Stránka 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazuji výsledky 1 až 20 z 28
  1. #1
    TheMrKocour's Avatar
    Datum registrace
    19.02.2017
    Město
    Buštěhrad
    Věk
    18
    Příspěvků
    324
    Post Thanks / Like

    Výchozí Mediator, výměna konektoru

    Ahoj,
    dorazil mi Mediator pro A1200, bohužel došlo k poškození hlavního konektoru jak na Mediatoru tak na spojce. Dá se ten konektor někde sehnat a vyměnit?

    Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: IMG_7020.jpg
Zobrazeno: 88
Velikost: 94,4 KB
ID: 10063
    Amiga 4000D, CyberStorm MKIII 060@50 Mhz, Sonnet G3@400, 64 + 128 MB Fast, OS 3.9, Mediator, Voodoo3, SB128
    Amiga 1200T - Infinitiv Tower Blizzard 030@50 Mhz, 32 MB RAM, OS 3.9

  2. #2
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    45
    Příspěvků
    3563
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Mediator, výměna konektoru

    Je to vazne v tak spatnem stavu, ze to neni k pouziti?

  3. #3
    Dedy's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Vyškov
    Věk
    70
    Příspěvků
    1780
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Mediator, výměna konektoru

    To je na reklamaci anebo vrácení. Odkud to máš?
    Amiga 600, Fúria EC020, Powerbook G4, 1.67GHz, MOS3.11, zatím neregistrovaný,
    Asus Zenbook Prime UX32VD Xubuntu 18.04

  4. #4
    TheMrKocour's Avatar
    Datum registrace
    19.02.2017
    Město
    Buštěhrad
    Věk
    18
    Příspěvků
    324
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Mediator, výměna konektoru

    Řeším to z prodejcem, ale ten konektor je prostě strašně moc ohlej, mediator je pak nakloněnej a prostě to nejde použít. Případně kdyby mi vrátil část peněz tak bych to nechal asi ten konektor vyměnit. Případně koupit novou propojku u Elboxu
    Amiga 4000D, CyberStorm MKIII 060@50 Mhz, Sonnet G3@400, 64 + 128 MB Fast, OS 3.9, Mediator, Voodoo3, SB128
    Amiga 1200T - Infinitiv Tower Blizzard 030@50 Mhz, 32 MB RAM, OS 3.9

  5. #5
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    45
    Příspěvků
    3563
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Mediator, výměna konektoru

    A nejde to proste narovnat ?

  6. #6
    Velký vezír IDEfix's Avatar
    Datum registrace
    05.09.2006
    Město
    Dvůr Králové n/L
    Věk
    53
    Příspěvků
    1676
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Mediator, výměna konektoru

    Quote Doda původně napsal: View Post
    A nejde to proste narovnat ?
    Tam jde spíš o to, nacpat ti nožičky zpět do tý umělý hmoty, což může bejt dost prekérka, páč se může některej "srolovat" a je vymalováno.
    AmigaServiceMan

  7. Líbí se mi Cyberian - těmto lidem se příspěvek líbí
  8. #7
    Velký vezír IDEfix's Avatar
    Datum registrace
    05.09.2006
    Město
    Dvůr Králové n/L
    Věk
    53
    Příspěvků
    1676
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Mediator, výměna konektoru

    A ještě technická - jak k tomudle kurňa došlo...?
    AmigaServiceMan

  9. #8
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    45
    Příspěvků
    3563
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Mediator, výměna konektoru

    Quote IDEfix původně napsal: View Post
    A ještě technická - jak k tomudle kurňa došlo...?
    Proste Posta, jelo to v nakladaku spolecne se soustruhem. Me takhle prislo CDTV, je tak prohnute, ze do nej nejde nacpat CD.

  10. #9
    - Predseda's Avatar
    Datum registrace
    04.10.2006
    Město
    LV-426
    Věk
    42
    Příspěvků
    4555
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Mediator, výměna konektoru

    Quote Doda původně napsal: View Post
    Proste Posta, jelo to v nakladaku spolecne se soustruhem. Me takhle prislo CDTV, je tak prohnute, ze do nej nejde nacpat CD.
    Quote Doda původně napsal: View Post
    A nejde to proste narovnat ?
    "pořád lepší než stará s vypižlanýma dírama" (Solaris104 2017)



  11. Líbí se mi Cyberian - těmto lidem se příspěvek líbí
  12. #10
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    45
    Příspěvků
    3563
    Post Thanks / Like

    Výchozí Mediator, výměna konektoru

    Ja jsem to prave narovnal, i kdyz puvodne to vypadalo na uplnou smrt. A tim nechci rict ze to takhle ma byt, je to na nic.

  13. #11
    k0x's Avatar
    Datum registrace
    24.08.2013
    Město
    Ostrava
    Příspěvků
    1924
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Mediator, výměna konektoru

    Mamit slevu od prodejce a narovnat.

    Pokud to neklapne s narovnanim pak koupit new.

    https://eu-shop.elbox.com/en_GB/p/Me...ss-through/639

    Jak IDEfix naznacuje, vymena toho konektoru bude znacna jebacka a kdyz to porovnam s cenou noveho a dostupneho dilu tak je to na zvazenou.

    Tedy pokud si to nevymenis sam a jeste k tomu ti to Greta olajkuje, ze si uchranil planetu od dalsiho e-waste ;-)

  14. #12
    k0x's Avatar
    Datum registrace
    24.08.2013
    Město
    Ostrava
    Příspěvků
    1924
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Mediator, výměna konektoru

    Mas foto jak to cele bylo zabalene? Koukam slo to z Reichu. To zas neni takova dalka a navic DHLkou.

  15. #13
    Velký vezír IDEfix's Avatar
    Datum registrace
    05.09.2006
    Město
    Dvůr Králové n/L
    Věk
    53
    Příspěvků
    1676
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Mediator, výměna konektoru

    Quote k0x původně napsal: View Post
    Mamit slevu od prodejce a narovnat.

    Pokud to neklapne s narovnanim pak koupit new.

    https://eu-shop.elbox.com/en_GB/p/Me...ss-through/639

    Jak IDEfix naznacuje, vymena toho konektoru bude znacna jebacka a kdyz to porovnam s cenou noveho a dostupneho dilu tak je to na zvazenou.

    Tedy pokud si to nevymenis sam a jeste k tomu ti to Greta olajkuje, ze si uchranil planetu od dalsiho e-waste ;-)
    60 éček...? Se posrali, ne...?
    AmigaServiceMan

  16. Poděkovat Dedy - tito lidé za příspěvek poděkovali
  17. #14
    TheMrKocour's Avatar
    Datum registrace
    19.02.2017
    Město
    Buštěhrad
    Věk
    18
    Příspěvků
    324
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Mediator, výměna konektoru

    Řeším to s DHLkem, tak uvidím. Víte někdo jak se jmenuje ten typ konektoru? Ten by šlo prostě vypájet a nahradit. Odsávačku mám v práci
    Amiga 4000D, CyberStorm MKIII 060@50 Mhz, Sonnet G3@400, 64 + 128 MB Fast, OS 3.9, Mediator, Voodoo3, SB128
    Amiga 1200T - Infinitiv Tower Blizzard 030@50 Mhz, 32 MB RAM, OS 3.9

  18. #15
    klacko's Avatar
    Datum registrace
    11.01.2009
    Město
    Ostrava
    Věk
    46
    Příspěvků
    88
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Mediator, výměna konektoru

    Možná to je typ používaný v Apple Macintosh LC ?
    A1200 BPPC 603e/060 240/66 SCSI 128Mb. Indivision MK1, ELBOX FAST ATA 1200, case EZ-Z4, HDD SCSI 10k 36 GB, SCSI ZIP,
    DDS DAT, DVD-RW IDE, optical mouse by EXA, PC KEY 1200

  19. #16
    k0x's Avatar
    Datum registrace
    24.08.2013
    Město
    Ostrava
    Příspěvků
    1924
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Mediator, výměna konektoru

    Zkus totok (over si rozemery, pocet pinu atd..)

    https://www.tme.eu/cz/details/zdin-c...0aAi0sEALw_wcB

    Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: 390625_1.jpg
Zobrazeno: 36
Velikost: 33,7 KB
ID: 10064

  20. Líbí se mi springy, Cyberian - těmto lidem se příspěvek líbí
  21. #17
    Velký vezír IDEfix's Avatar
    Datum registrace
    05.09.2006
    Město
    Dvůr Králové n/L
    Věk
    53
    Příspěvků
    1676
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Mediator, výměna konektoru

    Jestli to rozměrově sedí, tak bych nad tím nepřemýšlel, objednal a jestli máš odsávačku, tak je to tak na hoďku práce... A ta cena (74,- Kč)...? To je Mountfield! Jen do konce ledna!!!


    AmigaServiceMan

  22. #18
    k0x's Avatar
    Datum registrace
    24.08.2013
    Město
    Ostrava
    Příspěvků
    1924
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Mediator, výměna konektoru

    Mas to vymenene?

    Fotky zabaleni?

    Jak jsi pochodil s reklamaci u DHL?

  23. #19
    TheMrKocour's Avatar
    Datum registrace
    19.02.2017
    Město
    Buštěhrad
    Věk
    18
    Příspěvků
    324
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Mediator, výměna konektoru

    Bohužel, české DHLko odpovědělo, že reklamaci předá do Německa a zatím nic. Bohužel to čím dál více, že skončím bez 230E a mrtvým Mediatorem (ten se bohužel zdá také ohnutý). Celej ten Tower projekt de do prdele ...
    Naposledy upravil TheMrKocour : 31.01.2020 v 17:48:34
    Amiga 4000D, CyberStorm MKIII 060@50 Mhz, Sonnet G3@400, 64 + 128 MB Fast, OS 3.9, Mediator, Voodoo3, SB128
    Amiga 1200T - Infinitiv Tower Blizzard 030@50 Mhz, 32 MB RAM, OS 3.9

  24. #20
    k0x's Avatar
    Datum registrace
    24.08.2013
    Město
    Ostrava
    Příspěvků
    1924
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Mediator, výměna konektoru

    Tak jak si dopad?

Podobná témata

  1. Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 20.06.2017, 06:52:38
  2. Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 24.07.2016, 21:54:05
  3. Výměna 68k CPU na BlizzarduPPC.
    By IDEfix in forum Bastlení a modifikace
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 13.02.2011, 00:43:39
  4. Výměna cpu v A4000 - jak na to?
    By Sniper2003 in forum Hardware
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 28.02.2009, 20:25:24

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots