Zobrazuji výsledky 1 až 5 z 5
  1. #1
    TheMrKocour's Avatar
    Datum registrace
    19.02.2017
    Město
    Buštěhrad
    Věk
    18
    Příspěvků
    173
    Post Thanks / Like

    Výchozí ShapeShifter na 020 pouze s FAST RAM

    Zkoušel jste někdo na A1200 pouze s RAMkou pustit Mac OS? V různých časopisech čtu jak to šlo úplně super, ale bohužel mně to nejde.
    Mám romku z Maca LC II a k tomu Mac OS 7. Bohužel se to vůbec nehejbe, jediné co mě napadlo tak že nepoužít FFS.
    Amiga 4000D, CyberStorm MKIII 060@50 Mhz, Sonnet G3@400, 64 + 128 MB Fast, OS 3.9, Mediator, Voodoo3, SB128
    Amiga 1200T - Infinitiv Tower Blizzard 030@50 Mhz, 32 MB RAM, OS 3.9

  2. #2
    Atomic Noro's Avatar
    Datum registrace
    13.02.2007
    Město
    Plzeň
    Věk
    43
    Příspěvků
    73
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: ShapeShifter na 020 pouze s FAST RAM

    FFS nevadí. Chce to aspoň 030 aby to mělo trošku švih. Každopádně s nějakými 4-8 Mb FAST RAM by to mělo naskočit, ale bude to dost pomalé. S tím počítej.
    WE KILL NEO! WE FUCK TRINITY! WE ARE ATMIC


    Dum spiro spero!

  3. #3
    ATO.sk Wolfus's Avatar
    Datum registrace
    07.06.2007
    Město
    Slovensko - BA/DS
    Věk
    37
    Příspěvků
    1136
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: ShapeShifter na 020 pouze s FAST RAM

    Mne chodil ShapeShifter na 030 + 8MB v pohode. Mal som ale miesto hardfilu jeden partition formatnuty na Maca. Jo a este Grafitti som mal a normalne to pomahalo Alone in the Dark sa dalo hrat uplne v pohode a SimCity 2000 bezalo dokonca rychlejsie ako nativne amigacke...
    ???

  4. #4
    TheMrKocour's Avatar
    Datum registrace
    19.02.2017
    Město
    Buštěhrad
    Věk
    18
    Příspěvků
    173
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: ShapeShifter na 020 pouze s FAST RAM

    To všechno vím, mám Mac na Blizzu 030IV a běhá perfektně, i Warcraft. ALE V NADPISU se jasně ptám na 020 + FastRAM Chtěl jsem vedět jestli má někdo zkušenosti na téhle konfiguraci
    Amiga 4000D, CyberStorm MKIII 060@50 Mhz, Sonnet G3@400, 64 + 128 MB Fast, OS 3.9, Mediator, Voodoo3, SB128
    Amiga 1200T - Infinitiv Tower Blizzard 030@50 Mhz, 32 MB RAM, OS 3.9

  5. #5
    k0x's Avatar
    Datum registrace
    24.08.2013
    Město
    Ostrava
    Příspěvků
    1623
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: ShapeShifter na 020 pouze s FAST RAM

    Zkousel jsi to emulavat ve WinUAE ?

    Ja zadnou memory only kartu do 1200 nemam

Podobná témata

  1. Odpovědí: 16
    Poslední příspěvek: 26.11.2017, 19:44:34
  2. ShapeShifter s Indivision ECS v 256 farbach
    By oxcom in forum Emulace na Amize
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 02.01.2015, 23:32:47
  3. ShapeShifter + CyberGraphX - problém
    By MisticJoe in forum Emulace na Amize
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 08.02.2010, 10:14:47
  4. ShapeShifter a MacOS 7.6.1
    By MisticJoe in forum Aplikace
    Odpovědí: 21
    Poslední příspěvek: 23.08.2009, 08:29:14
  5. Shapeshifter - přenos dat Amiga - Mac
    By davesade in forum Emulace na Amize
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 13.05.2009, 19:58:39

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots