Zobrazuji výsledky 1 až 9 z 9
  1. #1
    bigmac's Avatar
    Datum registrace
    21.04.2009
    Město
    Jičín, Staré Hrady
    Věk
    49
    Příspěvků
    681
    Post Thanks / Like

    Výchozí DF0 a DF1 v A2000

    Mohl by někdo poradit kde dělám chybu .
    Myslel jsem že to bude triviální záležitost a zasekl jsem se u toho. Chci si přidat do A2000 disketovku a stávající gotek dát jako DF1. Jenže jakmile je to na jedné kšandě tak df1 zlobí. Ukazuje se ikona o nevloženém zařízení. Zkoušel jsem to prohazovat, ale výsledek vždy stejný. Samostatné jednotky chodí dobře. Jinak jsem samozřejmě nastavoval zařízení na DS0 nebo DS1 dle pořadí. A na bordu jsem dal jumper 301 že je DF1 přítomna.

    nějaká rada

    Mám toto obr.
    Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: IMG_1077.png
Zobrazeno: 136
Velikost: 170,6 KB
ID: 9508
    Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: IMG_1075.png
Zobrazeno: 134
Velikost: 343,9 KB
ID: 9509
    Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: IMG_1076.png
Zobrazeno: 142
Velikost: 306,3 KB
ID: 9510
    Minimig 4MB/ARM ; FPGA Arcade ; Amiga 500 ; Amiga 2000 ; Amiga 1200 ; AOS 4.1 FE -> WinUAE

  2. #2
    Velký vezír IDEfix's Avatar
    Datum registrace
    05.09.2006
    Město
    Dvůr Králové n/L
    Věk
    53
    Příspěvků
    1623
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: DF0 a DF1 v A2000

    Udělej si nový kabel s překřížením, páč ten tvůj "posichrovanej" lepící pistolí nebudí zrovna důvěru ve funkčnost a ty konektory na "pětačtvrtky" tam být nemusí.
    AmigaServiceMan

  3. #3
    Amiga Times Magazin Amigoun's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Praha
    Věk
    39
    Příspěvků
    1169
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: DF0 a DF1 v A2000

    Máš tam chybu v té přesmyčce u kabelu, Amiga jí má jinak než je to u PC.
    A500, A500+, Amiga 600HD/ACA630, A600 V2-Apollo 68080, Amiga 1200/Blizz1230/50, CD32, A3000, A4000/060, Minimig, Powerbook G4 17" MorphOS, SAM460cr AmigaOS4 God is great!

  4. #4
    bigmac's Avatar
    Datum registrace
    21.04.2009
    Město
    Jičín, Staré Hrady
    Věk
    49
    Příspěvků
    681
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: DF0 a DF1 v A2000

    Quote IDEfix původně napsal: View Post
    Udělej si nový kabel s překřížením, páč ten tvůj "posichrovanej" lepící pistolí nebudí zrovna důvěru ve funkčnost a ty konektory na "pětačtvrtky" tam být nemusí.
    Konektor na "pětačtvrtky" tam musím mít, protože ta disketovka nemá nastavení na DSx zezadu ale pouze na té redukci. Ano mohu DSx propojit přímo na plošňáku disketovky ale nevím co znamená ta propojka na M co je na té redukci a kde ji najít na tom plošném spoji.
    Minimig 4MB/ARM ; FPGA Arcade ; Amiga 500 ; Amiga 2000 ; Amiga 1200 ; AOS 4.1 FE -> WinUAE

  5. #5
    bigmac's Avatar
    Datum registrace
    21.04.2009
    Město
    Jičín, Staré Hrady
    Věk
    49
    Příspěvků
    681
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: DF0 a DF1 v A2000

    Quote Amigoun původně napsal: View Post
    Máš tam chybu v té přesmyčce u kabelu, Amiga jí má jinak než je to u PC.
    Aha tak to musím pohledat po netu jak je to správně díky
    Minimig 4MB/ARM ; FPGA Arcade ; Amiga 500 ; Amiga 2000 ; Amiga 1200 ; AOS 4.1 FE -> WinUAE

  6. #6
    Velký vezír IDEfix's Avatar
    Datum registrace
    05.09.2006
    Město
    Dvůr Králové n/L
    Věk
    53
    Příspěvků
    1623
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: DF0 a DF1 v A2000

    Quote bigmac původně napsal: View Post
    Konektor na "pětačtvrtky" tam musím mít, protože ta disketovka nemá nastavení na DSx zezadu ale pouze na té redukci. Ano mohu DSx propojit přímo na plošňáku disketovky ale nevím co znamená ta propojka na M co je na té redukci a kde ji najít na tom plošném spoji.
    Já jsem měl v A2000 origo jen ten kabel s překřížením a žádný redukce a obě mechaniky FB 354 a jak sem teď na tu jednu koukal (páč ji mám vyndanou a místo ní danou ZIPku), tak mám na ní vyvedený DSx jumperování. Tak si to přehoď na plošňáku, dej novou kšandu a máš to pořešený...
    AmigaServiceMan

  7. #7
    bigmac's Avatar
    Datum registrace
    21.04.2009
    Město
    Jičín, Staré Hrady
    Věk
    49
    Příspěvků
    681
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: DF0 a DF1 v A2000

    Tak kšanda předělaná a DS0 propojeno na plošňáku, nu a začalo se to chovat rozumně . Formátování, duplikování i kopírování funguje...
    IDEFix myslíš že bys mohl ofotit ten plošný spoj na FB 354, ať mohu žít s vědomím že je vše košér
    Minimig 4MB/ARM ; FPGA Arcade ; Amiga 500 ; Amiga 2000 ; Amiga 1200 ; AOS 4.1 FE -> WinUAE

  8. #8
    Velký vezír IDEfix's Avatar
    Datum registrace
    05.09.2006
    Město
    Dvůr Králové n/L
    Věk
    53
    Příspěvků
    1623
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: DF0 a DF1 v A2000

    Hele, jestli to funguje tak, jak má, udělal jsi to dobře a nesnaž se to spravovat...
    AmigaServiceMan

  9. #9
    bigmac's Avatar
    Datum registrace
    21.04.2009
    Město
    Jičín, Staré Hrady
    Věk
    49
    Příspěvků
    681
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: DF0 a DF1 v A2000

    Quote IDEfix původně napsal: View Post
    Hele, jestli to funguje tak, jak má, udělal jsi to dobře a nesnaž se to spravovat...
    Funguje, to ano, ale pouze pokud je disketovka "DF0" a gotek "DF1". Jakmile to obrátím tak gotek "DF0" nenačte image dokud nestrčím disketu do disketovky, pak začnou blikat obě zařízení současně a oběví se ikona DF0-1 nečitelné.
    Takže něco ještě není dobře, ale na druhou stranu můžu fungovat s první variantou.
    Minimig 4MB/ARM ; FPGA Arcade ; Amiga 500 ; Amiga 2000 ; Amiga 1200 ; AOS 4.1 FE -> WinUAE

Podobná témata

  1. Koupím A2000
    By andrew in forum Prodej, nákup, výměna a darování
    Odpovědí: 21
    Poslední příspěvek: 28.07.2017, 09:25:14
  2. Vejška A2000
    By Chain in forum AmigaOS obecně
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 09.02.2017, 21:40:23
  3. Koupím Agnus pro A2000
    By mijaji in forum Prodej, nákup, výměna a darování
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 10.03.2016, 18:06:29
  4. A2000
    By Petko in forum Otázky začátečníků
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 29.07.2011, 23:16:01
  5. A2000
    By piXie in forum Hardware
    Odpovědí: 36
    Poslední příspěvek: 19.02.2007, 15:01:57

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots