Zobrazuji výsledky 1 až 6 z 6
  1. #1
    Joe's Avatar
    Datum registrace
    03.05.2019
    Město
    J
    Věk
    40
    Příspěvků
    3
    Post Thanks / Like

    Výchozí MKII + SCSI module - Big SCSI HDD 73 - 146 GB partisny je videt dvojmo

    Ahoj lidicky,

    zkousel jsem vsechno mozny. disky funguji ale porad vidim dvojmo odilly. Daji se skryt we WB ale to neni chodny reseni.
    Mrknene pls na muj thread zde:

    http://eab.abime.net/showthread.php?...09#post1304709

    Diky za kazdej tip.

    JOE

  2. #2
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    44
    Příspěvků
    3297
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: MKII + SCSI module - Big SCSI HDD 73 - 146 GB partisny je videt dvojmo

    Nemel jsem silu cist to vlaknu na EAB peclive a jen jsem to probehl.

    1) Nepises jaky tan mas filesystem. Tim to nebude, ale jasna volba je PFS.

    2) Mas to spravne terminovane? Na obou koncich?

    3) Nepamatuju si jak, ale jde vlezt jeste pred bootem Amigy do nastaveni toho Cyberstormu, neco jako early setup. Pokud by byla chyba v detekci tech LUN (ale to bych nerekl), tak je tady muzes povypinat a nechat si jen ten jeden spravny co ma disk.

    4) Jaku LUN mas nastven na diskua jaky ma Cyberstorm?

  3. #3
    Scener jack-3d's Avatar
    Datum registrace
    28.04.2009
    Město
    Brno
    Věk
    36
    Příspěvků
    3244
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: MKII + SCSI module - Big SCSI HDD 73 - 146 GB partisny je videt dvojmo

    Mám to taky tak a prostě jsem to ve WB zakázal. Terminaci mám všude dobře, dokonce jsem nakoupil nivé terminátory neb jsem myslel, že by ty moje mohly být vadné. Na CSMK3 jsem nic tskového neměl, ale u MK1 a MK2 mám stejný problém.
    <<< RESETkání 2019 - Brno - 17. - 19. 5. 2019 - Kdo se chystá přijet, nechť se REGISTRUJE! >>>
    http://jack.untergrund.net
    [
    AMIGA 600 AMIGA 1200 AMIGA 1200T AMIGA 2000 AMIGA 4000 AMIGA 4000T CD32 Mac mini G4 ]

  4. #4
    Joe's Avatar
    Datum registrace
    03.05.2019
    Město
    J
    Věk
    40
    Příspěvků
    3
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: MKII + SCSI module - Big SCSI HDD 73 - 146 GB partisny je videt dvojmo

    Takze kluci, neco k tomu:

    - mam filesystemy FFS i PFS
    - PFS mam udelanej od Jacka na 34 GB disku a je to pozad videt
    - to skryti we WB udelat jde ale stejne je to k nicemu, po prve je pozad videt vsechny disky vratane tech duplicitnich v boot menu Amigy a po druhe, kdyz chci testnout rychlost
    disku v SysInfu tak po spusteni programu vecsinou padne system, nebo kdyz ne tak az pak kdyz dam testnout nejakou partisnu
    - na prvnim konci to mam terminovane na auto a na druhem konci jsem zkousel terminovat jak osobitnim terminatorem, tak i terminatorem na disku a vysledek pozad stejny
    - Cybertorm MKII nema boot menu, Cyberstorm MK III a vejs jiz ma
    - Cyberstorm ma myslim nastaveny LUN0
    - disk 0 ID0, disk 1 ID1, disk 2 ID2 ....
    - kdyz jsem mel predtim 34 GB disk v DraCo toweru tak tam s tim problem nebyl, behalo to jak melo, taky tam bylo SCSI-II ale od macrosystemu


    JOE

  5. #5
    Administrátor DaMi's Avatar
    Datum registrace
    29.09.2005
    Město
    Praha - Stodůlky
    Věk
    44
    Příspěvků
    1632
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: MKII + SCSI module - Big SCSI HDD 73 - 146 GB partisny je videt dvojmo

    To co radí thomas (nastavení last LUNu) nebo Jope (vypnutí multiple LUN supportu) nezabralo?
    Amiga OCS, ECS, AGA, CGX, PPC
    ---------------------------------------------
    Líbí se mi Retropolis

  6. #6
    Joe's Avatar
    Datum registrace
    03.05.2019
    Město
    J
    Věk
    40
    Příspěvků
    3
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: MKII + SCSI module - Big SCSI HDD 73 - 146 GB partisny je videt dvojmo

    Takze k multiplu LUNu:

    1.Bez multiple LUNu
    Kdyz mam disk s dvema partisnama DH0, DH1 tak ve WB vidim dalsi dva DH2 a DH3 ktere jsou Unreadable a NDOS a pouze prvni dva jsou citelni a daji se formatovat. V HDToolboxe vidim pouze jeden disk.

    2. Vypnuti multiple LUNu
    Disky DH1 az DH3 vidim ve WB vsechny jak readable ale realne citatelne jsou jenom prvni dva. V HDToolboxu ted vidim pro zmenu 4x disky na styrech LUNech.

    Takze co mam k tomu říct, jeden pripad lepsi nez druhej. Zkousel jsem nejaky programky doporucene na opravu vyse uvedeneho ale moc uspokojive to nefunguje, například DisMount partisnu nebo RGBFlag a podobne.

    Nejaky dalsi napady?

    JOE

Podobná témata

  1. Daruji SCSI disky
    By Doda in forum Prodej, nákup, výměna a darování
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 07.11.2016, 14:14:50
  2. Koupím Hdd scsi
    By pepapantak in forum Prodej, nákup, výměna a darování
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 20.11.2013, 13:58:48
  3. SCSI vs IDE
    By Chain in forum Hardware
    Odpovědí: 22
    Poslední příspěvek: 07.02.2013, 20:06:36
  4. SCSI v Mediátorovi
    By jack-3d in forum Hardware
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 09.04.2011, 12:05:02

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots