Zobrazuji výsledky 1 až 8 z 8
  1. #1
    Cyberian's Avatar
    Datum registrace
    16.12.2016
    Město
    Klimkovice
    Věk
    35
    Příspěvků
    125
    Post Thanks / Like

    Exclamation chyba 0x8000000B při spuštění hry

    Zdravím,
    snažím se rozjet na A1200 s Blizzardem 1230 IV hru Ultima VII, která běží na enginu Exult v AGA verzi.
    Při spuštění dojde po pár vteřinách k chybě

    Exult
    Program failed (error #8000000B)
    Wait for disk astivity to finish.

    Narazil jsem na fóru http://eab.abime.net/showthread.php?t=57982 na zmíňku o SetPatch 43.6b
    Můj byl 43.6. Bohužel to nepomohlo. Napadá vás, kde by ještě mohl být zádrhel?
    P.s.: ověřoval jsem že FPU tam je jak fyzicky tak v testu: 68882
    Naposledy upravil Cyberian : 01.10.2019 v 20:59:46
    “Borders I have never seen one. But I have heard they exist in the minds of some people.” - Thor Heyerdahl

  2. #2
    Czech Amiga News ExiE's Avatar
    Datum registrace
    12.04.2009
    Město
    NY
    Příspěvků
    1386
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: chyba 0x8000000B při spuštění hry

    Quote Cyberian původně napsal: View Post
    Zdravím,
    snažím se rozjet na A1200 s Blizzardem 1230 IV hru Ultima VII, která běží na enginu Exult v AGA verzi.
    Při spuštění dojde po pár vteřinách k chybě
    napada me hned nekolik moznosti

    mas urcite verzi pro 030? treba nejnovejsi verze od NovaCodera myslim potrebuje jako minimum 040...

    prilis maly stack

    nekompatibilni verze SDL

  3. Poděkovat Cyberian - tito lidé za příspěvek poděkovali
  4. #3
    Cyberian's Avatar
    Datum registrace
    16.12.2016
    Město
    Klimkovice
    Věk
    35
    Příspěvků
    125
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: chyba 0x8000000B při spuštění hry

    Hmmm, uvádí tam 68040, je dost možné, že pro 68030 to není kompilované ach jo. Ještě tam je Exult v RTG verzi. Ta je méně náročná?
    “Borders I have never seen one. But I have heard they exist in the minds of some people.” - Thor Heyerdahl

  5. #4
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    44
    Příspěvků
    3457
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: chyba 0x8000000B při spuštění hry

    Novacoder tam pise ze minimum je 040 pro RTG a 060 pro AGA, takze dost pochybuji, ze to na 030 rozjedes. RTG ve zkratce znamena graficka karta.

  6. #5
    Cyberian's Avatar
    Datum registrace
    16.12.2016
    Město
    Klimkovice
    Věk
    35
    Příspěvků
    125
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: chyba 0x8000000B při spuštění hry

    Tak to budu muset jedině emulovat na PC, nebo ukecat někoho ať přiveze něco co to zvládne spustit =) Případně zvažovat vampíra
    “Borders I have never seen one. But I have heard they exist in the minds of some people.” - Thor Heyerdahl

  7. #6
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    44
    Příspěvků
    3457
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: chyba 0x8000000B při spuštění hry

    Vyzkouset to ve WinUAE mas asi nejjednodussi.

  8. Poděkovat Cyberian - tito lidé za příspěvek poděkovali
  9. #7
    Czech Amiga News ExiE's Avatar
    Datum registrace
    12.04.2009
    Město
    NY
    Příspěvků
    1386
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: chyba 0x8000000B při spuštění hry

    Quote Doda původně napsal: View Post
    Vyzkouset to ve WinUAE mas asi nejjednodussi.
    jak jsem se dival, tak ona by nejaka trosku starsi verze pro 030 zkompilovana byt mela, ale bliz jsem to nezkoumal, rozhodne se o tom mluvilo...

  10. #8
    Cyberian's Avatar
    Datum registrace
    16.12.2016
    Město
    Klimkovice
    Věk
    35
    Příspěvků
    125
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: chyba 0x8000000B při spuštění hry

    Quote Doda původně napsal: View Post
    Vyzkouset to ve WinUAE mas asi nejjednodussi.
    Dneska jsem exportnul raw data z CF karty Amize do plácačky a připojil do WINUAE a k mému příjmenému překvapení to celé nastartovalo Přenastavil jsem CPU na 68040 s FPU ..81 a ejhle ono to krásně běží. Zkusím si ale ještě sehnat tu verzi pro ..30 CPU Stále se mi to moc nehce hrát na umělé Amize
    “Borders I have never seen one. But I have heard they exist in the minds of some people.” - Thor Heyerdahl

  11. Líbí se mi springy - těmto lidem se příspěvek líbí

Podobná témata

  1. Chyba ve vykreslování obrazu
    By bigmac in forum AmigaOS obecně
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 08.08.2013, 13:15:02
  2. Jak zajistit spuštění aplikace po nastartování OS3.1
    By lanex_ in forum Otázky začátečníků
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 07.05.2012, 11:41:35
  3. xMAME pod OS4 - někde je chyba
    By Starej_Mraf in forum Aplikace
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 25.03.2011, 07:05:22
  4. Chyba v CacheCDFS z OS39
    By Doda in forum Hardware
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 09.02.2011, 20:50:04
  5. Jak vytvořit restart wb s spuštění hry z disku
    By Balda in forum Otázky začátečníků
    Odpovědí: 23
    Poslední příspěvek: 12.04.2008, 15:48:44

Tagy pro toto téma

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots