Stránka 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazuji výsledky 1 až 20 z 21
  1. #1
    Denny T's Avatar
    Datum registrace
    03.09.2018
    Město
    Jsem z jihu.
    Věk
    40
    Příspěvků
    39
    Post Thanks / Like

    Výchozí Koupím zdroj pro A500

    Ahoj.

    Spíš se zeptám: kolik za něj dám a zda-li ho někdo má.

    Teď mi jeden bouchnul do xichtu a já se nechci "srát" s opravou, nebo číst návod na úpravu PC zdroje.
    I když se tomu stejně asi nevyhnu......zdroje tu mám.

    Našel by se někdo?

    p.s.: omlouvám se za lengvič, ale jsem nasranej. Nandavám do pětikoule TF530 a zradí mě zdroj.

    p.s.2: zdroj nebyl v době zasunutí do sítě zapojen do Amigy.
    AMIGA 500 "rev 6A" + "TF530". "BooBip 2Mb" "2Mb Fast(TF530)" + "0,5Mb Chip"(1Mb uncompatibility with TF530) +1.5Mb Slow.

  2. #2
    Denny T's Avatar
    Datum registrace
    03.09.2018
    Město
    Jsem z jihu.
    Věk
    40
    Příspěvků
    39
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Koupím zdroj pro A500

    Hm. Tak ebay. I tak dík všem zůčastněným.
    AMIGA 500 "rev 6A" + "TF530". "BooBip 2Mb" "2Mb Fast(TF530)" + "0,5Mb Chip"(1Mb uncompatibility with TF530) +1.5Mb Slow.

  3. #3
    bigmac's Avatar
    Datum registrace
    21.04.2009
    Město
    Jičín, Staré Hrady
    Věk
    49
    Příspěvků
    670
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Koupím zdroj pro A500

    Nebuď hned nabručenej
    A co tady, https://centuriontech.eu/product/nuovo_amiga/
    Minimig 4MB/ARM ; FPGA Arcade ; Amiga 500 ; Amiga 2000 ; Amiga 1200 ; AOS 4.1 FE -> WinUAE

  4. #4
    Denny T's Avatar
    Datum registrace
    03.09.2018
    Město
    Jsem z jihu.
    Věk
    40
    Příspěvků
    39
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Koupím zdroj pro A500

    Vžij se do mé situace:

    Vyměním Kick 1.3 za 3.1

    Připravenou TF 530.........vše od Oxcoma.

    Vezmu zdroj a fláknu ho do zásuvky.

    Všechno nadšení je v análu.

    Dík za odkaz, ale i když na mě mrká manželka, že ano, tak šedesát éček nedám.

    Uzamknout poprosím.
    AMIGA 500 "rev 6A" + "TF530". "BooBip 2Mb" "2Mb Fast(TF530)" + "0,5Mb Chip"(1Mb uncompatibility with TF530) +1.5Mb Slow.

  5. #5
    Retro gamer Solaris104's Avatar
    Datum registrace
    18.10.2006
    Město
    Vsetín
    Příspěvků
    2621
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Koupím zdroj pro A500

    I love Amiga

  6. #6
    Sciner's Avatar
    Datum registrace
    15.12.2015
    Město
    Ostrava
    Příspěvků
    180
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Koupím zdroj pro A500

    A proč ne tuto náhradu?
    https://www.tme.eu/cz/details/rt-50b...vbu/mean-well/

    přesně pasuje do původní krabice
    Amiga A1200 tower Micronik, Blizzard PPC 200/60 256, Bvision+OS3.9, ZORRO sloty mc, USB, DVD, CF, Oktagon 2008 scsi.
    Powerbook G4 1.6Ghz 2GB MorphOS.

  7. #7
    Dedy's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Vyškov
    Věk
    70
    Příspěvků
    1651
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Koupím zdroj pro A500

    Amiga 600, Fúria EC020, Powerbook G4, 1.67GHz, MOS3.11, zatím neregistrovaný,
    Asus Zenbook Prime UX32VD Xubuntu 18.04

  8. #8
    amiga autista Lisiak4's Avatar
    Datum registrace
    13.04.2009
    Město
    Brno - Bystrc
    Věk
    40
    Příspěvků
    1874
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Koupím zdroj pro A500

    Quote Dedy původně napsal: View Post
    Ta koncovka mi není povědomá a píšou tam že není skladem.

    EDIT: Tak mají skladem, to je jiný produkt. Dementně navržené stránky.
    Naposledy upravil Lisiak4 : 02.08.2019 v 20:16:03
    Amiga - PMD 85

  9. #9
    Dedy's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Vyškov
    Věk
    70
    Příspěvků
    1651
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Koupím zdroj pro A500

    Vyměnit koncovku snad není takový problém, že áno.
    No abych se přiznal, tak pro mě to problém je.
    Amiga 600, Fúria EC020, Powerbook G4, 1.67GHz, MOS3.11, zatím neregistrovaný,
    Asus Zenbook Prime UX32VD Xubuntu 18.04

  10. #10
    springy's Avatar
    Datum registrace
    20.02.2013
    Město
    České Budějovice
    Věk
    35
    Příspěvků
    1418
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Koupím zdroj pro A500

    Ahoj jižane. Zdroj na prodej nemám, ale než upravíš/opravíš/vyměníš ten tvůj, mohl bych ti zapůjčit jeden svůj.

  11. #11
    Denny T's Avatar
    Datum registrace
    03.09.2018
    Město
    Jsem z jihu.
    Věk
    40
    Příspěvků
    39
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Koupím zdroj pro A500

    Díky všem za odkazy a tobě Springy za nabídku, ale má to háček.
    Na desce mám přepájenej konektor na klasickej pětikolík.

    Nenašla by se nějaká dobrá duše, která by mi objasnila pinout přímo na desce? Nechci něco zmrvit.

    Děkuji.
    AMIGA 500 "rev 6A" + "TF530". "BooBip 2Mb" "2Mb Fast(TF530)" + "0,5Mb Chip"(1Mb uncompatibility with TF530) +1.5Mb Slow.

  12. #12
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    44
    Příspěvků
    3372
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Koupím zdroj pro A500

    Uplne nouzove tu Amigu muzes napajet pres floppy konektor z PC zdroje. Je to vicemene bez prace, jen ti nepujde zvuk a nejsem si jisty, jestli kompozitni video, RGB urcite ano.

    Od pinoutu napajeni desky jsem zadny obrazek nenasel, ale jestli mas merak, tak je to prace na 2 minuty to zmapovat.

  13. #13
    Denny T's Avatar
    Datum registrace
    03.09.2018
    Město
    Jsem z jihu.
    Věk
    40
    Příspěvků
    39
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Koupím zdroj pro A500

    Jasně propípám to. A podle obrázku original konektoru to snad nespletu.
    Chci to udělat přes ten konektor i s -12V, aby šlapalo vše, jak má. Teď jsem si naprázdno zapnul jeden Eurocase
    a jeden Redstar zdroj a proměřil i všechny potřebný napětí, tak jsem na dobrej cestě.

    Jen se optám: je jedno kterou 5ti, 12ti a GND větev použiju? Už jsem se ptal v jiným threadu, tak se omlouvám za dvoják.
    AMIGA 500 "rev 6A" + "TF530". "BooBip 2Mb" "2Mb Fast(TF530)" + "0,5Mb Chip"(1Mb uncompatibility with TF530) +1.5Mb Slow.

  14. #14
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    44
    Příspěvků
    3372
    Post Thanks / Like

    Výchozí Koupím zdroj pro A500

    Pro kontrolu napajeni pouzij v Amize prave ten floppy konektor, kde mas jistotu kde je zem, +5 i +12.

    Ruzne PC zdroje ale maji ruzne samostatne napajeci vetve, i kdyz vzhledem ke spotrebe Amigy je to jedno. Nic nespojuj. Na vyber mas napajeni floppy/disku, napajeni CPU, napajeni grafiky a ATX konektor. Ja bych to vzal z ATX.

  15. #15
    Denny T's Avatar
    Datum registrace
    03.09.2018
    Město
    Jsem z jihu.
    Věk
    40
    Příspěvků
    39
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Koupím zdroj pro A500

    Tákže.....
    Zdroj je prototypově hotov.
    Určení větví na neoriginálním pětikolíku nebylo nijak složitý.
    Má totiž stejný "podloží" jako hranatej originál.
    Zapínací kolébku si po kabelu vyvedu k Amize, abych jí mohl komfortněji zapínat.
    Děkuju Dodovi, Springymu, Dedymu, Solarisovi a všem zůčastněným za pomoc.

    Stále se učím a svatá pravda je......nasranej NIC NEDĚLEJ BLBEČKU.
    AMIGA 500 "rev 6A" + "TF530". "BooBip 2Mb" "2Mb Fast(TF530)" + "0,5Mb Chip"(1Mb uncompatibility with TF530) +1.5Mb Slow.

  16. Líbí se mi Sciner, ghh - těmto lidem se příspěvek líbí
  17. #16
    Dedy's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Vyškov
    Věk
    70
    Příspěvků
    1651
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Koupím zdroj pro A500

    Tak který jsi nakonec koupil?
    Amiga 600, Fúria EC020, Powerbook G4, 1.67GHz, MOS3.11, zatím neregistrovaný,
    Asus Zenbook Prime UX32VD Xubuntu 18.04

  18. #17
    Denny T's Avatar
    Datum registrace
    03.09.2018
    Město
    Jsem z jihu.
    Věk
    40
    Příspěvků
    39
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Koupím zdroj pro A500

    Nekoupil jsem žádný.
    Předělal jsem starší Eurocase 400W zdroj.
    Bál jsem se toho tak moc, že jsem zjistil, že je to jednoduchý, jak facka.
    AMIGA 500 "rev 6A" + "TF530". "BooBip 2Mb" "2Mb Fast(TF530)" + "0,5Mb Chip"(1Mb uncompatibility with TF530) +1.5Mb Slow.

  19. #18
    Sciner's Avatar
    Datum registrace
    15.12.2015
    Město
    Ostrava
    Příspěvků
    180
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Koupím zdroj pro A500

    Quote Denny T původně napsal: View Post
    Nekoupil jsem žádný.
    Předělal jsem starší Eurocase 400W zdroj.
    Bál jsem se toho tak moc, že jsem zjistil, že je to jednoduchý, jak facka.
    Nó tak vidíš, jak to dobře dopadlo a tys to vzdával po hodině hned ve druhém příspěvku
    Amiga A1200 tower Micronik, Blizzard PPC 200/60 256, Bvision+OS3.9, ZORRO sloty mc, USB, DVD, CF, Oktagon 2008 scsi.
    Powerbook G4 1.6Ghz 2GB MorphOS.

  20. #19
    Denny T's Avatar
    Datum registrace
    03.09.2018
    Město
    Jsem z jihu.
    Věk
    40
    Příspěvků
    39
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Koupím zdroj pro A500

    Tady foto.Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: rps20190804_143811.jpg
Zobrazeno: 32
Velikost: 60,6 KB
ID: 9589Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: rps20190804_144443.jpg
Zobrazeno: 34
Velikost: 46,1 KB
ID: 9590Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: rps20190804_144517.jpg
Zobrazeno: 28
Velikost: 54,3 KB
ID: 9591
    AMIGA 500 "rev 6A" + "TF530". "BooBip 2Mb" "2Mb Fast(TF530)" + "0,5Mb Chip"(1Mb uncompatibility with TF530) +1.5Mb Slow.

  21. Poděkovat klacko - tito lidé za příspěvek poděkovali
  22. #20
    Denny T's Avatar
    Datum registrace
    03.09.2018
    Město
    Jsem z jihu.
    Věk
    40
    Příspěvků
    39
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Koupím zdroj pro A500

    Quote Sciner původně napsal: View Post
    Nó tak vidíš, jak to dobře dopadlo a tys to vzdával po hodině hned ve druhém příspěvku
    Já vím. Byl jsem vytočenej.
    A berte to jako prototyp proboha.

    Ještě to poladím.
    AMIGA 500 "rev 6A" + "TF530". "BooBip 2Mb" "2Mb Fast(TF530)" + "0,5Mb Chip"(1Mb uncompatibility with TF530) +1.5Mb Slow.

Podobná témata

  1. Zdroj z A500 na A1200
    By Lasice in forum Hardware
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 12.08.2017, 13:42:55
  2. PC microATX zdroj pre A500 + A590
    By JanciB in forum Bastlení a modifikace
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 16.01.2014, 20:55:01
  3. Koupím Myš a zdroj na A500
    By stormcastle in forum Prodej, nákup, výměna a darování
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 16.06.2013, 17:01:53
  4. Odpovědí: 21
    Poslední příspěvek: 02.06.2010, 11:58:58
  5. Zdroj na A500
    By Krtek in forum Hardware
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 26.04.2007, 12:35:14

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots