Stránka 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazuji výsledky 1 až 20 z 25
  1. #1
    Denny T's Avatar
    Datum registrace
    03.09.2018
    Město
    Jsem z jihu.
    Věk
    40
    Příspěvků
    38
    Post Thanks / Like

    Výchozí Disk pro real Amigu

    Ahoj lidi,

    dávám si do kupy CF kartu pro mou amigu a mám problém. Nakonfiguruju uae, nastavím si CFko a vytvořím sdílenej adresář.
    Do něj nakopíruju pfs3aio.lha a po startu workbenche ten soubor není v tomto adresáři vidět.
    Dělám něco špatně?
    AMIGA 500 rev 6A + TF530. BooBip 2Mb 2Mb Fast(TF530) + 0,5Mb Chip(1Mb uncompatibility with TF530) +1.5Mb Slow.

  2. #2
    k0x's Avatar
    Datum registrace
    24.08.2013
    Město
    Ostrava
    Příspěvků
    1625
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Disk pro real Amigu

    Zeby prave tlacitko - menu - show all files?

  3. Poděkovat Denny T - tito lidé za příspěvek poděkovali
  4. #3
    Denny T's Avatar
    Datum registrace
    03.09.2018
    Město
    Jsem z jihu.
    Věk
    40
    Příspěvků
    38
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Disk pro real Amigu

    Díky pomohlo, takže ho tam mám, ale.....
    Koukni na fota. po zadání cesty pc:pfs3_aio-handler a zadání DosType se mi zobrazí ...... viz foto
    Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: pfs3.PNG
Zobrazeno: 58
Velikost: 22,6 KB
ID: 9612Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: pfs3error.PNG
Zobrazeno: 60
Velikost: 22,9 KB
ID: 9613

    Už jsem zoufalej
    AMIGA 500 rev 6A + TF530. BooBip 2Mb 2Mb Fast(TF530) + 0,5Mb Chip(1Mb uncompatibility with TF530) +1.5Mb Slow.

  5. #4
    ATO.sk Wolfus's Avatar
    Datum registrace
    07.06.2007
    Město
    Slovensko - BA/DS
    Věk
    37
    Příspěvků
    1136
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Disk pro real Amigu

    1. Ma zdielany adresar nazov PC?
    2. Mas v nom ten .lha subor alebo jeho rozbaleny obsah? Pokial samotne lha, tak sa nacitat nema ako, musis ten subor rozbalit priamo do zdielaneho adresara tak, aby sa v nom nachadzal pfs3_aio-handler.
    Naposledy upravil Wolfus : 07.08.2019 v 11:19:17
    ???

  6. Poděkovat Denny T - tito lidé za příspěvek poděkovali
  7. #5
    - Predseda's Avatar
    Datum registrace
    04.10.2006
    Město
    LV-426
    Věk
    41
    Příspěvků
    4322
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Disk pro real Amigu

    Máš ten sdílený adresář "PC" nastavený jako disk? PC: není adresář, ale root disku. Adresář by byl PC/

    Pomohlo by foto plochy workbenche s otevřeným oknem PC a jeho viditelným obsahem.
    Naposledy upravil Predseda : 07.08.2019 v 11:24:16
    "pořád lepší než stará s vypižlanýma dírama" (Solaris104 2017)



  8. #6
    Denny T's Avatar
    Datum registrace
    03.09.2018
    Město
    Jsem z jihu.
    Věk
    40
    Příspěvků
    38
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Disk pro real Amigu

    Bože, já jsem dement. Já to jel podle DaMi-ho návodu a pořád jsem věřil, že je -handler nějakej atribut.
    Díky klucí.
    AMIGA 500 rev 6A + TF530. BooBip 2Mb 2Mb Fast(TF530) + 0,5Mb Chip(1Mb uncompatibility with TF530) +1.5Mb Slow.

  9. #7
    Denny T's Avatar
    Datum registrace
    03.09.2018
    Město
    Jsem z jihu.
    Věk
    40
    Příspěvků
    38
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Disk pro real Amigu

    Už to frčí. Díky koxi, předsedo a wolfusi.
    Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: do.PNG
Zobrazeno: 70
Velikost: 654,2 KB
ID: 9614
    AMIGA 500 rev 6A + TF530. BooBip 2Mb 2Mb Fast(TF530) + 0,5Mb Chip(1Mb uncompatibility with TF530) +1.5Mb Slow.

  10. Poděkovat davesade - tito lidé za příspěvek poděkovali
    Líbí se mi Wolfus, DaMi - těmto lidem se příspěvek líbí
  11. #8
    octavius's Avatar
    Datum registrace
    31.07.2019
    Město
    Trenčín
    Věk
    42
    Příspěvků
    30
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Disk pro real Amigu

    Zdar, ja skusam tiez cez emulator nahodit WB na CF kartu. Citacku pouzivam tuto https://www.alza.sk/axagon-cre-x1-mini-d271750.htm na CF pod win ide zapisovat aj citat. Podla navodu http://www.amigamortal.cz/ve-winuae-...kutecne-amize/ ide vsetko hladko, dokonca nemam ani problem s pfs3 ale aj napriek tomu, ze vsetko ponastavujem dobre tak pri poslednom restarte mi nenabehnu DH0 a DH1 takze sa dalej nedostanem a nie je co formatovat... Co robim zle?
    Naposledy upravil octavius : 20.08.2019 v 20:56:19

  12. #9
    Administrátor DaMi's Avatar
    Datum registrace
    29.09.2005
    Město
    Praha - Stodůlky
    Věk
    44
    Příspěvků
    1668
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Disk pro real Amigu

    Nevím, může to být víc věcí, já bych doporučil připravit startovací disketu s podporou PCMCIA, na cfku nahrát PFS a disk připravit v Amize.
    http://www.amigamortal.cz/disketa-s-...aret-v-pcmcia/
    Amiga OCS, ECS, AGA, CGX, PPC
    ---------------------------------------------
    Líbí se mi Retropolis

  13. Poděkovat octavius, davesade - tito lidé za příspěvek poděkovali
  14. #10
    octavius's Avatar
    Datum registrace
    31.07.2019
    Město
    Trenčín
    Věk
    42
    Příspěvků
    30
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Disk pro real Amigu

    Dik DaMi za napovedu Vcera som si vyrobil uspesne tu bootovaciu disketu. S tym nebol problem. Vlozil som CFku do redukcie zasunul a nic sa v amige neobjavilo. Z diskety ide krasne nabootovat vsetko bez problemu ale amca nevidi PC0. Ak kliknem v Devs na PC0 pise ze uz bolo spustene... Robim nieco spatne?

  15. #11
    Retro gamer Solaris104's Avatar
    Datum registrace
    18.10.2006
    Město
    Vsetín
    Příspěvků
    2604
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Disk pro real Amigu

    Máš CF kartu zformátovanou na PC pod FAT32?
    I love Amiga

  16. #12
    octavius's Avatar
    Datum registrace
    31.07.2019
    Město
    Trenčín
    Věk
    42
    Příspěvků
    30
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Disk pro real Amigu

    Jasnacka Dokonca aj pod FAT som skusal a pod FAT32 bola naposledy. Mam v amige 3,5 HDD este pradavno, ktory som si tam sam daval ak nabootujem s tej diskety vsade sa da dostat. BTW ak by som chcel pouzivat CF PCMCIA (za predpokladu ze sa rozchodi) aj pri HDD co vsetko a kam mam nakopirovat? Dakujem za trpezlivost.
    PCMCIA citacku mam tuto : https://www.aliexpress.com/item/3298...91274c4dDtxy6p na citacke co prisla je napisane SanDisk
    a CF: https://www.aliexpress.com/item/3294...91274c4dDtxy6p 4 GB.

  17. #13
    Retro gamer Solaris104's Avatar
    Datum registrace
    18.10.2006
    Město
    Vsetín
    Příspěvků
    2604
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Disk pro real Amigu

    Tak tu čtečku jsem měl v rukách a určitě funguje. Přidám ji do seznamu odzkoušených. U té CF netuším. Jestli to dobře chápu, vzal jsi z článku od Damiho hotovou adf s podporou CF, převedl na real disketu a z ní nabootoval?
    I love Amiga

  18. #14
    Dedy's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Vyškov
    Věk
    70
    Příspěvků
    1641
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Disk pro real Amigu

    Co je tohle za značku? Sandisk neměli?
    Amiga 600, Fúria EC020, Powerbook G4, 1.67GHz, MOS3.11, zatím neregistrovaný,
    Asus Zenbook Prime UX32VD Xubuntu 18.04

  19. #15
    octavius's Avatar
    Datum registrace
    31.07.2019
    Město
    Trenčín
    Věk
    42
    Příspěvků
    30
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Disk pro real Amigu

    Solaris - jo normalne som si na 720kB diskete preniesol file od DaMiho tam urobil s ADFka disketu a nabootoval. Ked zasuniem PCMCIA tak sa nic nedeje

    Dedy - Sandisk na aliexpresse sice maju ale kludne to moze byt rovnaka CFka len nalepka sandisk. Cim je tak zvlastny sandisk ze ine nechodia ? hmhm

    Tu dokonca typek https://www.ebay.com/itm/Amiga-1200-...MAAOSwpcxbQOav predava taku istu len 16GB ako CF HD.
    Naposledy upravil octavius : 22.08.2019 v 12:22:10

  20. #16
    voodoo's Avatar
    Datum registrace
    15.10.2006
    Město
    Púchov, SK
    Věk
    41
    Příspěvků
    927
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Disk pro real Amigu

    A máš tú disketu spravenú ako bootovaciu ? Nestane sa Ti, že na disketu len hrabne a potom načíta WB z disku čo máš v Amige ? Ja mám disketu od Damiho a normálne mi CF0: funguje.

    Stiahni si archív FAT95 a cfd.lha, nainštaluj na harddisk a máš to. Po reštarte len spustíš CF0: (ak ho nemáš v DEVS a PCMCIA musí fungovať. Archívy nájdeš na Aminete, alebo si tie súbory skopíruj z tej diskety. Jediné čo ma ešte napadlo že tvoja CF karta nefunguje v PCMCIA, aj také sa nájdu.
    A1260 34MB Ram SCSI; A600 Furia EC020; A500; A500+; CDTV; A3000;

  21. Poděkovat octavius - tito lidé za příspěvek poděkovali
  22. #17
    Retro gamer Solaris104's Avatar
    Datum registrace
    18.10.2006
    Město
    Vsetín
    Příspěvků
    2604
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Disk pro real Amigu

    Pár CF karet, co nefungují v PCMCIA, se najde. Mrkni zde:
    http://www.amigamortal.cz/forum/showthread.php?t=2269
    I love Amiga

  23. Poděkovat Dedy - tito lidé za příspěvek poděkovali
  24. #18
    Retro gamer Solaris104's Avatar
    Datum registrace
    18.10.2006
    Město
    Vsetín
    Příspěvků
    2604
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Disk pro real Amigu

    Teď tu nemám Winuae, ale poslední verze CFD je teď 1.33. z roku 2018. Nevím, jestli tam má Dami tu poslední. Můžeš to ověřit příkazem version compactflash.device. Třeba to odstraňuje nějaké chybky.
    I love Amiga

  25. #19
    octavius's Avatar
    Datum registrace
    31.07.2019
    Město
    Trenčín
    Věk
    42
    Příspěvků
    30
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Disk pro real Amigu

    voodoo urcite je bootovacia mal som aj HDD odpojeny. Asi budem musiet zohnat ten sandisk... povodne som zatial chcel len do PCMCIA nejaku nenarocnu CFku a potom na HD CF uz sandisk... ach jo. Este dnes budem iskustvovat.

    Skusime tuto? https://www.mall.sk/pamatove-karty-c...a-16-gb-50-mbs
    Naposledy upravil octavius : 22.08.2019 v 12:59:17

  26. #20
    Dedy's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Vyškov
    Věk
    70
    Příspěvků
    1641
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Disk pro real Amigu

    Díky Solarisi, odpověděl jsi za mne..

    Jo a Sandisk jsem nekoupil na Alim...
    Naposledy upravil Dedy : 22.08.2019 v 13:55:51
    Amiga 600, Fúria EC020, Powerbook G4, 1.67GHz, MOS3.11, zatím neregistrovaný,
    Asus Zenbook Prime UX32VD Xubuntu 18.04

Podobná témata

  1. FPGA Amiga with real floppy support
    By k0x in forum Hardware
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 22.10.2018, 13:00:50
  2. Real Time Clock A604
    By Kachna Obecna in forum Hardware
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 08.09.2015, 23:23:18
  3. Vyměním Vyměním svou Amigu 1200T za jinou Amigu 1200
    By Poison in forum Prodej, nákup, výměna a darování
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 17.06.2014, 08:38:05
  4. RAM Disk
    By Dedy in forum Ostatní
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 05.11.2012, 00:36:45
  5. Problém s whdload hrami na real amize
    By Balda in forum Ostatní
    Odpovědí: 28
    Poslední příspěvek: 16.07.2008, 22:17:41

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots