Stránka 5 z 6 PrvníPrvní 123456 PosledníPoslední
Zobrazuji výsledky 81 až 100 z 101
  1. #81
    TherioN's Avatar
    Datum registrace
    26.07.2007
    Město
    Banská Bystrica
    Věk
    45
    Příspěvků
    256
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Oživení A1200 akcelerátoru

    tak to som zvedavy, klobuk dole!
    --------------------------------------------------
    AMD RYZEN 7 2700x 16GB DDR4 RAM AMD 7850 2GB, MAC OS X HighSierra, A1200 + Blizzard 1230/50Mhz + 32MB RAM

  2. #82
    mpattonm's Avatar
    Datum registrace
    15.02.2019
    Město
    Mechov
    Příspěvků
    55
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Oživení A1200 akcelerátoru

    Jak říkám, musím to vyzkoušet in natura.
    No jinak do Čech dovezu asi pár A1200 edge card konektorů, už jsem v kontaktu s výrobcem.

  3. Líbí se mi bigmac, davesade - těmto lidem se příspěvek líbí
  4. #83
    bigmac's Avatar
    Datum registrace
    21.04.2009
    Město
    Jičín, Staré Hrady
    Věk
    49
    Příspěvků
    683
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Oživení A1200 akcelerátoru

    Tahle karta není špatná, s oběma simm moduly až 64MB a s 030/50 to dělá skoro deset tisíc dhrystones. Škoda jen že ten SCSI modul nebyl žádný zázrak. Mám s ní jen dobré zkušenosti...

    Jinak klobouk dolů tvé odhodlanosti...
    Minimig 4MB/ARM ; FPGA Arcade ; Amiga 500 ; Amiga 2000 ; Amiga 1200 ; AOS 4.1 FE -> WinUAE

  5. Poděkovat mpattonm - tito lidé za příspěvek poděkovali
  6. #84
    k0x's Avatar
    Datum registrace
    24.08.2013
    Město
    Ostrava
    Příspěvků
    1785
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Oživení A1200 akcelerátoru

    Jak to vypada s Frankensteinem?

  7. #85
    mpattonm's Avatar
    Datum registrace
    15.02.2019
    Město
    Mechov
    Příspěvků
    55
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Oživení A1200 akcelerátoru

    DPS ky dorazily, vypadají dobře, napájení není ve zkratu a snad jsou i všechny prokovy sesazené dobře. Už jsem začal osazovat a po neděli začnu s oživováním.

  8. Líbí se mi Turrican, k0x, bigmac, jack-3d, Lisiak4, krtek11 - těmto lidem se příspěvek líbí
  9. #86
    mpattonm's Avatar
    Datum registrace
    15.02.2019
    Město
    Mechov
    Příspěvků
    55
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Oživení A1200 akcelerátoru

    Tak minimální sestava je na světě a začíná se probouzet k životu. Zatím tedy nabootuje jen do DiagROM, při startu z KS jakékoliv verze zůstane viset v černé obrazovce po rozsvícení power LEDky, nesáhne už ani na FDD/HDD porty.

    Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: 61410087_10216006522689027_662524488096677888_n.jpg
Zobrazeno: 101
Velikost: 188,8 KB
ID: 9446

  10. Poděkovat k0x, jack-3d - tito lidé za příspěvek poděkovali
    Líbí se mi Lisiak4, krtek11, Turrican - těmto lidem se příspěvek líbí
  11. #87
    mpattonm's Avatar
    Datum registrace
    15.02.2019
    Město
    Mechov
    Příspěvků
    55
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Oživení A1200 akcelerátoru

    Nějak na to přestávám mít ten čas Nechcete se na to někdo podívat se mnou?

  12. #88
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    44
    Příspěvků
    3457
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Oživení A1200 akcelerátoru

    S tim casem to mame podobne, navic to jeste neumime.

  13. #89
    amiga autista Lisiak4's Avatar
    Datum registrace
    13.04.2009
    Město
    Brno - Bystrc
    Věk
    40
    Příspěvků
    1880
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Oživení A1200 akcelerátoru

    Quote mpattonm původně napsal: View Post
    Nějak na to přestávám mít ten čas Nechcete se na to někdo podívat se mnou?
    Hlavně nehaž žito do flinty
    Amiga - PMD 85

  14. Líbí se mi springy - těmto lidem se příspěvek líbí
  15. #90
    mpattonm's Avatar
    Datum registrace
    15.02.2019
    Město
    Mechov
    Příspěvků
    55
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Oživení A1200 akcelerátoru

    Njn. Zase jsem se v tom chvílui šťoural a našel jsem další chybku u GAL-u, co půjde orpavit drátovou propojkou. Tak snad už se to rozjede.

  16. Líbí se mi bigmac, k0x, Dedy, oxcom, springy - těmto lidem se příspěvek líbí
  17. #91
    mpattonm's Avatar
    Datum registrace
    15.02.2019
    Město
    Mechov
    Příspěvků
    55
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Oživení A1200 akcelerátoru

    Tak po opravě té chybky v routingu drátkem už Apollo startuje i do WB. Chybí už jen osadit a vyzkoušet paměť a kopr.

    Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: 20190722_175431sml.jpg
Zobrazeno: 84
Velikost: 407,9 KB
ID: 9533

  18. Líbí se mi oxcom, k0x, Solaris104, Kachna Obecna, Lasice, Turrican, IDEfix, Dedy, Lisiak4, voodoo, TheMrKocour, Falcon_11, jack-3d - těmto lidem se příspěvek líbí
  19. #92
    bigmac's Avatar
    Datum registrace
    21.04.2009
    Město
    Jičín, Staré Hrady
    Věk
    49
    Příspěvků
    683
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Oživení A1200 akcelerátoru

    Téda klobouk dolů
    Minimig 4MB/ARM ; FPGA Arcade ; Amiga 500 ; Amiga 2000 ; Amiga 1200 ; AOS 4.1 FE -> WinUAE

  20. Poděkovat mpattonm - tito lidé za příspěvek poděkovali
  21. #93
    Dedy's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Vyškov
    Věk
    70
    Příspěvků
    1711
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Oživení A1200 akcelerátoru

    Přesně tak, klobouk dolů. a jen tiše závidět takové zlaté české ručičky.
    Amiga 600, Fúria EC020, Powerbook G4, 1.67GHz, MOS3.11, zatím neregistrovaný,
    Asus Zenbook Prime UX32VD Xubuntu 18.04

  22. #94
    voodoo's Avatar
    Datum registrace
    15.10.2006
    Město
    Púchov, SK
    Věk
    41
    Příspěvků
    930
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Oživení A1200 akcelerátoru

    Quote mpattonm původně napsal: View Post
    Tak po opravě té chybky v routingu drátkem už Apollo startuje i do WB. Chybí už jen osadit a vyzkoušet paměť a kopr.
    A podarilo sa Ti prečítať MACHy, alebo si sa s tý ešte nehral ?
    A1260 34MB Ram SCSI; A600 Furia EC020; A500; A500+; CDTV; A3000;

  23. #95
    rEVERz's Avatar
    Datum registrace
    05.11.2018
    Město
    Praha
    Příspěvků
    42
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Oživení A1200 akcelerátoru

    Moc pěkné
    Co to tam máš místo FDD ?

  24. #96
    mpattonm's Avatar
    Datum registrace
    15.02.2019
    Město
    Mechov
    Příspěvků
    55
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Oživení A1200 akcelerátoru

    Tak už to jede komplet i s pamětí a koprem. Suma sumárum to vyšlo na dvě drátové propojky, resp. na 3, kdybych osazoval SMD verzi CPUčka. Což je docela úspěch, čekal jsem to horší
    Do těch Machů se pustím po někdy po tomhle víkendu, jsem opravdu zvědavý jestli to půjde nakopit. Našel jsem nějaký návod na netu, který je postavený na DOS softu pro konkrétní programátor na LPT portu. Shodou okolností jsem ten konkrétní programátor vyhrabal mezi veteší v práci, PCko s DOSem taky, tak jestli to rozjedu, vyzkouším to. Když to nepůjde, zkusím ještě někde vyžebrat k zapůjčení BeeProg od Elnecu, ten má MACH210 přímo v kompatibility listu. Jak je to u něj s ochranou proti kopírování ale netuším. Slováci z Elnecu by to ale tak moc řešit nemuseli.

    Místo flopky mám osazený prototyp klonu Goteku, se kterým jsem se páral už možná před rokem, speciálně pro A1200. Na rozdíl od Goteku má tahle verze slot na SD kartu, místo tlačítek jogdial, speaker a pár dalších drobných vychytávek. Celé to sedí na vlastním bracketu z ABS a ovládací prvka a karta tak kouká z díry po disketovce. Chtěl jsem to vyrábět a prodávat ve velkém, nicméně jsem se s tím dost drbal a mezitím se podobných klonů vyrojilo jak hub po dešti. Pár jich ale už mám vyrobených, takže je možná zas někde nabídnu.
    Jinak mám už hotové i docela kompaktní řešení s odděleným displayem, ovládacímí prvky a slotem na kartu v plastovém case na čelo. Jsou hotové tři verze, jedna s tlačítky, druhá se stejným jogdialem a třetí s trackballem.
    Naposledy upravil mpattonm : 23.07.2019 v 20:33:24

  25. Líbí se mi k0x, Lisiak4, Dedy, springy - těmto lidem se příspěvek líbí
  26. #97
    mpattonm's Avatar
    Datum registrace
    15.02.2019
    Město
    Mechov
    Příspěvků
    55
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Oživení A1200 akcelerátoru

    A propos jestli někdo máte doma vypálené, doškábané, nebo rozlámané Apollo a smíříte se s těmi dvěma drátky, zbyly mi 4 DPSky. Nechám je za poštovné

  27. Líbí se mi k0x - těmto lidem se příspěvek líbí
  28. #98
    bigmac's Avatar
    Datum registrace
    21.04.2009
    Město
    Jičín, Staré Hrady
    Věk
    49
    Příspěvků
    683
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Oživení A1200 akcelerátoru

    Quote mpattonm původně napsal: View Post
    A propos jestli někdo máte doma vypálené, doškábané, nebo rozlámané Apollo a smíříte se s těmi dvěma drátky, zbyly mi 4 DPSky. Nechám je za poštovné
    Já tuhle kartu mám, tak bych jednu desku jako záložní vzal...
    Minimig 4MB/ARM ; FPGA Arcade ; Amiga 500 ; Amiga 2000 ; Amiga 1200 ; AOS 4.1 FE -> WinUAE

  29. #99
    k0x's Avatar
    Datum registrace
    24.08.2013
    Město
    Ostrava
    Příspěvků
    1785
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Oživení A1200 akcelerátoru

    Prosimte a ten Kickstart?

  30. #100
    mpattonm's Avatar
    Datum registrace
    15.02.2019
    Město
    Mechov
    Příspěvků
    55
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Oživení A1200 akcelerátoru

    Quote k0x původně napsal: View Post
    Prosimte a ten Kickstart?
    Podobná story...

Podobná témata

  1. Stock A1200 pomalsia ako A1200?
    By andrew in forum Otázky začátečníků
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 15.01.2017, 12:39:55
  2. Schéma akcelerátoru pre A500 alebo A600
    By zz_indigo in forum Hardware
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 03.02.2009, 14:10:18

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots