Stránka 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazuji výsledky 21 až 40 z 59
  1. #21
    Velký vezír IDEfix's Avatar
    Datum registrace
    05.09.2006
    Město
    Dvůr Králové n/L
    Věk
    53
    Příspěvků
    1633
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    no nic, jdu si oslintavat svoji pcmcia fastku .)
    ...sme fakt spolek úchylů...

  2. #22
    Sponzor Joska's Avatar
    Datum registrace
    25.01.2007
    Město
    Bystřice
    Věk
    48
    Příspěvků
    88
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Omlouvám se za nečinnost ,ale jsem v současné době hodně zaneprázdněn .Jak jen bude trochu čas podívám se na ty signáloy a zjistím v čem je rozdíl

  3. #23
    's Avatar
    Datum registrace
    01.01.1970
    Příspěvků
    0
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Prosim, muze mi nekdo poradit, kde mam najit propojku dh0 na mechanice sony mpf-920.Dekuji.
    Naposledy upravil dalve : 19.03.2007 v 19:46:12

  4. #24
    Retro gamer Solaris104's Avatar
    Datum registrace
    18.10.2006
    Město
    Vsetín
    Příspěvků
    2643
    Post Thanks / Like
    I love Amiga

  5. #25
    's Avatar
    Datum registrace
    01.01.1970
    Příspěvků
    0
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Dík mooooc,funguje to.

  6. #26
    Marwin's Avatar
    Datum registrace
    26.11.2006
    Město
    Liberec
    Věk
    47
    Příspěvků
    394
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Joska: Nedavno sem vymenil panasonic mechaniku za sony mpf920-e. Moje je z roku 2002 a tistak uz je trochu odlisnej. Je mozny, ze ds0 je oznacenej jako s0? Je to na pravy pulce tistaku a otoceny v uhlu asi 30 stupnu. Jinak je plosnak skoro stejnej.

    Joska: Tak mi doslo, ze to s0 to nebude. Pozde, ale jeste ze jsem to nezapojil. U tebe je ds0 za tim 4zilovym oranzovym kablikem. Na mym plosnaku uz za nim nic neni.

    Nemohlo by to byt trebas sel0, sel1?
    Naposledy upravil Prober : 20.07.2007 v 12:09:52
    AMCA PPC 603e+270MHz,68060/50MHz,192MB Ram,Grex,4xeide,cdrw,zip250,voodoo3..

  7. #27
    Sponzor Joska's Avatar
    Datum registrace
    25.01.2007
    Město
    Bystřice
    Věk
    48
    Příspěvků
    88
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Hoď sem fotku sel1 ani 0 to být nemůže to jsou signály výběru mechanik
    A500 s 512Kb RAM Extented,A500 +,A600 +1M Ram Extented, A600 ,A1200-Infinitiv Rom 3.1 ,A1200 Desktop Blizzard 1230 16M Ram ,A2000 ,CDTV,CD32,

  8. #28
    Marwin's Avatar
    Datum registrace
    26.11.2006
    Město
    Liberec
    Věk
    47
    Příspěvků
    394
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Tak uz mi to slape. Radsi ani nebudu rikat jak sem to rozjel
    Kazdopadne diky vsem, kteri o tom pisou.
    AMCA PPC 603e+270MHz,68060/50MHz,192MB Ram,Grex,4xeide,cdrw,zip250,voodoo3..

  9. #29
    eddie
    Host eddie's Avatar

    Výchozí tiez mam 920-E

    som ju zmodifikoval podla
    http://amiga.probers.info/index.php?...656&Itemid=216
    do A500

    nie som si isty v shadow of the beast a agony mechanika ostane svietit a vyzera ze ztuhne, je to ciastocnou nekompatibilitou, spominanou vyssie alebo preto ze ju nemam novu?

  10. #30
    Velký vezír IDEfix's Avatar
    Datum registrace
    05.09.2006
    Město
    Dvůr Králové n/L
    Věk
    53
    Příspěvků
    1633
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Zkus ty diskety i v jiné mechanice.
    AmigaServiceMan

  11. #31
    Amiga Times Magazin Amigoun's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Praha
    Věk
    39
    Příspěvků
    1171
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    no bude to zrejme prave tou zminovanou nekompatibilitou. Proste nektery NDOS veci nepujdou, protoze RDY signal.
    A500, A500+, Amiga 600HD/ACA630, A600 V2-Apollo 68080, Amiga 1200/Blizz1230/50, CD32, A3000, A4000/060, Minimig, Powerbook G4 17" MorphOS, SAM460cr AmigaOS4 God is great!

  12. #32
    eddie
    Host eddie's Avatar

    Výchozí

    vcera som testoval viac verzii shadow of the beast a jedna z nich isla zrejme original nemodifikovana zaujimave


    ale aj tak super blast, diky

  13. #33
    eddie
    Host eddie's Avatar

    Výchozí otazka

    ak by som chcel pouzit takto modifikovanu mechaniku ako externu pojde? alebo treba nechat premostenie na DS1?


  14. #34
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    45
    Příspěvků
    2681
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Pojde, musi byt DS0... Ak by ti nesla pomozem ti to rozchodit!

  15. #35
    eddie
    Host eddie's Avatar

    Výchozí

    no ako externa sa chova nejak divne, ale co sa tyka mojho predchadzajuceho prispevku, ze mi nesiel napr. shadow of the beast tak som adf spravil na inej A1200 s inou fdd a uz to A500 s blastenou sony mechanikou cita


  16. #36
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    45
    Příspěvků
    2681
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Definuj divne...

  17. #37
    eddie
    Host eddie's Avatar

    Výchozí

    no nechcela formatovat a vypisovala nejake cislo chyby, po vikende napisem.
    je pravda ze toto je dalsia sony fdd, tu prvu o ktorej som hovoril vyssie ta je uspesne v A500 a ide

    skusim tuto druhu odtestovat ako internu a po vikende hodim info

  18. #38
    Prudus's Avatar
    Datum registrace
    25.02.2007
    Město
    Most
    Věk
    47
    Příspěvků
    195
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Koupil jsem (náhodou) tyto 2 úplně stejné mechaniky a zde jsem zkouknul, že jejich úprava na Amigáckou je poměrně triviální. Akorát jsem nepropojil přerušený přípoj k pinu-34 s pinem-2, ale s pájecím kontaktem v červeném kroužku(viz upravený obr. od Josky) Úprava nalezena na
    http://www.pitsch.de/stuff/amiga/floppy.htm#A2
    Mám také E-revizi,ale staršího data(cca 1997), a součástky jsou trochu jinak. Resistor jsem také přesunul. Odskoušeno v A1200 i v A500 a zatím přečetly úplně vše.Je nějaký rozdíl v obou úpravách?
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: sony1.jpg
Zobrazeno: 226
Velikost: 99,6 KB
ID: 556  
    A1200 Tower + A600 Desktop + 2x A500 Desktop + CDTV + CD32 + Konzole

  19. #39
    jirrka22's Avatar
    Datum registrace
    24.02.2008
    Město
    Ostrava
    Věk
    63
    Příspěvků
    9
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Ubastlil jsem si tuhle mechaniku podle navodu http://amiga.probers.info/index.php?...656&Itemid=222
    Vsechno nadherne funguje az na nektere veci.NDOS hry nemuzu spustit a XCOPY hlasi ze nema disketu.Podle diskuze to pravdepodobne bude tim RDY signalem ale nevim jak to opravit.Mam svou Amigu rad a proto doufam ze mi nekdo poradite.

  20. #40
    Turrican's Avatar
    Datum registrace
    19.10.2006
    Město
    Třebíč
    Příspěvků
    259
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    MicroniK tuhle mechaniku dokonce upravoval na Amiga HD:
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: Sony MPF920-E.jpg
Zobrazeno: 187
Velikost: 123,4 KB
ID: 989  

Podobná témata

  1. Sony MPF 920-Z
    By jirrka22 in forum Modifikace PC floppy mechanik
    Odpovědí: 50
    Poslední příspěvek: 10.09.2019, 21:56:08
  2. Sony MPF520-1
    By venox in forum Modifikace PC floppy mechanik
    Odpovědí: 19
    Poslední příspěvek: 10.10.2012, 10:48:59
  3. Sony MFD-17W-85
    By Anubis in forum Modifikace PC floppy mechanik
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 18.08.2007, 23:26:41
  4. Sony SMD-300
    By Chain in forum Modifikace PC floppy mechanik
    Odpovědí: 13
    Poslední příspěvek: 03.08.2007, 19:28:58
  5. Sony MPF 910
    By Joska in forum Modifikace PC floppy mechanik
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 29.01.2007, 17:08:51

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots