Zobrazuji výsledky 1 až 18 z 18

Téma: Pcmcia

  1. #1
    ghh's Avatar
    Datum registrace
    14.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    43
    Příspěvků
    1382
    Post Thanks / Like

    Výchozí Pcmcia

    Kdyz neni 90ti stupnovy adapter:
    Naposledy upravil ghh : 25.01.2007 v 18:05:44 Důvod: ehm..
    Amiga DraCo DaMi PegasosII G4 G5

  2. #2
    Retro gamer Solaris104's Avatar
    Datum registrace
    18.10.2006
    Město
    Vsetín
    Příspěvků
    2667
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    To je teda sila
    I love Amiga

  3. #3
    Horizontal Lamerz, ATO.sk piXie's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Horňany (TN)
    Věk
    41
    Příspěvků
    213
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    tiez som to podobne "vyriesil" ale musim povedat, ze nie tak elegantne, kedze to bola stara bedna

    Zajtra poslem foto.
    Amiga 1260/060/60MHz, OS3.9, 64MB RAM, 3.2GB IDE HDD, 2x SCSI Plextor CD-R, CD-RW
    Amiga 1230/030/50Mhz, OS3.0, 8MB RAM, 1GB CF, Amiga 500, Amiga 600, Amiga 2000, C64 a zatial nic viac...

  4. #4
    Horizontal Lamerz, ATO.sk piXie's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Horňany (TN)
    Věk
    41
    Příspěvků
    213
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Jaj pockaj, teraz mi to doslo, to mas Infinitiv, dole vyrezany a postavene na hentakych ...onych?! ...hmmm klobuk dole! Jednoduche a jak by povedal král Jelimán: Želijální!
    Naposledy upravil Prober : 25.01.2007 v 22:17:08
    Amiga 1260/060/60MHz, OS3.9, 64MB RAM, 3.2GB IDE HDD, 2x SCSI Plextor CD-R, CD-RW
    Amiga 1230/030/50Mhz, OS3.0, 8MB RAM, 1GB CF, Amiga 500, Amiga 600, Amiga 2000, C64 a zatial nic viac...

  5. #5
    ghh's Avatar
    Datum registrace
    14.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    43
    Příspěvků
    1382
    Post Thanks / Like

    Výchozí pcmcia

    Ano to "dno" je vyriznute a cely Micronik je zvednuty na takovejch kostkach.
    Prave jsem furt dumal jak to udelat a tohle mi poradil muj tata kterej pocitacum ale vubec nerozumi
    Amiga DraCo DaMi PegasosII G4 G5

  6. #6
    Horizontal Lamerz, ATO.sk piXie's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Horňany (TN)
    Věk
    41
    Příspěvků
    213
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Jak vravim: Želijální!

    ...uz vidim co robim dnes vecer ...zena bude musiet pockat
    Amiga 1260/060/60MHz, OS3.9, 64MB RAM, 3.2GB IDE HDD, 2x SCSI Plextor CD-R, CD-RW
    Amiga 1230/030/50Mhz, OS3.0, 8MB RAM, 1GB CF, Amiga 500, Amiga 600, Amiga 2000, C64 a zatial nic viac...

  7. #7
    Sponzor Chain's Avatar
    Datum registrace
    15.12.2005
    Město
    Třebíč
    Věk
    46
    Příspěvků
    2443
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    vam se fakt nechce radsi vohnout blbou kartu za tri kila ze musite vymyslet takovyhle silenosti s podstavcema?
    Umřít v nejlepším umí málokdo. Dokázala to jen Amiga a Šlacha.

  8. #8
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    45
    Příspěvků
    2694
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Kazdy si pomoze ako vie... no co

  9. #9
    Čestný člen Prober's Avatar
    Datum registrace
    04.07.2005
    Město
    Ostrava
    Věk
    42
    Příspěvků
    3215
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    No já bych kvůli tomu v žádným případě nedělal díru do kastle a ještě to stavěl na desky. Fuj.... Mě se mnohem elegantnější zdá toto.

    Vážně, lehčí je ohnout jednu blbou kartu za 300, než likvidovat celou kastli. A neříkej že je ti líto rozebrat kartu

  10. #10
    Horizontal Lamerz, ATO.sk piXie's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Horňany (TN)
    Věk
    41
    Příspěvků
    213
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Quote Prober původně napsal: View Post
    Vážně, lehčí je ohnout jednu blbou kartu za 300, než likvidovat celou kastli. A neříkej že je ti líto rozebrat kartu
    Budes sa divit ale je
    Amiga 1260/060/60MHz, OS3.9, 64MB RAM, 3.2GB IDE HDD, 2x SCSI Plextor CD-R, CD-RW
    Amiga 1230/030/50Mhz, OS3.0, 8MB RAM, 1GB CF, Amiga 500, Amiga 600, Amiga 2000, C64 a zatial nic viac...

  11. #11
    ghh's Avatar
    Datum registrace
    14.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    43
    Příspěvků
    1382
    Post Thanks / Like

    Výchozí pcmcia

    Dlouho jsem tu spravnou sitovku nemoh sehnat takze tyhle je mi opravdu lito.
    Taky se mi moc nechtelo vystipat ten slot na desce = lepsi dira do microniku nez....
    Amiga DraCo DaMi PegasosII G4 G5

  12. #12
    Sponzor Chain's Avatar
    Datum registrace
    15.12.2005
    Město
    Třebíč
    Věk
    46
    Příspěvků
    2443
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    ty sitovky sou fakt bezne k sehnani, proslo mi jich rukama aspon dvacet.

    a slotu staci fakt ubrat 4mm, zustava dal plne funkcni kdyby to nahodou zpet slo do desktopu.
    Umřít v nejlepším umí málokdo. Dokázala to jen Amiga a Šlacha.

  13. #13
    ghh's Avatar
    Datum registrace
    14.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    43
    Příspěvků
    1382
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Jo tuhle mam od od tebe
    Amiga DraCo DaMi PegasosII G4 G5

  14. #14
    ghh's Avatar
    Datum registrace
    14.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    43
    Příspěvků
    1382
    Post Thanks / Like

    Výchozí pcmcia

    Este me napadlo ze docela casto pouzivam pcmcia-compact flash adapter a nekdy i Aura sampler takze vlastne porebuju mit ten slot volnej.
    Ten CF adapter je docela dobra vec
    Amiga DraCo DaMi PegasosII G4 G5

  15. #15
    Sponzor Chain's Avatar
    Datum registrace
    15.12.2005
    Město
    Třebíč
    Věk
    46
    Příspěvků
    2443
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    To tam takhle v toweru narves i tu auru?
    Umřít v nejlepším umí málokdo. Dokázala to jen Amiga a Šlacha.

  16. #16
    ghh's Avatar
    Datum registrace
    14.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    43
    Příspěvků
    1382
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Jo jde to, ale jentaktak. Dotyka se to plast na plast
    Amiga DraCo DaMi PegasosII G4 G5

  17. #17
    Amiga Times Magazin Amigoun's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvků
    1173
    Post Thanks / Like

    Výchozí co takhle tohle

    Docela by me zajimalo jak by fungovalo tohle, kdyz adaptery 90stupnu nejsou. http://www.sycard.com/ext120.html
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: ext120.jpg
Zobrazeno: 78
Velikost: 9,7 KB
ID: 172  
    A500, A500+, Amiga 600HD/ACA630, A600 V2-Apollo 68080, Amiga 1200/Blizz1230/50, CD32, A3000, A4000/060, Minimig, Powerbook G4 17" MorphOS, SAM460cr AmigaOS4 God is great!

  18. #18
    Sponzor Chain's Avatar
    Datum registrace
    15.12.2005
    Město
    Třebíč
    Věk
    46
    Příspěvků
    2443
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    jak nejsou, samozrejme ze jsou.

    tohle je daleko drazsi btw
    Umřít v nejlepším umí málokdo. Dokázala to jen Amiga a Šlacha.

Podobná témata

  1. PCMCIA a CF
    By webtv in forum Hardware
    Odpovědí: 93
    Poslední příspěvek: 26.10.2019, 22:37:17
  2. Pcmcia wifi
    By Kachna Obecna in forum Hardware
    Odpovědí: 23
    Poslední příspěvek: 27.01.2016, 21:53:14
  3. PCMCIA vychytávky
    By EXA in forum Hardware
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 21.08.2009, 23:00:06
  4. CD-ROM přes PCMCIA
    By mnx in forum Hardware
    Odpovědí: 35
    Poslední příspěvek: 27.03.2009, 17:50:39
  5. Pcmcia-usb
    By kloss in forum Hardware
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 04.01.2008, 11:48:35

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots