Zobrazuji výsledky 1 až 7 z 7

Téma: RADManager

  1. #1
    Administrátor DaMi's Avatar
    Datum registrace
    29.09.2005
    Město
    Praha - Stodůlky
    Věk
    45
    Příspěvků
    1755
    Post Thanks / Like

    Výchozí RADManager

    Na aminetu se objevila utilitka RADManager. Má jednoduché přehledné gui a lze přes ni vytvářet RAD disk, dokonce několik. Utilita nabízí spoustu nastavení, např. velikost. Největší velikost RADu může být nastavena 32 MB. Ano, vím, že je možné rad nastavit z cli nebo i jinak, tady je to přehledně vše na jednom místě.
    RADManger budu používat na pokusy se systémem, super je, že když si potřebuju jenom něco vyzkoušet, nepotřebuju hardisk. A rychlost přístupu přes 6MB/s je famózní.

    Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: RADManager1.png
Zobrazeno: 53
Velikost: 2,3 KB
ID: 10174 Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: RADManager2.png
Zobrazeno: 50
Velikost: 4,8 KB
ID: 10175
    Amiga OCS, ECS, AGA, CGX, PPC
    ---------------------------------------------
    Líbí se mi Retropolis

  2. Líbí se mi TheMrKocour, Falcon_11, Delihc, springy, davesade - těmto lidem se příspěvek líbí
  3. #2
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    45
    Příspěvků
    3563
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: RADManager

    Zjistil jsem, ze jsem docela rad kdyz muzu nekam kliknout, nez to mydlit ze CLI a to jsem docela fanda prikazoveho radku, takze tohle se mi libi.

  4. Líbí se mi TheMrKocour - těmto lidem se příspěvek líbí
  5. #3
    Administrátor DaMi's Avatar
    Datum registrace
    29.09.2005
    Město
    Praha - Stodůlky
    Věk
    45
    Příspěvků
    1755
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: RADManager

    Říkám si, jestli by se mu nedaly podšoupnout nějaké jiné parametry, aby třeba používal jako file system aspoň ffs.
    Amiga OCS, ECS, AGA, CGX, PPC
    ---------------------------------------------
    Líbí se mi Retropolis

  6. #4
    ghh's Avatar
    Datum registrace
    14.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    43
    Příspěvků
    1399
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: RADManager

    Přiznám se že RAD jsem použil jenom párkrát (start Napalm a ještě nějaká jiná hra). Dá se formátovat a co HDToolbox?
    Amiga DraCo DaMi PegasosII G4 G5

  7. #5
    Amiga Times Magazin Amigoun's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvků
    1177
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: RADManager

    Určitě si to přeformátuj na FFS, stačí format z Workbenche.
    A500, A500+, Amiga 600HD/ACA630, A600 V2-Apollo 68080, Amiga 1200/Blizz1230/50, CD32, A3000, A4000/060, Minimig, Powerbook G4 17" MorphOS, SAM460cr AmigaOS4 God is great!

  8. #6
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    45
    Příspěvků
    3563
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: RADManager

    A jaky filesystem to pouziva ted? Ja myslel, ze to je nejak zadratovane v ROM.

  9. #7
    Amiga Times Magazin Amigoun's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvků
    1177
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: RADManager

    Po namountování je RADka jen OFS, což je ale neefektivní. Stačí přeformátnout se zašktnutím FFS a je to rychlejší a i trochu větší kapacita.
    A500, A500+, Amiga 600HD/ACA630, A600 V2-Apollo 68080, Amiga 1200/Blizz1230/50, CD32, A3000, A4000/060, Minimig, Powerbook G4 17" MorphOS, SAM460cr AmigaOS4 God is great!

  10. Poděkovat IDEfix, Wolfus - tito lidé za příspěvek poděkovali
    Líbí se mi springy, Lasice - těmto lidem se příspěvek líbí

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots