Zobrazuji výsledky 1 až 6 z 6
  1. #1
    rok's Avatar
    Datum registrace
    15.01.2013
    Město
    Nova Dubnica
    Příspěvků
    135
    Post Thanks / Like

    Výchozí amigamortal v CHROME a vo FIREFOXe

    Ahojte,

    v CHROME mi nefunguju ziadne linky v pravej casti obrazovky portalu, neda sa na nic kliknut. Code inspector ma na linku nenasmeruje nikam, akoby tam ten segment html s HREF nebol.
    Vo Firefoxe vsetko funguje normalne. Code inspector ma na linku hned nasmeruje do kodu, kde je href=".....link".
    C= A1200, Blizzard 1230-IV/50Mhz + FPU + 64MB RAM, CF 16GB, IndyAGA MKII, PCMCIA WiFi, 24" LCD

  2. #2
    Administrátor DaMi's Avatar
    Datum registrace
    29.09.2005
    Město
    Praha - Stodůlky
    Věk
    44
    Příspěvků
    1620
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: amigamortal v CHROME a vo FIREFOXe

    Chce to používat Firefox . Ale vážně: víme o tom, zvažujeme kompletní upgrade hostingu i fóra, jen na to není příliš čas a bude s tím dost práce.

    Edit: řešilo se to mj. tady.
    Amiga OCS, ECS, AGA, CGX, PPC
    ---------------------------------------------
    Líbí se mi Retropolis

  3. #3
    kunilingus's Avatar
    Datum registrace
    29.12.2015
    Město
    Hill Valley 1955
    Příspěvků
    728
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: amigamortal v CHROME a vo FIREFOXe

    Pro info, mně se totéž děje v adblock browseru na mobilu
    Ooou nly a mííííí gáááááááá, mejks it pááá si bľľľľľľľľ ♫♫♫

  4. #4
    Dedy's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Vyškov
    Věk
    69
    Příspěvků
    1541
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: amigamortal v CHROME a vo FIREFOXe

    Používám Chromium browser pro linucha, a vše je OK.
    Amiga 600, Fúria EC020, Powerbook G4, 1.67GHz, MOS3.11, zatím neregistrovaný,
    Asus Zenbook Prime UX32VD Xubuntu 18.04

  5. #5
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    44
    Příspěvků
    3280
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: amigamortal v CHROME a vo FIREFOXe

    Ta chyba tam je, ja pouzivam Chrome ve Win, ale nejak do toho menu vubec nelezu a nevadi mi to, coz neznamena, ze to neni problem, ale snazil jsem se to opravit s jednim borcem pres web a nejde to najit. Je to nekde v javascriptu a beze to focus te casti okna, ktera pak nefunguje.

    Jak rikal Dami, zasem upgradujeme cely vBulletin na novejsi verzi, coz bude velka zmena.

  6. #6
    Sledge's Avatar
    Datum registrace
    14.01.2010
    Město
    Praha
    Věk
    34
    Příspěvků
    69
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: amigamortal v CHROME a vo FIREFOXe

    Nevím, jak fungujou šablony vBulletinu, ale pokud se dá jednoduše sáhnout do CSS, mělo by stačit na #sidebar_container nastavit position: relative;
    high-voltage.cz, retropolis.cz, doshaven.eu
    Amiga 600, ACA630/25, Indivison ECS, 4GB CF HDD

  7. Poděkovat rok - tito lidé za příspěvek poděkovali

Podobná témata

  1. Google Chrome a fórum
    By pecaN in forum Informace o provozu portálu
    Odpovědí: 15
    Poslední příspěvek: 09.02.2017, 21:20:17
  2. Amiga in Google Chrome
    By ObiWanKen in forum Ostatní
    Odpovědí: 15
    Poslední příspěvek: 17.12.2013, 00:15:17

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots