Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazuji výsledky 21 až 28 z 28
  1. #21
    TheMrKocour's Avatar
    Datum registrace
    19.02.2017
    Město
    Buštěhrad
    Věk
    19
    Příspěvků
    326
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Mediator, výměna konektoru

    Zjistil jsem, že i Mediator je ohnutej, prachy nemám a asi je nikdy nedostanu.
    Amiga 4000D, CyberStorm MKIII 060@50 Mhz, Sonnet G3@400, 64 + 128 MB Fast, OS 3.9, Mediator, Voodoo3, SB128
    Amiga 1200T - Infinitiv Tower Blizzard 030@50 Mhz, 32 MB RAM, OS 3.9

  2. #22
    Dedy's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Vyškov
    Věk
    70
    Příspěvků
    1783
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Mediator, výměna konektoru

    Tak to je síla, hoď sem toho obchodníka ať se ostatní případně vyhnou problémům...
    Amiga 600, Fúria EC020, Powerbook G4, 1.67GHz, MOS3.11, zatím neregistrovaný,
    Asus Zenbook Prime UX32VD Xubuntu 18.04

  3. #23
    Administrátor DaMi's Avatar
    Datum registrace
    29.09.2005
    Město
    Praha - Stodůlky
    Věk
    45
    Příspěvků
    1755
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Mediator, výměna konektoru

    Pokud jsi mu platil přes PayPal, tak to můžeš snadno reklamovat.
    Amiga OCS, ECS, AGA, CGX, PPC
    ---------------------------------------------
    Líbí se mi Retropolis

  4. #24
    TheMrKocour's Avatar
    Datum registrace
    19.02.2017
    Město
    Buštěhrad
    Věk
    19
    Příspěvků
    326
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Mediator, výměna konektoru

    Tak ale ten týpek za to fakt nemůže. Zabalené to bylo fakt dobře. To vypadá jakoby někdo na ten balík položil pár praček. Je to furt v řešení s PPL a DHL ale asi to nedopadne
    Amiga 4000D, CyberStorm MKIII 060@50 Mhz, Sonnet G3@400, 64 + 128 MB Fast, OS 3.9, Mediator, Voodoo3, SB128
    Amiga 1200T - Infinitiv Tower Blizzard 030@50 Mhz, 32 MB RAM, OS 3.9

  5. #25
    k0x's Avatar
    Datum registrace
    24.08.2013
    Město
    Ostrava
    Příspěvků
    1926
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Mediator, výměna konektoru

    Byl ten balik viditelne poskozen?

  6. #26
    TheMrKocour's Avatar
    Datum registrace
    19.02.2017
    Město
    Buštěhrad
    Věk
    19
    Příspěvků
    326
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Mediator, výměna konektoru

    Evidentně ho PPL rozbalilo, protože byl z jedné strany celý přelepen jejich nálepkama. Když jsem tam volal a psal se co to kurva bylo tak mi řekli, že asi přišel poškozenej, ale že obsah byl v pořádku tak o tom neudělali záznam a jen to zalepili ...
    Amiga 4000D, CyberStorm MKIII 060@50 Mhz, Sonnet G3@400, 64 + 128 MB Fast, OS 3.9, Mediator, Voodoo3, SB128
    Amiga 1200T - Infinitiv Tower Blizzard 030@50 Mhz, 32 MB RAM, OS 3.9

  7. #27
    TheMrKocour's Avatar
    Datum registrace
    19.02.2017
    Město
    Buštěhrad
    Věk
    19
    Příspěvků
    326
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Mediator, výměna konektoru

    Amiga 4000D, CyberStorm MKIII 060@50 Mhz, Sonnet G3@400, 64 + 128 MB Fast, OS 3.9, Mediator, Voodoo3, SB128
    Amiga 1200T - Infinitiv Tower Blizzard 030@50 Mhz, 32 MB RAM, OS 3.9

  8. #28
    springy's Avatar
    Datum registrace
    20.02.2013
    Město
    České Budějovice
    Věk
    35
    Příspěvků
    1501
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Mediator, výměna konektoru

    Hele, neni tady těch samých konektorů 7 na jedné desce? https://aukro.cz/zbernica-z-pc-6962276125

Podobná témata

  1. Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 20.06.2017, 06:52:38
  2. Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 24.07.2016, 21:54:05
  3. Výměna 68k CPU na BlizzarduPPC.
    By IDEfix in forum Bastlení a modifikace
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 13.02.2011, 00:43:39
  4. Výměna cpu v A4000 - jak na to?
    By Sniper2003 in forum Hardware
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 28.02.2009, 20:25:24

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots