Zobrazuji výsledky 1 až 4 z 4
  1. #1
    Kachna Obecna's Avatar
    Datum registrace
    09.04.2009
    Město
    Hrádek nad Nisou
    Věk
    40
    Příspěvků
    197
    Post Thanks / Like

    Výchozí Nefunkční registrace

    Zdar, provozuji bezproblémově nějaký čas registrovaný MoprphOS 3.11 na Efice a zničeho nic mi systém píše, že mám neregistrovaný systém a po půlhodině přijde zpomalení. Klíč je tam kde má být. Nesetkal se s tím někdo, netušíte kde by mohl být problém, než se budu zase mořit s přeinstalací?
    Amiga 600 rev.1.5, A604 1MB ChipRAM, ROM 3.1, Fúria S628 68000/28 1,5MB Fast, FuriaRAM 8MB Fast, SUBWAY USB, IDE FIX Express, CF 4GB 3x; MAS Player
    Efika 5200B Directron Case + PicoPSU, HDD, Radeon 9250 128Mb, MorphOS Registered

  2. #2
    ghh's Avatar
    Datum registrace
    14.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    43
    Příspěvků
    1315
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Nefunkční registrace

    Divny. Tohle se mi jeste nestalo. Nekde jsem cetl ze klic je vazan na zakladni desku, nebo sitovku (podle druhu hardware), ale to ti asi funguje...
    Skus napsat MorphOS tymu je s nima pohodova domluva, me treba rychle a ochotne vymenili klic od mrtvyho pega.
    Amiga DraCo DaMi PegasosII G4 G5

  3. #3
    Kachna Obecna's Avatar
    Datum registrace
    09.04.2009
    Město
    Hrádek nad Nisou
    Věk
    40
    Příspěvků
    197
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Nefunkční registrace

    no už se to nějak vyřešilo.
    Ale ty peripetie. Tak jsem došel k přeinstalaci, ale ouha nejdříve nějaká podivná všeobecná chyba, pak že je poškozený img a to jsem to zkoušel asi 10x včetně stažení novýho. nakonec mi ani Morphos nenajel, skončilo to v biosu, že no na něco čekalo, jen to vyplivlo procesor asi 3x. To už jsem toho měl dost, tak jsem to vypnul a šel pryč. Za hodinu mi to nedalo, tak jsem do zapnul a ono to normálně najelo včetně registrace. Tak nevím. Přitom jsem to jak resetoval, tak i vypínal a pokaždý nějaký problém. No mám efiku momentálně jako net rádio, ale nepamatuju že by takhle stávkovala.
    Amiga 600 rev.1.5, A604 1MB ChipRAM, ROM 3.1, Fúria S628 68000/28 1,5MB Fast, FuriaRAM 8MB Fast, SUBWAY USB, IDE FIX Express, CF 4GB 3x; MAS Player
    Efika 5200B Directron Case + PicoPSU, HDD, Radeon 9250 128Mb, MorphOS Registered

  4. #4
    ghh's Avatar
    Datum registrace
    14.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    43
    Příspěvků
    1315
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Nefunkční registrace

    Aha. Me se obcas stalo ze Peg nechtel bootovat a skocilo to do firmware. Vetsinou to spravilo "narovnani" CPU desticky, nebo pritlacit IDE kabel na desce. Treba se ti tam neco uvolnilo? Zkus to nekdy zkontrolovat a taky vycistit aspon od prachu a tak.
    Amiga DraCo DaMi PegasosII G4 G5

Podobná témata

  1. Daruji Nefunkční A1200 + nefunkční materiál
    By PeterSly in forum Prodej, nákup, výměna a darování
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 19.09.2013, 12:30:47
  2. Daruji Amiga 500 nefunkční
    By PeterSly in forum Prodej, nákup, výměna a darování
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 19.09.2013, 09:32:34
  3. Změna registrace Whdload?
    By Scavenger in forum Hry
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 15.03.2013, 21:11:21
  4. Registrace WHDLoad
    By uunek in forum Zkušenosti s obchodníky
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 07.02.2009, 11:49:25
  5. Oh NO! Registrace MUI :(
    By Chain in forum Aplikace
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 15.01.2007, 07:50:16

Tagy pro toto téma

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots