Stránka 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazuji výsledky 41 až 54 z 54

Téma: TheMrKocour

  1. #41
    TheMrKocour's Avatar
    Datum registrace
    19.02.2017
    Město
    Buštěhrad
    Věk
    18
    Příspěvků
    223
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: TheMrKocour

    Trochu jsem uklidil
    Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: 457B0ABF-C8CE-4377-9AB3-2F8C6C0D63F4.jpg
Zobrazeno: 44
Velikost: 145,9 KB
ID: 9978Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: 4733EFD4-97BE-456D-8F41-A02477F5533B.jpg
Zobrazeno: 45
Velikost: 142,0 KB
ID: 9979Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: FC55AEC0-6624-42DF-BDA5-C3CD189B5E1D.jpg
Zobrazeno: 51
Velikost: 137,4 KB
ID: 9980
    Amiga 4000D, CyberStorm MKIII 060@50 Mhz, Sonnet G3@400, 64 + 128 MB Fast, OS 3.9, Mediator, Voodoo3, SB128
    Amiga 1200T - Infinitiv Tower Blizzard 030@50 Mhz, 32 MB RAM, OS 3.9

  2. Líbí se mi jack-3d, Dedy, ghh, lacoh - těmto lidem se příspěvek líbí
  3. #42
    TheMrKocour's Avatar
    Datum registrace
    19.02.2017
    Město
    Buštěhrad
    Věk
    18
    Příspěvků
    223
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: TheMrKocour

    Díky Jackovi-3D za TF328 do CD32 O víkendu ji osadím do CD32, ještě mám v plánu vytánout zezadu IDE konektor a připojit ZIPku s CFkartu
    Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: CD32.jpg
Zobrazeno: 31
Velikost: 114,2 KB
ID: 9981
    Amiga 4000D, CyberStorm MKIII 060@50 Mhz, Sonnet G3@400, 64 + 128 MB Fast, OS 3.9, Mediator, Voodoo3, SB128
    Amiga 1200T - Infinitiv Tower Blizzard 030@50 Mhz, 32 MB RAM, OS 3.9

  4. Líbí se mi Cyberian, davesade - těmto lidem se příspěvek líbí
  5. #43
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    44
    Příspěvků
    3468
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: TheMrKocour

    ZIPka neni uplne spatny napad.

  6. #44
    TheMrKocour's Avatar
    Datum registrace
    19.02.2017
    Město
    Buštěhrad
    Věk
    18
    Příspěvků
    223
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: TheMrKocour

    Mám to tak v A1200 Toweru. Nemám právě úhlovou redukci na PCMCIA tak používám zipku s fat32. U Macu mám pak jednu na USB, takže přenos je snadný jako s CF kartou
    Amiga 4000D, CyberStorm MKIII 060@50 Mhz, Sonnet G3@400, 64 + 128 MB Fast, OS 3.9, Mediator, Voodoo3, SB128
    Amiga 1200T - Infinitiv Tower Blizzard 030@50 Mhz, 32 MB RAM, OS 3.9

  7. Líbí se mi Dedy, springy - těmto lidem se příspěvek líbí
  8. #45
    springy's Avatar
    Datum registrace
    20.02.2013
    Město
    České Budějovice
    Věk
    35
    Příspěvků
    1475
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: TheMrKocour

    Tak to se určitě podělíš o mount list pro tu zipku, že jo?

  9. #46
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    44
    Příspěvků
    3468
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: TheMrKocour

    Je to na netu, to mas rozchozene za 5 minut. Ja mam na PCcku USB ZIPku a na A500 paralelni, pouzivam to podobne.

  10. Líbí se mi Lasice - těmto lidem se příspěvek líbí
  11. #47
    Cyberian's Avatar
    Datum registrace
    16.12.2016
    Město
    Klimkovice
    Věk
    35
    Příspěvků
    138
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: TheMrKocour

    Mě právě kupodivu CF karta + ZIPka nešla dohromady. (Nešla ani varinta 2x CF karta) Vždy pokud se něco dotázalo na ZIPku, tak ji to sice poznalo, ale odpověděla zároveň i CF karta. Při pokusu naformátovat médium se jako kapacita v MB nabídla kapacita CF karty. Vše se změnilo, až když jsem použil malý plošnák s bufferovaným IDE od elboxu od Springiho a použilo se atapi.device.
    “Borders I have never seen one. But I have heard they exist in the minds of some people.” - Thor Heyerdahl

  12. #48
    - Predseda's Avatar
    Datum registrace
    04.10.2006
    Město
    LV-426
    Věk
    41
    Příspěvků
    4459
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: TheMrKocour

    Quote Cyberian původně napsal: View Post
    Mě právě kupodivu CF karta + ZIPka nešla dohromady. (Nešla ani varinta 2x CF karta) Vždy pokud se něco dotázalo na ZIPku, tak ji to sice poznalo, ale odpověděla zároveň i CF karta. Při pokusu naformátovat médium se jako kapacita v MB nabídla kapacita CF karty. Vše se změnilo, až když jsem použil malý plošnák s bufferovaným IDE od elboxu od Springiho a použilo se atapi.device.
    Blbá otázka, ale nebylo to nějakým master / slave konfliktem?
    "pořád lepší než stará s vypižlanýma dírama" (Solaris104 2017)



  13. #49
    TheMrKocour's Avatar
    Datum registrace
    19.02.2017
    Město
    Buštěhrad
    Věk
    18
    Příspěvků
    223
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: TheMrKocour

    Já mám OS 3.1.4, v Toweru mám normálně pevný disk, ale s CF mi to jelo
    Amiga 4000D, CyberStorm MKIII 060@50 Mhz, Sonnet G3@400, 64 + 128 MB Fast, OS 3.9, Mediator, Voodoo3, SB128
    Amiga 1200T - Infinitiv Tower Blizzard 030@50 Mhz, 32 MB RAM, OS 3.9

  14. #50
    TheMrKocour's Avatar
    Datum registrace
    19.02.2017
    Město
    Buštěhrad
    Věk
    18
    Příspěvků
    223
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: TheMrKocour

    Quote springy původně napsal: View Post
    Tak to se určitě podělíš o mount list pro tu zipku, že jo?

    Už pár let používám tenhle http://aminet.net/package/disk/misc/NewZipMount jen jsem nahradil CrossDos za FAT95
    Naposledy upravil TheMrKocour : 04.12.2019 v 14:25:52
    Amiga 4000D, CyberStorm MKIII 060@50 Mhz, Sonnet G3@400, 64 + 128 MB Fast, OS 3.9, Mediator, Voodoo3, SB128
    Amiga 1200T - Infinitiv Tower Blizzard 030@50 Mhz, 32 MB RAM, OS 3.9

  15. Líbí se mi Lasice - těmto lidem se příspěvek líbí
  16. #51
    Cyberian's Avatar
    Datum registrace
    16.12.2016
    Město
    Klimkovice
    Věk
    35
    Příspěvků
    138
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: TheMrKocour

    Quote Predseda původně napsal: View Post
    Blbá otázka, ale nebylo to nějakým master / slave konfliktem?
    Zkoušeli jsme se Springim 3 převodníky +1 můj z CF na IDE, měnit pozice na kabelu CF/ZIP a ZIP/CF. Přehazovat na CF kartě master/slave a na zipce všechny kombinace: Master, Slave(factory default bez jumperu), Master A, Slave A, Cable select (ten pry amiga nepodporuje). Možná mám nějakou podivnou Amigu 1200

    Také jsem se ale dověděl, že amiga 2x CF na IDE kabelu bez ničeho neumí a 2x klasický IDE disk ano. Ty plotnové disky si ještě musím zkusit
    “Borders I have never seen one. But I have heard they exist in the minds of some people.” - Thor Heyerdahl

  17. #52
    Retro gamer Solaris104's Avatar
    Datum registrace
    18.10.2006
    Město
    Vsetín
    Příspěvků
    2650
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: TheMrKocour

    Quote Cyberian původně napsal: View Post
    Také jsem se ale dověděl, že amiga 2x CF na IDE kabelu bez ničeho neumí a 2x klasický IDE disk ano. Ty plotnové disky si ještě musím zkusit
    Já běžně používal 2x CF na kabelu, když jsem kopíroval z jedné CF na druhou. Měl jsem 2 redukce, jednu nastavenou na master, druhou na slave.
    I love Amiga

  18. #53
    Scener jack-3d's Avatar
    Datum registrace
    28.04.2009
    Město
    Brno
    Věk
    36
    Příspěvků
    3298
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: TheMrKocour

    Quote Cyberian původně napsal: View Post
    Také jsem se ale dověděl, že amiga 2x CF na IDE kabelu bez ničeho neumí a 2x klasický IDE disk ano.
    2x CF dostaneš pouze s TrueIDE adaptérem od Jense.
    http://jack.untergrund.net [ AMIGA 600 AMIGA 1200 AMIGA 1200T AMIGA 2000 AMIGA 4000 AMIGA 4000T CD32 Mac mini G4 ]

  19. #54
    k0x's Avatar
    Datum registrace
    24.08.2013
    Město
    Ostrava
    Příspěvků
    1812
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: TheMrKocour


Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots