Zobrazuji výsledky 1 až 20 z 20
  1. #1
    piosone's Avatar
    Datum registrace
    11.02.2007
    Město
    Karviná
    Věk
    42
    Příspěvků
    31
    Post Thanks / Like

    Výchozí turbokartu nebo rozšíření paměti pro Amigu 1200

    Pro svoji druhou Amigu 1200 scháním za rozumný peníz turbokartu nebo alespoň rozšíření paměti. Primárně mi jde o hraní přes WHDLoad a nějaké starší demáče. Je to pro moji druhou Amigu, která bude dělat radost na chalupě během deštivých dní a taky aby si potomci mohli zapařit pořádný gamesky. Případně můžu nabídnout na výměnu + doplatek FastATA MK I pro A1200. Díky za pomoc

  2. #2
    krtek11's Avatar
    Datum registrace
    28.12.2010
    Město
    Jílové u Děčína
    Věk
    43
    Příspěvků
    451
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: turbokartu nebo rozšíření paměti pro Amigu 1200

    Škoda,že jsem nechodíš častěji,bylo tady v prodeji hodně turbokaret i přídavný paměti pro A1200,je to tak měsíc a půl na zpátek, v sekci prodej-
    Amiga hardware .

    Amiga je nejlepší...

  3. #3
    piosone's Avatar
    Datum registrace
    11.02.2007
    Město
    Karviná
    Věk
    42
    Příspěvků
    31
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: turbokartu nebo rozšíření paměti pro Amigu 1200

    jj marny no finisuju vnitrky na chalupe a sem lezu jen obcas. na amibay jsem prodal par starsich veci a rozhodl jsem se za utrzeny peniz upgradnout druhou Amigu (v prvni A1200 se uvelebil Blizz1240 )

  4. #4
    Kachna Obecna's Avatar
    Datum registrace
    09.04.2009
    Město
    Hrádek nad Nisou
    Věk
    40
    Příspěvků
    197
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: turbokartu nebo rozšíření paměti pro Amigu 1200

    Naprodej bylo, ale jen pro vyvolené...
    Amiga 600 rev.1.5, A604 1MB ChipRAM, ROM 3.1, Fúria S628 68000/28 1,5MB Fast, FuriaRAM 8MB Fast, SUBWAY USB, IDE FIX Express, CF 4GB 3x; MAS Player
    Efika 5200B Directron Case + PicoPSU, HDD, Radeon 9250 128Mb, MorphOS Registered

  5. Líbí se mi uunek - těmto lidem se příspěvek líbí
    Nelíbí se mi Predseda, Lisiak4, kunilingus, davesade - tito lidé s příspěvkem nesouhlasí
  6. #5
    TheMrKocour's Avatar
    Datum registrace
    19.02.2017
    Město
    Buštěhrad
    Věk
    18
    Příspěvků
    172
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: turbokartu nebo rozšíření paměti pro Amigu 1200

    Amiga 4000D, CyberStorm MKIII 060@50 Mhz, Sonnet G3@400, 64 + 128 MB Fast, OS 3.9, Mediator, Voodoo3, SB128
    Amiga 1200T - Infinitiv Tower Blizzard 030@50 Mhz, 32 MB RAM, OS 3.9

  7. Líbí se mi krtek11 - těmto lidem se příspěvek líbí
  8. #6
    Turrican's Avatar
    Datum registrace
    19.10.2006
    Město
    Třebíč
    Příspěvků
    254
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: turbokartu nebo rozšíření paměti pro Amigu 1200

    Quote TheMrKocour původně napsal: View Post
    K této kartě se pak ještě vyplatí:

    https://www.ebay.com/itm/Amiga-Blizz...4/323826484329

  9. Poděkovat krtek11 - tito lidé za příspěvek poděkovali
  10. #7
    kunilingus's Avatar
    Datum registrace
    29.12.2015
    Město
    Hill Valley 1955
    Příspěvků
    782
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: turbokartu nebo rozšíření paměti pro Amigu 1200

    Quote Kachna Obecna původně napsal: View Post
    Naprodej bylo, ale jen pro vyvolené...
    Kachno, rozprodávaly se věci po vašem zesnulém kamarádovi, tak si to prosím uvědom a nechovej se jak debil
    Ooou nly a mííííí gáááááááá, mejks it pááá si bľľľľľľľľ ♫♫♫

  11. Poděkovat bigmac, davesade, Dedy, krtek11, trafo, s4r - tito lidé za příspěvek poděkovali
    Líbí se mi Lasice - těmto lidem se příspěvek líbí
  12. #8
    krtek11's Avatar
    Datum registrace
    28.12.2010
    Město
    Jílové u Děčína
    Věk
    43
    Příspěvků
    451
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: turbokartu nebo rozšíření paměti pro Amigu 1200

    Quote Turrican původně napsal: View Post
    K této kartě se pak ještě vyplatí:

    https://www.ebay.com/itm/Amiga-Blizz...4/323826484329
    O tom jsem vůbec nevěděl,koupil to už někdo,velice zajimavé rozšíření Blizze 1220 na 8 MB,to je už doopravdy pecka,dík.
    Amiga je nejlepší...

  13. #9
    piosone's Avatar
    Datum registrace
    11.02.2007
    Město
    Karviná
    Věk
    42
    Příspěvků
    31
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: turbokartu nebo rozšíření paměti pro Amigu 1200

    díky za tipy kluci. ten blizz vypada zajimave. pameti ma par kousku od 4 do 16mb, takze staci karta
    skoda tech karet pro vyvolene...
    ta 8mb fast je fajn, ale mozna bych radeji koupil novejsi revizi, kde nemusim davat jumper kvuli PCMCIA kompatibilite. dalsi varianta je ten blizzard. anebo pak fungl nova karta https://icomp.de/shop-icomp/en/shop/...aca1221ec.html

    kazdopadne uplne best off by samozdrejme byl Blizzard 1230 IV, ale ten je v jine cenove relaci

  14. #10
    TheMrKocour's Avatar
    Datum registrace
    19.02.2017
    Město
    Buštěhrad
    Věk
    18
    Příspěvků
    172
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: turbokartu nebo rozšíření paměti pro Amigu 1200

    Pozor ten Blizzard na aukru nemá simm slot
    Amiga 4000D, CyberStorm MKIII 060@50 Mhz, Sonnet G3@400, 64 + 128 MB Fast, OS 3.9, Mediator, Voodoo3, SB128
    Amiga 1200T - Infinitiv Tower Blizzard 030@50 Mhz, 32 MB RAM, OS 3.9

  15. #11
    piosone's Avatar
    Datum registrace
    11.02.2007
    Město
    Karviná
    Věk
    42
    Příspěvků
    31
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: turbokartu nebo rozšíření paměti pro Amigu 1200

    Jj, uz se na to taky koukam. Diky za upozorneni. Spise vaham mezi https://amigastore.eu/698-amiga-1200...expansion.html a https://icomp.de/shop-icomp/en/shop/...aca1221ec.html Ozval se mi voodoo, ze ma nejakou pametovku a vymenil by ji za ten FastATA radic. Odepsal jsem mu, ze by to slo, ale asi neni u kompu, takze cekam na odpoved.

  16. #12
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    44
    Příspěvků
    3342
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: turbokartu nebo rozšíření paměti pro Amigu 1200

    Kup si tu kartu ACA, to bude urcite lepsi minimalne kvuli kolizi te RAM karty s PCMCIA slotem.

  17. #13
    piosone's Avatar
    Datum registrace
    11.02.2007
    Město
    Karviná
    Věk
    42
    Příspěvků
    31
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: turbokartu nebo rozšíření paměti pro Amigu 1200

    Mas pravdu, ta ACA vypada nejlip. Navic je to uplne nova karta. Ale ted cekam jeste na vyjadreni voodoo a pokud se domluvime, tak vezmu kartu od neho. Pry mu lezi v supliku nejaky 8MB MTEC nebo Elbox, protoze on ted ma Blizze1230. Diky za pomoc a rady borci. Je to skvele po tech letech opet pocitit tu sounalezitost amigistu

  18. #14
    - Predseda's Avatar
    Datum registrace
    04.10.2006
    Město
    LV-426
    Věk
    41
    Příspěvků
    4318
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: turbokartu nebo rozšíření paměti pro Amigu 1200

    M-Tec (stejně jako jeho klony) taky koliduje s PCMCIA.
    "pořád lepší než stará s vypižlanýma dírama" (Solaris104 2017)



  19. #15
    piosone's Avatar
    Datum registrace
    11.02.2007
    Město
    Karviná
    Věk
    42
    Příspěvků
    31
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: turbokartu nebo rozšíření paměti pro Amigu 1200

    Ale tusim jenom kdyz ma 8MB a vice. Kdyz ma jen 4MB, tak je to OK. Nebo se pletu? Primarne to ma byt stejne na pousteni her a dem. Takze to az takovy problem nebude. Diky za upozorneni.

  20. #16
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    44
    Příspěvků
    3342
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: turbokartu nebo rozšíření paměti pro Amigu 1200

    Nepletes, ale je to pruda.

  21. #17
    - Predseda's Avatar
    Datum registrace
    04.10.2006
    Město
    LV-426
    Věk
    41
    Příspěvků
    4318
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: turbokartu nebo rozšíření paměti pro Amigu 1200

    Takhle: když ten m-tec najumperuješ na 4MB paměti, vyhneš se problémům s PCMCIA. Ale stejně byly hry (před WHDLoadem, bootovaly z disket), kdy jsem m-teca musel fyzicky vypínat, jinak nejely. A na rozdíl od blizzarda nejde m-tec vypnout při bootu klávesou. Takže buď otočit Amigu a přendat jumper, nebo vyvést vypínač ven. Jako jo, vydržel jsem s tím léta, ale pruda to je.

  22. #18
    piosone's Avatar
    Datum registrace
    11.02.2007
    Město
    Karviná
    Věk
    42
    Příspěvků
    31
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: turbokartu nebo rozšíření paměti pro Amigu 1200

    No ja porad cekam na voodoo, az mi napise co je to za kartu (MTec nebo Elbox) a jak to bude s vyrovnanim/placenim.
    Naposledy upravil piosone : 04.07.2019 v 10:57:05

  23. #19
    amigaPeto's Avatar
    Datum registrace
    04.01.2019
    Město
    Kežmarok
    Věk
    35
    Příspěvků
    28
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: turbokartu nebo rozšíření paměti pro Amigu 1200

    mam na predaj aca 1231 za 230 euro a apollo 1260 za 450euro

  24. #20
    piosone's Avatar
    Datum registrace
    11.02.2007
    Město
    Karviná
    Věk
    42
    Příspěvků
    31
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: turbokartu nebo rozšíření paměti pro Amigu 1200

    amigaPeto: diky za nabidku, uz se domlouvam s uzivatelem voodoo
    Amiga 1200T - Blizzard 040@40 Mhz, 32 MB RAM, OS 3.1.4, RapidRoad USB, Gotek
    Amiga 1200 - OS 3.1.4, Indivision AGA MK2cr

Podobná témata

  1. Koupím 1MB kartu rozšíření chipram do slotu pro amigu 500+
    By Sciner in forum Prodej, nákup, výměna a darování
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 15.12.2015, 19:31:52
  2. Koupím Kupim veci na Amigu 500 - hdd, ram, turbokartu...
    By venox in forum Prodej, nákup, výměna a darování
    Odpovědí: 19
    Poslední příspěvek: 26.02.2015, 06:45:08
  3. Koupím Koupím pro A600 TK nebo rozšíření paměti
    By smejky2 in forum Prodej, nákup, výměna a darování
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 08.01.2014, 17:12:44
  4. Rozšíření paměti - A1200
    By Nooly in forum Hardware
    Odpovědí: 20
    Poslední příspěvek: 18.06.2010, 15:01:43
  5. Rozšíření paměti pro A600
    By Jack in forum Bastlení a modifikace
    Odpovědí: 31
    Poslední příspěvek: 23.09.2007, 20:43:04

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots