datum registrace
    14.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    42
    Příspěvků
    1301
    Post Thanks / Like

    Cool FFShop MorphOS

    Přepisuju protože se chci víc naučit AmigaE, dá se to nativně kompilovat (m68k, OS4, MOS), můžu použít jakoukoli systémovou knihovnu (ne jen spešl Arexx knihovnu) atd. Taky jsem vždycky chtěl, aby to bylo co nejméně závislý na čemkoli externím - v tomhle případě RXMui. RXMui taky neumí všechny MUI třídy a novější vychytávky MUI4/5.
    Neni to zas takovej vopruz, protože už to mám v Arexxu "vymyšlený" a tak to jde celkem dobře.
    Naposledy upravil ghh : 09.01.2019 v 16:39:34 Důvod: šotek
    Amiga DraCo DaMi PegasosII G4 G5

  7. Líbí se mi Dedy - těmto lidem se příspěvek líbí
  8. #446
    bigmac's Avatar
    Datum registrace
    21.04.2009
    Město
    Jičín, Staré Hrady
    Věk
    49
    Příspěvků
    648
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: FFShop MorphOS

    AmigaE je i pro AROS, ale pukud budeš používat MUI vyšší jak v3 tak je to pro AROS passé...
    Minimig 4MB/ARM ; FPGA Arcade ; Amiga 500 ; Amiga 2000 ; Amiga 1200 ; AOS 4.1 FE -> WinUAE

  9. #447
    ghh's Avatar
    Datum registrace
    14.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    42
    Příspěvků
    1301
    Post Thanks / Like

    Smile Azerty

    Vcera jsem premejslel jak predelat francouzskou klavesnici v PowerBooku. Nejdriv me napadly nejaky prelepky atd, az jako posledni bylo prehodit klavesy. Cekal jsem ze to bude nejaky Apple peklo, ale klavesy sly pefektne sundat i nandat. Jeste tam teda zbylo asi 8 "nezadoucich" klaves, ale uz je to mnohem lepsi
    Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: pbazerty.jpg
Zobrazeno: 30
Velikost: 65,7 KB
ID: 9266Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: pbqwerty.jpg
Zobrazeno: 33
Velikost: 64,7 KB
ID: 9267
    Amiga DraCo DaMi PegasosII G4 G5

  10. Líbí se mi davesade, jack-3d, springy - těmto lidem se příspěvek líbí
  11. #448
    Dedy's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Vyškov
    Věk
    70
    Příspěvků
    1565
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Ghh

    Taky jsem nedávno řešil na A600.
    Amiga 600, Fúria EC020, Powerbook G4, 1.67GHz, MOS3.11, zatím neregistrovaný,
    Asus Zenbook Prime UX32VD Xubuntu 18.04

  12. #449
    ghh's Avatar
    Datum registrace
    14.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    42
    Příspěvků
    1301
    Post Thanks / Like

    Cool FFShop E

    Už asi měsíc se mi nedařilo donutit program překreslit správně gui - velikost okna při změně obrázků (každej má jinou velikost).
    Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: dtpictest1.png
Zobrazeno: 26
Velikost: 108,6 KB
ID: 9280
    Včera pozdě v noci se mi to konečně podařilo a opět jsem zažil pocit štěstí Opravit to bylo celkem jednoduchý, ale znova jsem to musel "vymyslet", ne jenom "naprogramovat".
    Amiga DraCo DaMi PegasosII G4 G5

  13. Líbí se mi davesade, Dedy, bigmac, Turrican, jack-3d, Lisiak4, DaMi - těmto lidem se příspěvek líbí

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots