Zobrazuji výsledky 1 až 10 z 10
  1. #1
    TheMrKocour's Avatar
    Datum registrace
    19.02.2017
    Město
    Buštěhrad
    Věk
    19
    Příspěvků
    327
    Post Thanks / Like

    Výchozí A1200 - rozteče kondenzátorů

    Chci v GME koupit kondíky do další A1200 jen nikde nemůžu najít jaké jsou velikosti SMD kondíků. Posledně jsem to řešil tak, že jsem u těch větších sundal tu plastovou podložku a tak se vešli na místo menších. Teď bych rád ale koupil správné
    Amiga 4000D, CyberStorm MKIII 060@50 Mhz, Sonnet G3@400, 64 + 128 MB Fast, OS 3.9, Mediator, Voodoo3, SB128
    Amiga 1200T - Infinitiv Tower Blizzard 030@50 Mhz, 32 MB RAM, OS 3.9

  2. #2
    Retro gamer Solaris104's Avatar
    Datum registrace
    18.10.2006
    Město
    Vsetín
    Příspěvků
    2687
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: A1200 - rozteče kondenzátorů

    Mám od Mrafa soubor, kde jsou nějaké seznamy kondíků. Já se řídil jím.
    Přílohy Přílohy
    I love Amiga

  3. Poděkovat lacoh - tito lidé za příspěvek poděkovali
  4. #3
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    45
    Příspěvků
    3563
    Post Thanks / Like

    Výchozí A1200 - rozteče kondenzátorů

    Velikost pouzdra tech kondiku jde preci snadno zmerit i kdyz jsou v desce. Ja to bohuzel asi nikde zapsane nemam, kdyz jsem kupoval kondiky, vzal jsem jich hromadu a to mi vydrzi na recapy dlouho.

    Co kupujes za kondiky? V GME jsem zadne slusne nevidel.

  5. #4
    Retro gamer Solaris104's Avatar
    Datum registrace
    18.10.2006
    Město
    Vsetín
    Příspěvků
    2687
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: A1200 - rozteče kondenzátorů

    Já kupoval v GME jen sadu tantalů. Reverz má nějaký zdroj kvalitních elektrolytů.
    I love Amiga

  6. #5
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    45
    Příspěvků
    3563
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: A1200 - rozteče kondenzátorů

    Proto se ptam. Ja kupuji elektrolyty nippon/chemicon na ecom.cz. Nevim ze by meli nejake solidni kondiky v GME, ale treba maji.

  7. #6
    springy's Avatar
    Datum registrace
    20.02.2013
    Město
    České Budějovice
    Věk
    35
    Příspěvků
    1501
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: A1200 - rozteče kondenzátorů

    A odtud je bere i rEVERz... potažmo i já.

  8. #7
    Velký vezír IDEfix's Avatar
    Datum registrace
    05.09.2006
    Město
    Dvůr Králové n/L
    Věk
    53
    Příspěvků
    1676
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: A1200 - rozteče kondenzátorů

    V GME maj prd kvalitu i výběr. Beru Panasonic kondy na RS components. Vyjde to tam levnějc než na Farnellu...
    AmigaServiceMan

  9. #8
    rEVERz's Avatar
    Datum registrace
    05.11.2018
    Město
    Praha
    Příspěvků
    58
    Post Thanks / Like

  10. #9
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    45
    Příspěvků
    3563
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: A1200 - rozteče kondenzátorů

    Ty radialni elity 1000uF a 470uF nechavas?

  11. #10
    rEVERz's Avatar
    Datum registrace
    05.11.2018
    Město
    Praha
    Příspěvků
    58
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: A1200 - rozteče kondenzátorů

    Quote Doda původně napsal: View Post
    Ty radialni elity 1000uF a 470uF nechavas?
    Taky jdou ven, ale mám pocit že jsem je měřil RLC můstkem a bývají ok.
    Dávám tam tuším tyto:
    https://www.ecom.cz/cera-470-25-10x1...JhbWV0ZXI9MTs=
    https://www.ecom.cz/cera-1000-10-10x...FtZXRlcj0xOw==

Podobná témata

  1. Stock A1200 pomalsia ako A1200?
    By andrew in forum Otázky začátečníků
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 15.01.2017, 11:39:55

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots